- 9 Mart 2011
- 1.376
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.501
ben geldim egzersiz yapan arkadaslar ne durumdasiniz, hamislarim sizler nasilsiniz, bebisler ne yapiyor onlarda gün boyu sizinle internet basinda oturuyor, bu gidisle sizin bebisler daha dogmadan, internetin a.z ye herseyi ögrenecek sizin bebisler dogunca bilgisiyarda kullanir
özüm arkadaşım sen sonuna kadar haklısın, ben de bişeyler yazdım kendisine dün, inşallah okumuştur:)
hoşbulduk canımmmmözüm hoşgeldiinnn:80:
ben geldim egzersiz yapan arkadaslar ne durumdasiniz, hamislarim sizler nasilsiniz, bebisler ne yapiyor onlarda gün boyu sizinle internet basinda oturuyor, bu gidisle sizin bebisler daha dogmadan, internetin a.z ye herseyi ögrenecek sizin bebisler dogunca bilgisiyarda kullanir
evet kaçışınız yok kızlar lütfen hızlandırın egzersizleri biliyorum ramazanda zor gelir ama eğer istiyorsanız gerçekten yapmalısınız.bu hastalık bu şekilde çözümleniyor.bencede kaçış yok nazlıdanaybike sende pes etme ama ok
ya kızlar, hadi egzersizleri yapıyorum falan da , p..s denemesine geçince yapamayacakmışım gibi geliyo18::18::18:
kıslar siz daha yenisinizzz biz burda nelerlee karşılaştıkkk....bigün geyik topiğinden bi kız milleti buraya toplayıp yazdıklarımızı okudular sonra kendi topiklerinde bizle dalga geçtilerrr ....bayağı tartışmıştık gene ben banlanmıştımmmm ozaman......yok mum sokarken kocalarından izin alıolarmı yok parmak sokarken kocalarından izin alıolarmııı ...oldu olacak patlıcan soda şişesi soksunlar falan filannn die bizle dalga geçmişlerdiiiii kedni topiklerindeee, bi arkadaş farketti topiklerinde yazdıklarını bizde toplanıp oraya gitmiştik bayağı tartışmıştık banlananlar olmuştu genee.......dicem okiiii bundan sonra işinize gelmeyenlerle muhattap olup iyice can sıkmayınnn kötü içerikk bildirip banlattıralımmmm birbirimize hatırlatalımmmm.....başa gelmeden anlamaz çoğu insan komik gelio tabi bizim kocalarımızlaaa ilişki yaşamamayışımızzz çocuk gibi korkmammızz ...ama bi başlarına gelse ozaman anlarlar anyayı konyayıı..........
evet kaçışınız yok kızlar lütfen hızlandırın egzersizleri biliyorum ramazanda zor gelir ama eğer istiyorsanız gerçekten yapmalısınız.bu hastalık bu şekilde çözümleniyor.
canım egzersizleri yap pe...kalınlığına gel zaten kendini hazır hissedeceksin bu girerse o da kolay olur diyorsun.
ilk önce parmak mutlaka yapılmalı oranın dokusunu hissetmek ve yönü kavramak için. aparatın faydası uzunluğu oluyo, içine çok uzun bişeyin girebildiğini görüyosun.. herşey bi genişletme aparatına dönüşebiliyo, ister mum,ister kalem, ister diş fırçası..özüm havuçla bile yaptığını söylüyodu:)
arkadaşlar kusura bakmayın bu sorumun cevap yeri aslında burası deil ama kızlık zarı kısmına yazdığımda cevap gelmedi o yüzden burda belki bu konuda bana yardımcı olucak bi arkadaş çıkar diğe yazıyorum ben henüz nişanlıyım evli deilim ama bu konuda kafamda çok şüpeler var bazen kızlık zarı hani diyolarya ikinci ilişkide bile bozulabilir yada bikaç ilişkide k..n (burdaki arkadaşlar için açık yazmadım )gelebilir diğe vajinaya sonuçta burda okuduğum kadarıyla mum dahi girse bişey olmuyo ?vajinaya giriş olmadığından eminken
kızlık bozulmuş olabilirmi çünkü benden bi kere öyle bi k..n geldi ama ben ozman küçüktem adet bile olmamıştım bikaç ay sonra adet görmeye başladım bu sayfaları okudukca ya o k..n kızlıkla alakalıysa diğe düşünmeden duramıyorum doktora da gitmeye çakiniyorum ama vajinaya kesinlikle giriş olmadı bundan eminim bu ne olabilir hiç deilse bunu yaşamış olan kişiler bana yardımcı olabilirmi ?
Nazlı'cım ya egzersizlerimi yapabilmek için elimdengeeln iyapıyorum iy ide gidiyo ama garip bir korku var, başaramayacakmışım gib io gün yaklaştıkça( Acaba p..s deneemsine geçerken önce emla vs. m isürsem??
arkadaşlar her şey de dönüşmemeli bencearkadaşım hemşire ve içine salatalık patlıcan vs sokmuş ve içinde kırılmış kadınların geldiğinden bahsediyor. vajiyi bilmediğim zamanlarda bunları sapık olarak görürdüm onlar da öyle görüyor. :94::94:
hosgeldin yaslandım valla ben tek parmakta kaldım:26:
arkadaşlar her şey de dönüşmemeli bencearkadaşım hemşire ve içine salatalık patlıcan vs sokmuş ve içinde kırılmış kadınların geldiğinden bahsediyor. vajiyi bilmediğim zamanlarda bunları sapık olarak görürdüm onlar da öyle görüyor. :94::94:
hoşbulduk canımmmm
hoşgeldinnn......aynen öle olacak herhaldeeeben birazdan çıkacam kontrole gidicem ordan sağlık ocağında aşı olcam çok korkuommmmm:18::18::18: geçen ay oldum bu ayda olacam tetonozz annneeee:18::18:
hadi bakalim git bakalim doktora bakalim ne yapiyor, yumurcak
yavrum şaşırmak eliştirmek başkadır....dalga geçmek başkadırrr...onların haberi var parmak egserisizindende vajınusmustnda orası geyip yopiği yaaa birşey bulmaları lasımdı bizi buldularrr. geyik için....buraya erkek mi gelmedi msn verip yardımcı olim bende aynı şeyi yaşadım gibisinden msn mi vermedii.....hatta ben ulennn ne adamlar var bizim kendi kocamıza faydamız yok ooonlar nerde aranıooo diodum.....bi sürü topik var bula bula tam yerini bulmus diodumm .......neyse geçmişee maziii geleceğe niyaziiii günümüze dönelimm