- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.341
ben çıkıyorum iftara dua istiyorum lütfennnnnnn bana biraz cesaret gelisn hemen yeneyim bide bebişim olsunemir_bebek:çok istiyorum bebek ben ya)...ayy ne çok şeyy istedimm
canım benim dualarım seninle inşallah sende en kısa sürede yenersin ve beraber hamiş kalırız ayy ne güzel olur yaaa yine tecrübelerimizi paylaşırız annelik tecrübelerimizi. hayırlı iftarlar sana
selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor egzersızler ben yerımde saymaktayım ramazan geldı orucuma zarar gelmesın dıye egzersız yapmıyorum aksam ıftardan sonrada cok halsızlık cokuyo cAnım hıc yapmak ıstemıyo akayyy cnm sen napıyosun ne durumdasın bakayım basladınmı egzersızlere...
doktor yine fitil verdi şimdi onu sokması var bide:18::18:...sanki ilişkiye girer gibi jelleyip sokuyorum
kızlar ben egzersizlerde biliyorsunuz çokta başarılı olamadığım için bir dr la görüşmeye karar verdim az önce. ankarada tüm klinikleri araştırdım hemen hemen ortalama hepsi seans başı 300 tl dediama bi yer buldumki oda 3 seans garanti dedi. dr.un kendisi ile görüşeceğim akşam.. 900 tl yapıyor toplam.. eğer kesin çözüm olayı doğru ise sadece 3 seansta bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz ya kararsız kaldım biraz daha egzersiz yapmaya çalışacağım bu akşam iftardan sonra kararımı vericem.. ama bildiğim bişey varki ben tek başıma yenemeyeceğim gibi geliyor..
kızlar ben egzersizlerde biliyorsunuz çokta başarılı olamadığım için bir dr la görüşmeye karar verdim az önce. ankarada tüm klinikleri araştırdım hemen hemen ortalama hepsi seans başı 300 tl dediama bi yer buldumki oda 3 seans garanti dedi. dr.un kendisi ile görüşeceğim akşam.. 900 tl yapıyor toplam.. eğer kesin çözüm olayı doğru ise sadece 3 seansta bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz ya kararsız kaldım biraz daha egzersiz yapmaya çalışacağım bu akşam iftardan sonra kararımı vericem.. ama bildiğim bişey varki ben tek başıma yenemeyeceğim gibi geliyor..
aynen canm başlayalı bayaa oldu ama yok alamıorum yaa ben daha da tembelim anacım tembel tenekeyim bennnnn
teşekkür ediyorum canım inş dua niyetine geçer güzel sözlerin şu mubarek günler hatrına öpüyorum sizi
buseumut sende canım üzülme iki tembel başbaşa verir yeneriz inş byyyyyyyyyyy
canım oyle karamsarlıga kapılma inan bendde cook karamsarlıga kapılmıstım senin gibi ama bu guc bizim elimizde inan bana sonucta psikolojik bi durum ..fiziksel bi sıkınıt yok. eger parmak egzersizine basladıysan zaten gerisi geiyor inan bana dr da zaten burada konusulanların aynısını soyleyecektir diye dusunuyorum sen bi egzersize sıkı sıkı sarıl bakalım soyle.. ondan sonra gor bak nasıl oluyo
3 seans 900 çok iyi adını bana yazarmısın özelden canım..
Valla canım, ben de aynı şekilde düşündüğüm için doktora gitmeye başladım. Eğer yapamıyorsan doktora git tabii ki. Fiyat eğer 900 tl ise 3 seans için süper bence. ( Ben şu paket tedavi ücreti bu paranın yaklaşık 4 katını ödüyorum((
kızlar ben hiç kendi parmagımı alamadım ama es parmagını almıstım sonrada yendik buda bir tur oneri belki esinizle daha rahat olursunuz ?
bende es parmagını alamıyoru
m yauf es parmak alıp kendi parmagını alamayan arkadaşlara hayret edyorum valla..hiç es parmagı denemedim yapamamda
bende es parmagını alamıyoru
m yauf es parmak alıp kendi parmagını alamayan arkadaşlara hayret edyorum valla..hiç es parmagı denemedim yapamamda