-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.041
yaklaşık yirmi gün önce bi denemiştik yarısını almıştım çok acımıştı bi daha da denemek istememiştim. parmak egzersizlerini duydum burdan üç kez onu yaptım. ama üç kezden ne olacak sadece yönünü anladım. o esnada nefes alıp vermek çok faydalı oldu. nefes verirken itttim ya da itti öylece sona ulaştık.
yarısını aldığım zaman birkaç gün kahverengi leke gelmişti. tümünü aldım hiçbi şey gelmedi.
ya esnek ya zevk suyu çok olunca gelmedi bilmiyorum sorun da etmiyoruz.
nefes egzersizi nasıl oluyor? ya bide ben yolunu bulamamasından da korkuorum, yanlış tarafa kaçabilr mi , idrar yolunu zedeler mi onu nasıl ayarlıcaz?
eşimden jel almasını istedim jele ihtiyacımız yok dedi gerçekten de ihtiyaç kalmadı bi de bende kuruluk problemi yoktu
Allah' ım darısı başımıza yarabbimm!!!! Bitsin artık bu çile!!
kuruluk problemi bendede yok jel belki daha rahat ve kolay olur die düşündm..
Amiiiinnn inşallaaaahhh..rica ederimmmm herzaman aklınıza takılan seyleri açıkça sorabilirsinizzzzz...burda mahremiyet yokkk çekinmeee utanma sorarmamazlık yapmayınnnn ....bide su egsersizee bi başlayın en küüçük parmağınızzz çok kolay girio ondan hiç süpheniz olmasın canım acıcak endişesine bile kapılmayın onu aldınızmıı zaten bi cesaret geliooo inatlaşıosunuzzz o parmağım girdiyse bu parmağımda girer gibisinden 2 parmağınız 3 boğum yani 2 parmağınızı tamamen aldınızda olay bitmiştirrr.......vajına p...s e hazır hale gelmiştirrr rahatlıklaaa....inşallah hepiniz kurtulacaksınız Allahın izniylee inşallah....
Amiiiinnn inşallaaaahhh..
özüm tşk..gerçekten çok yardımcı msjların..
Kızlar başaranlara bi sorum olacak, en başırılı pozisyon hangisi?
evet ben de öle düşünüorm, daha kolay olur gibi gelio ve denicem.
Valla epey umutlansım ben şimdi, 2 parmagımın hemen hemen tamamını alabiliyorum, yuppi :))))
merhaba arkadaşlar evet başlıkta yazdığım gibi bu beladan kurtuldum . 7 ayımı boşa geçirdikten sonra bu konuda uzman bir doktor bulmaya karar verdim ve buldum . Doktor Saygın Micozkadıoğlu . Dr.Saygın Vajinismus Tedavisi | Vajinismus | Vajinusmus . linki bu burdan herşeyi okuyup öğrenebilirsiniz. ben sitede ne var ne yok herşeyi okudum gitmeden önce ve ertesi güne hemen randevu aldım çok çaresizdim çünkü. bir an önce bu beladan kurtulmak istiyordum. ve oldu sadece 3 seansta kurtuldum bu beladan öyle mutluyumki şu an anlatamam inanın. herkes yapar ben yapamam diyordum ama oldu . herşey doktor beye inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten . İstanbul Kadıköy de klinik. ben gittiğimde bir çok ilden hatta kıbrıstan gelen bile vardı. eğer benim gibi çaresizseniz kesinlikle tavsiye ederim.
kızların çoğu üst pozisyonda yendi hatta bana doktorda demişti sen üste olursan daha rahat olur demişti ama banada üst çok zor gelmişti herkese göre değişioo bana üste olmak çok zor geldii kimisi öle başardı...ben normal pozisyonda başardım ben altta eşim üste bi gün yatacağımız sıra ben yatağa geçtim az oturur pozisyonda egsersiizimi yarım saat yaptım eşim geldii ben hiç pozisyon bozmadımm parmağımı çıkardımm zaten orası genişledi parmağımı çıkardım eşim p...s sokt çok kolay olduu yarısına kadar girmiştii ozaman.....bunuda deneyin kızlar bi akşam yatakta egsersiz yapın az oturur ne tam yatmış oluorsun nede tam oturmus o posizyonda parmak egsersizi yapın yarım saaat pozisyon bozmadan egsersizi yapın parmağıınızı çıkardıktan sonra eşiniz denesn faydası oluoo.....
özüm ben sadece işaret parmagımı aldm ve biraz durup çıkarıyorum gitgelmi yapcam sen kaç parmakla nası yaptın peki jel kullandınmı kullandıysan ne kullandın??