- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.521
ne kadar süredir yapiyorsun: rahat alabiliyormusun, hareket, kipirdatma, yapabiliyormusun
kelebek sen adet oldunmu ....ne yaptınnnn var herhalde sendede bebek
bugün 4. günüm ve hala olmadım canım.evet var sanırım.
eşim gündüz çalışıyor doktora gidip hamilesin sözünü tek başıma duymaya cesaret edemiyorum.
biraz bekleyecem pazartesi eşimle gideceğiz.
bu arada o gün gelip doktor tavsiye eden üye yüzünden ceza almışsın kim haklı kim haksız anlamadan banlıyorlar :95:
kızlar selam nasılsıınızz
bugün orucumu kaçırdım maalesef ve çok kararlıyım egzersize başlıcam 1 boğum almayı planlıyorum valla çookk kararlıyım bakalım desteklerinizi bekliyorum..
ben direk işaret parmaktan başladım ilk gün 1bogum 2gün tamamını aldım
hiç acımadı hayretler içersindeyim halaheycandan ölcektim..kaslar sanırım çok sıkıştırıyo hareket ettrdm içinde ama git gel yapamadım bukadar sonrasında tatil ziyaretler vs. Kaldı aşamam bu..ee ramazanda zor oluyo yapamyorum
canım hakkın da hayırlısı olsun...ama test yaparsan artık net çıkar
hiç gecikmezdi canım. var olmalı.
bilio musun nazlı_85 vajiyi yenmemde burdaki bi çok yorumun etkisi oldu
ama senin nefes alış veriş konusunda verdiğin tavsiye sayesinde başardım
ve o gün senin yorumlarını okurken vajiyi yendiğin ilk gün hamile kaldığını duyunca
aman Allah korusun demiştim.
sanırım büyük konuşmuşum vajiyi yenemeden hamile kaldım (sanırım)
Allahtan şimdi tam manasıyla yendim
yola devam, kir su vajinin ayaklarini.git gel derken 1.ileri 1.geri demek istedim. eger aksamlari 1. 10dakkani ayirirsan daha güzel olur, hadi bakalim insallah en kisa zamanda sende yenersin.
sahura kalkamadın sanırım :26::26:hadi bakalım egzersiz yapmayana falaka ve terlik var bu kadar tembellik yeter venüstene sölerim tembeller listesinde isminizi kocaman harflerle yazar valla
çok sevindim canım ne güzel faydam dokunmuşvalla bizde 1 sene istemiyorduk ama acemilik işte oluverdi şimdi iyi ki olmuş diyorum.ilişkinize devam edin canım Rabbim bebişi korur.bana dr bir kısıtlama getirmedi.sadece hareketlerine dikkat et yeter dedi.ara vermeyin ilişkide illaki bende hala jelle yapıyorum ve bazı pozisyonlarda zorlanıyorum ama yendim tam anlamıyla en azından düşünmüyorum o an gelince.
nasilsin canim. bebis nasil ne yapiyor annesi, neler yapiyorsun, nasil gidiyor hamislik.
nasilsin canim. bebis nasil ne yapiyor annesi, neler yapiyorsun, nasil gidiyor hamislik.
ben de namazlarımda dua ediyorum
"Allahım inşallah hamile değilimdir hamileysem de inşallah hakkımda hayırlısı budur" diyorum
yani varsa kazara oldun yerine ohh iyi ki olmuş derim inşallah senin gibi.
yo ara vermedik ara vermek de istemiyorum sonuçta daha çok yeni yendim.
ben de düşünmüyorum hatta merak ediyorum tekrar rahat alabilecek miyim diye.
ben demekki diyorum ilişki zamanımda bebeğin rahmime düşme zamanıda aynıymış Rabbim herşeyin zamanını bilir ikisi bir arada oluverdi.inan onun varlığını hissetmeye başladığında dersin iyi ki oldun diye farklı bir şey...
canım bi şey sormak istiyorum:26:
evliliğin ilk üç yılı sıkıntılı diyorlar ya
bu süreçte bir de hamile olunca
yeni evliydin fizyolojik ve psikolojik değişmeler oldu
eşinle sorunlar oldu mu
yani seni tanıyamamışım filan dediği oldu mu
benim eşim de çocuk düşünmüyordu ama olursa da çok mutlu olacak
bunu hissettiriyo sürekli
çok heyecanlı
ben demekki diyorum ilişki zamanımda bebeğin rahmime düşme zamanıda aynıymış Rabbim herşeyin zamanını bilir ikisi bir arada oluverdi.inan onun varlığını hissetmeye başladığında dersin iyi ki oldun diye farklı bir şey...
canım nasıl oldu ilk ilişkide hamile kalabildin ki anlamadım.çok rahatmıydın ilk ilişki de bi anlatsana fikir olur bana biraz inşallah benimde öyle olur hemen olsun istiyoruz