Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadar süredir yapiyorsun: rahat alabiliyormusun, hareket, kipirdatma, yapabiliyormusun

ben direk işaret parmaktan başladım ilk gün 1bogum 2gün tamamını aldım :KK1:
hiç acımadı hayretler içersindeyim hala :KK9: heycandan ölcektim..kaslar sanırım çok sıkıştırıyo hareket ettrdm içinde ama git gel yapamadım bukadar sonrasında tatil ziyaretler vs. Kaldı aşamam bu..ee ramazanda zor oluyo yapamyorum :KK75:

kelebek sen adet oldunmu ....ne yaptınnnn var herhalde sendede bebek

bugün 4. günüm ve hala olmadım canım.:KK58: evet var sanırım.
eşim gündüz çalışıyor doktora gidip hamilesin sözünü tek başıma duymaya cesaret edemiyorum.
biraz bekleyecem pazartesi eşimle gideceğiz.:kk77:

bu arada o gün gelip doktor tavsiye eden üye yüzünden ceza almışsın kim haklı kim haksız anlamadan banlıyorlar :95:

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsıınızz
bugün orucumu kaçırdım maalesef ve çok kararlıyım egzersize başlıcam 1 boğum almayı planlıyorum valla çookk kararlıyım bakalım desteklerinizi bekliyorum..:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

bugün 4. günüm ve hala olmadım canım.:KK58: evet var sanırım.
eşim gündüz çalışıyor doktora gidip hamilesin sözünü tek başıma duymaya cesaret edemiyorum.
biraz bekleyecem pazartesi eşimle gideceğiz.:kk77:

bu arada o gün gelip doktor tavsiye eden üye yüzünden ceza almışsın kim haklı kim haksız anlamadan banlıyorlar :95:

canım hakkın da hayırlısı olsun...ama test yaparsan artık net çıkar

kızlar selam nasılsıınızz
bugün orucumu kaçırdım maalesef ve çok kararlıyım egzersize başlıcam 1 boğum almayı planlıyorum valla çookk kararlıyım bakalım desteklerinizi bekliyorum..:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

sahura kalkamadın sanırım :26::26:hadi bakalım egzersiz yapmayana falaka ve terlik var bu kadar tembellik yeter venüstene sölerim tembeller listesinde isminizi kocaman harflerle yazar valla :KK34::KK34:

ben direk işaret parmaktan başladım ilk gün 1bogum 2gün tamamını aldım :KK1:
hiç acımadı hayretler içersindeyim hala :KK9: heycandan ölcektim..kaslar sanırım çok sıkıştırıyo hareket ettrdm içinde ama git gel yapamadım bukadar sonrasında tatil ziyaretler vs. Kaldı aşamam bu..ee ramazanda zor oluyo yapamyorum :KK75:

yola devam, kir su vajinin ayaklarini.git gel derken 1.ileri 1.geri demek istedim. eger aksamlari 1. 10dakkani ayirirsan daha güzel olur, hadi bakalim insallah en kisa zamanda sende yenersin.

canım hakkın da hayırlısı olsun...ama test yaparsan artık net çıkar

hiç gecikmezdi canım. var olmalı.
bilio musun nazlı_85 vajiyi yenmemde burdaki bi çok yorumun etkisi oldu
ama senin nefes alış veriş konusunda verdiğin tavsiye sayesinde başardım :KK71:
ve o gün senin yorumlarını okurken vajiyi yendiğin ilk gün hamile kaldığını duyunca
aman Allah korusun demiştim.:KK53:
sanırım büyük konuşmuşum vajiyi yenemeden hamile kaldım (sanırım):KK59:
Allahtan şimdi tam manasıyla yendim:KK61:

hiç gecikmezdi canım. var olmalı.
bilio musun nazlı_85 vajiyi yenmemde burdaki bi çok yorumun etkisi oldu
ama senin nefes alış veriş konusunda verdiğin tavsiye sayesinde başardım :KK71:
ve o gün senin yorumlarını okurken vajiyi yendiğin ilk gün hamile kaldığını duyunca
aman Allah korusun demiştim.:KK53:
sanırım büyük konuşmuşum vajiyi yenemeden hamile kaldım (sanırım):KK59:
Allahtan şimdi tam manasıyla yendim:KK61:

çok sevindim canım ne güzel faydam dokunmuş:KK62::KK62:valla bizde 1 sene istemiyorduk ama acemilik işte oluverdi şimdi iyi ki olmuş diyorum.ilişkinize devam edin canım Rabbim bebişi korur.bana dr bir kısıtlama getirmedi.sadece hareketlerine dikkat et yeter dedi.ara vermeyin ilişkide illaki bende hala jelle yapıyorum ve bazı pozisyonlarda zorlanıyorum ama yendim tam anlamıyla en azından düşünmüyorum o an gelince.

yola devam, kir su vajinin ayaklarini.git gel derken 1.ileri 1.geri demek istedim. eger aksamlari 1. 10dakkani ayirirsan daha güzel olur, hadi bakalim insallah en kisa zamanda sende yenersin.

evet ileri geri olmadı..heycandan ölcek gibi oluyorum hemen bırakıyorum egzersizim 5 10 dk süryo hemen pensle denemek istyrum p..s uc kısmı yerleşse kesin tamamını alırım die düsünyorum dayanablrm sanrm parmaktan sonra yenen arkadaşlardan sonra güvenim arttı bitirmek istyrum 1seneyi geçtim..

