- 13 Mart 2008
- 1.563
- 6
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.461
sahuru bekleyen yokmu yaa
bennnnsende mi sahuru bekliyorsun canım
inşallah canım , eş parmağını aldıysanız çok iyi bence.. haftaya kadar belki olur bile. bende bu sorunu iki sene yaşadım da egzersizle iki buçuk hafta sonra oldu ben çok vahimdim hiç bişey alamıyor dokunamıyordum. egzersiz gerçekten çok faydalı rabbimin izniyle oluyor sonrasında..
evet yaa uyanamıyorum yoksa.. sonra yemek yap mutfağı topla abdest al namaz kıl bakıyorum saat 6 olmuş..
kızlar ben egzersizlere başladım sayılır yani serçe parmağı birinci boğumu alabildim sadece ama eş parmağı... kendi parmağımı yapamadım yaa( korkuyorummm 2 senem geçti zaten dün falan çok umutluydum yapabilirim sanıyordum ama daha da geçecek mi bilmiyorum :18:
aynenn bende uyanamıyorum yattığım zaman :26:
ne güzel canım başlamana çok sevndmm.. eş parmağıda olsa süper önemli olan oraya bişey girebildiğini kendine gösterip inandırabilmen canım..
kendi parmağını da yaparsın hiç korkma o daha kolay olur keşfettikçe orayı çok normal korkulmıcak bi yer olduğunu anlıcaksın. olmuyorsada önemli değil eş parmağıylada olur yada bi aparatla yeterki egzersiz olsun. yeterki oraya bişeyler alabilmen.
umudunu hiç yitirme hepimiz irkilerek başladık emin ol . hele ben parmaktan inanılmaz korkuodum kendim dokundukça kötü oluyordum ama kulak çubuğunu streçleyip bigün denediğimde hepsinin girdiğini kolaylıkla görünce inanılmaz gaz geldi bana ve üzerine gittim o kadar korkmama rağmen inat ettim parmağımıda soktum ve inanılmaz o korktuğum gibi değilmiş meğerse :)
şuanki duygularını çok iyi anlıyorum ama keşfedince normal olduğunu anlıcaksın sende emin ol canım..
jelle kesinlikle daha rahat oluyor normalde olması daha zor kuruluk varsa özellikle sende de mutlaka jel kullan canm bol bol kullan daha kayganlık sağlar.
küçük delik gibi görünüyor ama düşünsene oradan çocuk çıkacak kadar esneyebilen bir yapı .. aslında çok esnek biz kaslarımızla kapatıoruz ama onuda kontrol altına alacaksın bu egzersizler sayesinde Allahın izni ile..
evet canım ben başarırsam 3 gece 3 gün tekrar düğün yaparım heralde :) ben de biraz inat ettim de öyle alabildim aslında. bi de bi soru geldi aklıma bunları sev...me esnasında yapmak nasıl olur ki daha mı rahat olur acaba? ya da zaten öyle mi yapılıyo?
evet bi de jelle deneyince paylaşırım sizinle nasıl olduğunu. eşim dedi ki daha önce sev...me esnasında işaret parmağımın hepsini almıştın. ben de öyle deyince o zaman tekrar alabilirim dedim ama yarına bıraktım gerisini hatta jel gelene kadar böyle yavaş yavaş denicem bakalım
başarıcaksın inşallah canım inan yeterki burdada halayını çekecez seninde
sev...me esnasında yapmak da olur daha kolay olur o şekilde eğer ıslanman oluyorsa benim mesela olmuyordu hiç bi türlü . ama normalde de olur egzersiz jelleyince.. bide sev..me esnasında vaji daha da genişleyip uzarmış ıslaklıkta olunca olması daha kolay o yüzden ilişki önceside doktorlar kesinlikle önsevşme süresini uzun tutun diyo kadınlar geç etkilenirmiş..
evet yaa ben de önsvşmnin neden uzun tutulması gerektiğini anlamamıştım bugüne kadar. sevşme esnasında ordaki delik daha açık oluyormuş. ben akşam bi bakayım dedim nası bişeymiş bu vaji diye anam bi baktım delik yokdedim bi de ıkınayım o zaman açıldı ama eşim sevşme esnasında daha çok açılıyodu orası dedi ben de iyi dedim o zaman deneyelim bi de...
:) evet gerçekten öyleymiş valla bende hiç bilmiodum kuru kuru hemen ittirmeye çalışıodukolmuodu tabi
sevşme esnasında denersiniz sizde o zaman eşin maşallah seninle ne güzel egzersiz yapıyor bu durumu değerlendirmen lazımm.. ama jellede normalde kendinde yapabilirsin her zaman o duruma gelinemeyebiliyor
,evet canım benim kuru kuru çok fena acıyo...
eşim :) çok meraklıdır ooooooo çok fenadır :) bi şeyi on kere sorar on kere de anlatsam sus demez dinler.. sanki her seferinde yeni bişey öğrenecekmiş gibi dinler :) sağolsun yardımcı olmaya çalışıyo elinden geldiğince...
,
ne güzel dinliyor ya :)) helal olsun eşine valla ilgileniyor .. anlayışlı eşlerimiz olduğu içinde ayrıyetten şanslıyız.. bende iki sene beklemiştim sağolsun hiç bişey demedi bi gün bile bu konu yüzünden sadece çocuk isteği olduğunu sürekli belli ediyordu.. egzersizlere başladığım gün yüzündeki sevinci hala unutamıyorum .. hele ilerlediğimi gördükçe dahada destek oldu sağolsun.. onların desteği ile insan dahada hırslanıyor valla.. ben hergün egzersiz yapmaya çalışırdım akşam eve gelince bi güzel anlatırdım :) yada akşam yanında yapardım hem konuşup hem egzersiz yapıodumkafamı oraya vermeden yapınca daha kolay oluyordu vala..
maşallah canımAllah nazarlardan saklasın eşlerimizi :) anlayışlılar çok şükür o kadarcık da olur benim eşim de sızlanıyo ne zamandır çocuuk çocuuuuuuuuuk diye ama :97: işte... neyse ki halimizi anlıyorlar :) biz de sizin gibi hem konuşup hem egzersiz yapacak gibi duruyoruz şöyle :)) aslında dediğin gibi başka şeylerle ilgilenip yapmak daha iyi olur ben bi svşmede deniyim de alıştıkça rahat olur inşallah...
tatlım benim çıkmam lazım sahur hazırlıyım artık sana iyi geceler hayırlı sahurlar teşekkürler her şey için bebeğine ve kendine çok dikkat et Rabbime emanet ol
Günaydın kızlaarr:)) Umarım hepiniz iyisinizdir. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Bana iyi bir kayganlaştırıcı lazım. Jel ya da kayganlaştırıcı ne kullandınız? Help, please
günaydın canım. iiidir sen nasılsın
bende öğleden sonra oluyo bu uyku durumu sabah iiymde
Günaydın kızlaarr:)) Umarım hepiniz iyisinizdir. Acil yardımınıza ihtiyacım var. Bana iyi bir kayganlaştırıcı lazım. Jel ya da kayganlaştırıcı ne kullandınız? Help, please