Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kızlarnasılsınız??evet egzersizciler naptınız dün gece??falakadan kimler kurtuluyor bakalım

Ha ha ha ben kurtuldum çünkü ben 10 dakika da olsa ( iftar sonrası hi takatim yoktu) egzersizim yaptım. Kayganlaşma sorunum var, o yüzden biraz yanma hissettim ama bepantheen sürüp 10-15 kere yaptım. Bugün eczaneden bir kayganlaştırıcı alıp deneyeceğim:))

olsun 10 dk olsa yaptın ya kurtuldun hadi bakalımcanım ultrason jeli al bak ben hala kullanıyorum 1 lt 5 tl çünkü yendikten sonrada ihtiyacın olabilir.

günaydın nazlı :26: ben galiba egzersiz yapmadım :18: mazeretim vaaaaarr ama dışarı çaktık 00.30 dan sonrada yapamadım. bende kurtuldum galiba

bilmem ki kurtuldun mu???neyse hadi bu seferlik affola dışarı çıktığın için ama bundan sonra 10 dk olsa yapmaya çalış...koçişlerinize bayram hediyesi verin kızlar

Hayır olmaz, aybice serdin iyice egzersizlerini, valla ben de tependeyim bundan sonra

Ben de ultrason jeli alayım bari, peki aranızda femolub kullananınız var mı?

arkadaşlar kullandı canım çok iyi diyorlardı hem istek de yapıyormuş.ama ultrason jelini epey kullanırsın ben 4 aydır kullanıyorum hala yarısında bile değil

şakamı bu yaaaaa şakamı......hey Allahım ne günlere kaldık evlenmiş barklanmışızz bekarlardandamııı cinselllik bilgisi alıcaktıkkk.....şimdi ben bişi desem banlanıorummm yaaaniiii neyseee....komik yaaaa ya bu bayan dalga geçiorrr yada ne sölediğinin farkında olabilecek yaşta değil......kızlar bundan sonraaaa dışardan gelipp bizii olumsuz etkileyen dalga geçen vs. olanlarlar muhattap olmuoruzz bizdeee msjların altında kötü içerik yazıooo bizde orayı tıklıoruz banlandırıoruzz hiç muhattap olmuoruzzz tamam.....birbirimize hatırlatalım bu durumuu.....insanların zaten psikolojisii bozukkkk bide dışardan geliolarrr güya yardım için neyse ya.....şu mesajjjj yaniii beni deliii etiiiiiiii....

özüm arkadaşım sen sonuna kadar haklısın, ben de bişeyler yazdım kendisine dün, inşallah okumuştur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…