- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.481
sağol güzelim benden de iyilik. Acayip uykum var sadece, öğlene kadar uyurgezer moddayım Ramazan başladığından beri:)) Garip bir rehavet var ya, sizde de var mı bu?
günaydın kızlarnasılsınız??evet egzersizciler naptınız dün gece??falakadan kimler kurtuluyor bakalım
günaydın kızlarnasılsınız??evet egzersizciler naptınız dün gece??falakadan kimler kurtuluyor bakalım
Ha ha haben kurtuldum çünkü ben 10 dakika da olsa ( iftar sonrası hi takatim yoktu) egzersizim yaptım. Kayganlaşma sorunum var, o yüzden biraz yanma hissettim ama bepantheen sürüp 10-15 kere yaptım. Bugün eczaneden bir kayganlaştırıcı alıp deneyeceğim:))
günaydın nazlı :26: ben galiba egzersiz yapmadım :18: mazeretim vaaaaarr ama dışarı çaktık 00.30 dan sonrada yapamadım.bende kurtuldum galiba
Aybice' cim sen çalışıyomusun?
ben kurtulamadım galiba :18: çünkü yapmadım şu falaka işini kaldırsak diyorum ha nasıl olur?
ben kurtulamadım galiba :18: çünkü yapmadım şu falaka işini kaldırsak diyorum ha nasıl olur?
Hayır olmaz, aybice serdin iyice egzersizlerini, valla ben de tependeyim bundan sonra
Ben de ultrason jeli alayım bari, peki aranızda femolub kullananınız var mı?
bilmem ki kurtuldun mu???neyse hadi bu seferlik affola dışarı çıktığın için ama bundan sonra 10 dk olsa yapmaya çalış...koçişlerinize bayram hediyesi verin kızlar
..buakşam inşaallah bişey çıkmazsa yapıcam :18:
..buakşam inşaallah bişey çıkmazsa yapıcam :18:
Tamam nazlıçıkmaz çıkmaz istedikten sonra 10 dk vakit bulursunuz.nelere vakit buluyoruzyarın rapor isterim ona göre
bende inş akşam deneme yapacam kaçış yok belinay
Arkadaşlar, böyle ıncığını cıncığını düşünürseniz tabii ki kasılırsınız ve yapamazsınız. düşünün bunu herkes yapıyor. insanlar manyak mı ki çok acıdığı halde sevişsinler? Demek ki bu çoook güzel bir şey. biraz acı olur, o da sevişme sırasında güzel gelen bi acıdır.
P...s ne kadar ilerlemeli gibi şeylere takılmayın. Rahat olun ve kendinizi olayın şehvetine kaptırın. Zaten öyle yaparsanız zevkten ıslanırsınız ve p...s o kayganlıkta kendiliğinden ilerler.
O çok acıdığını söyleyenler ıslanmadıkları için p...s tahriş ediyordur, bu yüzden acıyordur.
Özetle siz zarı, acıyı onu bunu düşünmeyip olaya kendinizi kaptırırsanız sorunlar ortadan kalkar.
Not: Bekarım, hiç sevişmedim ama çok okurum cinsellik konusunda :)
şakamı bu yaaaaa şakamı......hey Allahım ne günlere kaldık evlenmiş barklanmışızz bekarlardandamııı cinselllik bilgisi alıcaktıkkk.....şimdi ben bişi desem banlanıorummm yaaaniiii neyseee....komik yaaaa ya bu bayan dalga geçiorrr yada ne sölediğinin farkında olabilecek yaşta değil......kızlar bundan sonraaaa dışardan gelipp bizii olumsuz etkileyen dalga geçen vs. olanlarlar muhattap olmuoruzz bizdeee msjların altında kötü içerik yazıooo bizde orayı tıklıoruz banlandırıoruzz hiç muhattap olmuoruzzz tamam.....birbirimize hatırlatalım bu durumuu.....insanların zaten psikolojisii bozukkkk bide dışardan geliolarrr güya yardım için neyse ya.....şu mesajjjj yaniii beni deliii etiiiiiiii....