Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim dualarım seninle inşallah sende en kısa sürede yenersin ve beraber hamiş kalırız ayy ne güzel olur yaaa yine tecrübelerimizi paylaşırız annelik tecrübelerimizi. hayırlı iftarlar sana

teşekkür ediyorum canım inş dua niyetine geçer güzel sözlerin şu mubarek günler hatrına öpüyorum sizi
buseumut sende canım üzülme iki tembel başbaşa verir yeneriz inş byyyyyyyyyyy

selam kızlar nasılsınız nasıl gıdıyor egzersızler ben yerımde saymaktayım ramazan geldı orucuma zarar gelmesın dıye egzersız yapmıyorum aksam ıftardan sonrada cok halsızlık cokuyo cAnım hıc yapmak ıstemıyo akayyy cnm sen napıyosun ne durumdasın bakayım basladınmı egzersızlere...

canım ya başladım kaldığım yerden ama fiyasko.. aslında kaldığım yer değil nerdeyse tam p..s boyutunda aparat hazırladım, alamadım. oysa iki parmakta kalmıştık biliyosun.. biraz acele ediyorum galiba.. bi de sahurdan önce yaptımya vakit azdı rahat değildim ondan olmuştur heralde.. ama çok zor bu iş ya.. dün biraz canım sıkıldı.. hiç jinekolojik muayeneye de gitmedimya kafama takılıyo o da..

ya canım iftardan sonra yap egzersizini.. rehavet basmasını istemiyosan hiç ekmek yeme iftarda. ben öyle yapıyorum, çok da dinç oluyorum iftardan sonra.. bak, tekrar başlar başlamaz haber ver bana bekliyorum :KK20: :KK16::KK16::KK16:

kızlar ben egzersizlerde biliyorsunuz çokta başarılı olamadığım için bir dr la görüşmeye karar verdim az önce. ankarada tüm klinikleri araştırdım hemen hemen ortalama hepsi seans başı 300 tl dedi:KK43: ama bi yer buldumki oda 3 seans garanti dedi. dr.un kendisi ile görüşeceğim akşam.. 900 tl yapıyor toplam.. eğer kesin çözüm olayı doğru ise sadece 3 seansta bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz ya kararsız kaldım biraz daha egzersiz yapmaya çalışacağım bu akşam iftardan sonra kararımı vericem.. ama bildiğim bişey varki ben tek başıma yenemeyeceğim gibi geliyor..:KK5:

kızlar ben egzersizlerde biliyorsunuz çokta başarılı olamadığım için bir dr la görüşmeye karar verdim az önce. ankarada tüm klinikleri araştırdım hemen hemen ortalama hepsi seans başı 300 tl dedi:KK43: ama bi yer buldumki oda 3 seans garanti dedi. dr.un kendisi ile görüşeceğim akşam.. 900 tl yapıyor toplam.. eğer kesin çözüm olayı doğru ise sadece 3 seansta bu parayı vermeye değer diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz ya kararsız kaldım biraz daha egzersiz yapmaya çalışacağım bu akşam iftardan sonra kararımı vericem.. ama bildiğim bişey varki ben tek başıma yenemeyeceğim gibi geliyor..:KK5:

Valla canım, ben de aynı şekilde düşündüğüm için doktora gitmeye başladım. Eğer yapamıyorsan doktora git tabii ki. Fiyat eğer 900 tl ise 3 seans için süper bence. ( Ben şu paket tedavi ücreti bu paranın yaklaşık 4 katını ödüyorum :KK43:((

canım oyle karamsarlıga kapılma inan bendde cook karamsarlıga kapılmıstım senin gibi ama bu guc bizim elimizde inan bana sonucta psikolojik bi durum ..fiziksel bi sıkınıt yok. eger parmak egzersizine basladıysan zaten gerisi geiyor inan bana dr da zaten burada konusulanların aynısını soyleyecektir diye dusunuyorum sen bi egzersize sıkı sıkı sarıl bakalım soyle.. ondan sonra gor bak nasıl oluyo :KK19:

kızlar benim mesaim bitti ben gidiyorum herkese hayırlı iftarlar bol bol dua edin inşallah rabbim bu güzel günlerin hatırına kabul eder. egzerszlerniize devam edin tembellik yok.. hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun :KK56::KK56::KK56:

kızlar iftardan önce daha orucu açmadan dua ediyorum hepimize.. n'olur siz de unutmayın.. müslüman kardeşlerin birbirlerine ettikleri dua çok makbul. Rabbim bir an önce bizleri bu sıkıntıdan kurtarsın.. hamile arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar, sağlıklı ve vatana millete hizmet eden evlatlar versin.. İnşallah bu Ramazanı bu sıkıntıyı atlatmış halde uğurlarız ve çifte bayram yaparız, diğer ramazana da ya gebe oluruz veyahut bebişimiz kucağımızda olur.. :KK61::KK34:

canım oyle karamsarlıga kapılma inan bendde cook karamsarlıga kapılmıstım senin gibi ama bu guc bizim elimizde inan bana sonucta psikolojik bi durum ..fiziksel bi sıkınıt yok. eger parmak egzersizine basladıysan zaten gerisi geiyor inan bana dr da zaten burada konusulanların aynısını soyleyecektir diye dusunuyorum sen bi egzersize sıkı sıkı sarıl bakalım soyle.. ondan sonra gor bak nasıl oluyo :KK19:

evet şimdi sitesinden tedavi yöntemlerini okuyorum
nefes-kegel-ayna-aşamalı genişletme egzersizi diyor... buradakilerin aynısı yaa..:84: ne yapacağımı bilemiyorum ben zaten egzersizi yapamıyorum off kafam çok karışık boşunamı vericezki bu parayı acaba...:95::95::95::95::95:

Valla canım, ben de aynı şekilde düşündüğüm için doktora gitmeye başladım. Eğer yapamıyorsan doktora git tabii ki. Fiyat eğer 900 tl ise 3 seans için süper bence. ( Ben şu paket tedavi ücreti bu paranın yaklaşık 4 katını ödüyorum :KK43:((

işte bende öle düşündüm ilk. sonra bide aynı egzerisizi verecekse ne anlamı var para vermenin diye düşünyorum kafam çook karışık anlıcaan:84:

bende es parmagını alamıyoru
m yauf es parmak alıp kendi parmagını alamayan arkadaşlara hayret edyorum valla..hiç es parmagı denemedim yapamamda:KK50:

X