- 8 Şubat 2010
- 606
- 6
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.101
75 kilomusun bacım sen ..bende 76 hatta eşimde 76benle yarışıo o ümrede verdi ben aldımm
bilen varsa nerden nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi??
hamile değilsem bile -ki umarım değilimdir-
evliliğim için yaparım şu kadar günlük gelin die :123:[/
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapılıyo canım bende geçen kilo için yapmıştım
insan biraz da eleştirilere açık olur diyede eklemek istiyorum müsadenle
evet canım. iki kez yarısına kadar almış sonra çok acı çektiğim için bırakmış vaji olduğuma karar vermiş ilişkiye ara vermiş ve egzersize başlamıştım üç kez parmak egzersizi yaptıktan sonra dün eşimin ısrarıyla deneme yaptık ve başarılı olduk canm.
ama halayıma bile sevinemiyorum çünkü yarısını aldığım o günden dolayı hamile kalma riskim vardı adetim de iki gün geçmişti içim içimi yiyordu sabah sağlık ocağına gittim ve şüpheli çıktı 3 4 gün sonra tekrar gel hamile olabilirsin dedi daha çok yeni evliliğim olmak istemiyorum yaa
canım bende öyle hamile kaldım yarısına kadar giriş oldu eşim de tutamadı kendini bende bişi olmaz dedim ama olmuş işte bizde düşünmüyorduk ama şimdi iyiki olmuş diyorum
ben bişey sormak istiyorum kızlık zarı kaç cm ilerde acaba? p...s in ne kadar ilerlemesi lazım yırtılması için? bi de ilk ilişkide pre...f kullanmakta bi sıkıntı oluyo mu?
kızlık zarı 2 cm kadar ilerde canım ben zarımı kendim gördüm köprülüydü gittik aldırdık köprüsünüyırtılması için 4-5cm girmesi gerekir sanırım.valla ben hamileyim hala pre...kullanıyorum çünkü daha rahat yapıyoruz kaygan olduğu için ama bu kişiden kişiye değişiyor.bebek istemiyorsan korunun ama eğer eşin çekilirim derse korunmana gerek yok bizim acemiliğe denk geldi
allah kıldığımız namazları,tuttuğumuz oruçları,yaptığımız duaların hepsini kabul etsin inşallah.. herkese hayırlı iftarlar...
miss.figo canım aynen dediğin gibi ben de çok korkak ve canı tatlı biriyim... ben de başarırsam heeeeerkes başarır diye düşünüyorum... ne kadar acıyo ki acaba az mı azıcıııık mı :) bi de bişey sorcam bu kızlık zarı kaç cm ilerde oluyo acaba? p...s ne kadar ilerleyince yırtılıyo? yırtılma olunca ilişki hemen mi bırakılıyo?
köprülü neymiş nasıl oluyomuş ya :) valla burdan o kadar çok şey öğrendim ki bi yenisi daha eklendi sanırım :)) biz de acemiyiz ya ondan korkuyorum ben de :)) bebek istiyoruz ama hemen düşünmüyoruz onun için sordum. yanlışlıkla olanları duyunca :)
bebişini de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel :)
bi de p...s biraz ilerleyince bi duvar var gibi orda sanki o ne oluyo? orda ne yapmamız gerekiyo?
orada bekleyip derin nefes alıp verirken ıkınman gerek canım eşinde yavaşça ittirsin o zaman pat diye girer
tam orda ben kendimi kasıyorum işte iyice kapatıyorum orayı daha da zorlaşıo