Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayırlısı tabii ki canım da benim epey moralim bozuldu. hiç hazır değilim. inşallah o yanılma payına dahil olurum. bekarken evlendiğimde çocugum olmazsa ya kısırsam diye korkardım evlendim bu kez de ya olursa die korkuorm. Rabbim hayırlısını versin şu mübarek günde ne olur dua edin.

7 aylık evliykenmii gittinn hiç mi kendin başarmayı denemedin burda 5 yıllık hatta 10 yıllık arkadaşımız var o bile gitmeyi hiç düşünmedii o doktorlara ...tabiki tedavi ücreti uygun olsa kim gitmezz kim bu illetten kurtulmak istemess ama çok maliyetli uyguladığı yönteme göre çok maaliyetliii.....eğerki kendimizin çözemiyceği yani parmak egsersizi gibi bi tedavi yöntemi olmasaydı bizde mecburen oralara giderdik ama....var başarabileceğimiz kendimiz başarabileceğimiz bi yöntem varken buralara gitmek doğru değil.....neden elin adamıı benim eşimle ilişkiye girmemii sağlasın neden ben kadınlık yapamamayayım bi çaba sarfetmiyeyimmm ...suan psikiyatrilerin uyguladığı parmak egsersizi tedavisi var onunla herkesin başaracağını eminimm ...sen kolay yolu seçmişsin uğraşmak istememişsin burda 5 yıllık evli olup parmak egsersiziyle başaran arkadaşlar var kii daha önce parmak egsersizinden haberleri olsa 5 yılda beklemezlerdii.....kimse kimseyi kırmasınn herkesin o doktorlardan haberii var çok çok bilgisi varr zaten burayada doktorla değil egsersizle başarmak için geliolar yoksam burda vakit kaybetmezzz doktora giderlerdi.....

şaşırma abartma !! ben kesin reklam geç bunları filan demedim sadece ayırt edemiyorum dedim.

gletgln aldım ultrason jelide alırım sorun deil yeterki atlatayım..bir parmak tam içerde ama git gel yapmadım henüz yeni oldugu için içine alyorm brakyorum direk 2.parmagamı geceyim..ramazanda geldi zor olyo yapamyorum egzersiz fazla

7 ay diyorum 7 gün demiyorum !!!!! sana burda nekadar uğraştıgımı neler çektiğimi kanıtlıcak değilim. tühhh keşke ben de o arkadaş gibi 5 yıl bekleseymişimmm!!!!!!! mantığa bak yaa .seninle daha fazla muhatap olmıcam ne yazarsan ne düşünürsen düşün !!!!!!!!

al sana bi tane daha ne haliniz varsa görün suç bende ki birine bi faydam dokunur diye düşündüm nekadar kötü niyetlisiniz

kötüniyetle ilgisi yok bunun..bu şekilde bir cevap almak istemiyordun madem üzgünüm sende reklam içerikli bir mesaj atmamalıydın. zaten bu sorun yüzünden tüm kadınların umutları sömürülüyor. 1 saatlik seans için milyarlar isteniyor.. bizim bu durumumuzdan yararlanmak isteyenler kendilerine bi pazar açmışlar resmen bu şekilde devam ediyorlar. eğer gerçekten yardım etmek istiyorsan deki ben yaparken bunu düşündüm, şöle yaptım daha rahat oldu. kendimi bu şekilde telkin edip yönlendirdim... şimdi umarım aradaki farkı ve neden tepki aldığını anlamışsındır...

sen gerizekalımısınn banamı öle gelioo....lafı kıçındanmıı anlıorsun başındanmı.....ne bu agresifliğin milleteeee... cvp ları beğenmediysen yürü git...kimse kimseyle muhattap olmak zorunda değil......

ya arkadaşım iyi niyetli olduğunu varsayarak yazıyorum,sanırım burdaki geçmiş sayfaları okumadın direk kendi çözümünü ilettin.zaten bu doktorlardan hepimizin bilgisi var ayrıca doktor tavsiye eden topiclerimizde mevcut.burda o kadar parayı veremeyecek vebu sıkıntıyı başkalarının yardımı ile(egzersizle)çözmüş kişileriz,yöntemimiz belli,başarımız belli.bu bir erteleme hastalığı 1 hafta da çözen de var 7 ay beklemek yada 5 yıl beklemek olayına takılmayın.madem atlatmışsınız ne mutlu size tebrik ederim ama burdaki sıkıntılı insanlara bulaşıp canlarını sıkmayın lütfen

benim de anlatmak istediğim tam anlamıyla bu idi
hüsn-i zan yapıp bayanın oruçlu oldugundan gergin oldugunu varsayıyor ve es geçiyorum.

ozum34 24 haftalık 1 günlük hamile olduğunu belirten o sevimli takvimi nerden nasıl yapıosunuz sanırım yakında bana da lazım olacak bu arada Allah bağışlasın

ozum34 24 haftalık 1 günlük hamile olduğunu belirten o sevimli takvimi nerden nasıl yapıosunuz sanırım yakında bana da lazım olacak bu arada Allah bağışlasın

onu bana bi arkadaş yaptı saolsunn kulakları çınlasın onunda niki kelebektiii....ben bilmiom canım arkadaş yaptı sevcihan bilioduuu başka bilen kızlarda vardırr bi sitedenmi profiline yüklüon bişilerr bende bilmiom:))))))

bilen varsa nerden nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi??
hamile değilsem bile -ki umarım değilimdir-
evliliğim için yaparım şu kadar günlük gelin die :123:[/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…