çok sevindim canım ne güzel faydam dokunmuş:KK62::KK62:valla bizde 1 sene istemiyorduk ama acemilik işte oluverdi şimdi iyi ki olmuş diyorum.ilişkinize devam edin canım Rabbim bebişi korur.bana dr bir kısıtlama getirmedi.sadece hareketlerine dikkat et yeter dedi.ara vermeyin ilişkide illaki bende hala jelle yapıyorum ve bazı pozisyonlarda zorlanıyorum ama yendim tam anlamıyla en azından düşünmüyorum o an gelince.

ben de namazlarımda dua ediyorum
"Allahım inşallah hamile değilimdir hamileysem de inşallah hakkımda hayırlısı budur" diyorum
yani varsa kazara oldun yerine ohh iyi ki olmuş derim inşallah senin gibi.
yo ara vermedik ara vermek de istemiyorum sonuçta daha çok yeni yendim.
ben de düşünmüyorum hatta merak ediyorum tekrar rahat alabilecek miyim diye.:KK69:

Son düzenleme:
ben de namazlarımda dua ediyorum
"Allahım inşallah hamile değilimdir hamileysem de inşallah hakkımda hayırlısı budur" diyorum
yani varsa kazara oldun yerine ohh iyi ki olmuş derim inşallah senin gibi.
yo ara vermedik ara vermek de istemiyorum sonuçta daha çok yeni yendim.
ben de düşünmüyorum hatta merak ediyorum tekrar rahat alabilecek miyim diye.:KK69:

ben demekki diyorum ilişki zamanımda bebeğin rahmime düşme zamanıda aynıymış Rabbim herşeyin zamanını bilir ikisi bir arada oluverdi.inan onun varlığını hissetmeye başladığında dersin iyi ki oldun diye farklı bir şey...

ben demekki diyorum ilişki zamanımda bebeğin rahmime düşme zamanıda aynıymış Rabbim herşeyin zamanını bilir ikisi bir arada oluverdi.inan onun varlığını hissetmeye başladığında dersin iyi ki oldun diye farklı bir şey...

canım bi şey sormak istiyorum:26:
evliliğin ilk üç yılı sıkıntılı diyorlar ya
bu süreçte bir de hamile olunca
yeni evliydin fizyolojik ve psikolojik değişmeler oldu
eşinle sorunlar oldu mu
yani seni tanıyamamışım filan dediği oldu mu
benim eşim de çocuk düşünmüyordu ama olursa da çok mutlu olacak
bunu hissettiriyo sürekli
çok heyecanlı

canım bi şey sormak istiyorum:26:
evliliğin ilk üç yılı sıkıntılı diyorlar ya
bu süreçte bir de hamile olunca
yeni evliydin fizyolojik ve psikolojik değişmeler oldu
eşinle sorunlar oldu mu
yani seni tanıyamamışım filan dediği oldu mu
benim eşim de çocuk düşünmüyordu ama olursa da çok mutlu olacak
bunu hissettiriyo sürekli
çok heyecanlı

yok öyle kelimeler kullanmaz çok şükür...ama ister istemez her evlilikte ilk aylar sıkıntılar olur çünkü iki tarafta alışana kadar zaman geçiyor.birde hamilelikte kadın daha narin oluyor erkekler bu konuda birazcık bilgisizler...yani bizi anlamadıklarını düşünüyoruz çoğu zaman ama güzelce karşılıklı konuşunca fazla naz yaptığımın azcıkta onu anlamam gerektiğinin farkına varıyorum.fizyolojik değişime gelince evet hamileliğimin pek farkına varmamıştı şimdi şimdi anlıyor ilk zamanlar çok yiyorsun sonra sonra göbeğin çıkmaya başladı gibi lafları oldu ee normal hamileyim dedim.ama şimdi farkında elini koyduğunda oğlu tepik atınca farkına vardı:KK60::KK60::KK60:yeterki fazla kırıcı olmayın eğer hamileysen eşinle konuş hormonlarının değişeceğini bazen çekilmez olabilceğini alınganlaşacağını söyle...

canım nasıl oldu ilk ilişkide hamile kalabildin ki anlamadım.çok rahatmıydın ilk ilişki de bi anlatsana fikir olur bana biraz inşallah benimde öyle olur hemen olsun istiyoruz

slm kızlar..
8aydır evliyim..ama hala acı çekiyorum.kremsiz olmuyor.yazdıklarınızı bıraz okudum
bebek de istiyorum ama bu baş belası şeyden kurtulamıyorum

canım nasıl oldu ilk ilişkide hamile kalabildin ki anlamadım.çok rahatmıydın ilk ilişki de bi anlatsana fikir olur bana biraz inşallah benimde öyle olur hemen olsun istiyoruz

valla bende bilmiyorum canım kaldım sanırım yumurtlama dönemindeydim.yok rahat değildim yarım giriş olmuştu o gün zaten eşim boş...boş...maz çıktı bende hemen kalktım zaten geri çıkmıştı spe...ler ama olcağı varmış oldu işte.Rabbim zamanını bilir canım o rahatlığa yada kasmaya gelmiyor

X