- 29 Temmuz 2011
- 1.696
- 12
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.061
merhaba arkadaşlar evet başlıkta yazdığım gibi bu beladan kurtuldum . 7 ayımı boşa geçirdikten sonra bu konuda uzman bir doktor bulmaya karar verdim ve buldum . Doktor Saygın Micozkadıoğlu . Dr.Saygın Vajinismus Tedavisi | Vajinismus | Vajinusmus . linki bu burdan herşeyi okuyup öğrenebilirsiniz. ben sitede ne var ne yok herşeyi okudum gitmeden önce ve ertesi güne hemen randevu aldım çok çaresizdim çünkü. bir an önce bu beladan kurtulmak istiyordum. ve oldu sadece 3 seansta kurtuldum bu beladan öyle mutluyumki şu an anlatamam inanın. herkes yapar ben yapamam diyordum ama oldu . herşey doktor beye inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten . İstanbul Kadıköy de klinik. ben gittiğimde bir çok ilden hatta kıbrıstan gelen bile vardı. eğer benim gibi çaresizseniz kesinlikle tavsiye ederim.
ben bu yorumları iyi niyetli bulmuyorum. sonuçta bu tedavi milyarlara mal oluyor bi sektör oluşmuş bunun reklamını yapanların faydasını gördüğünden mi yoksa reklam amaçlı mı oldugunu ayırt edemiyorum. doktorların uygulayacağı tedavi yöntemleri arkadaşlar tarafından burda yazılmış zaten bu egzersizleri yaptıktan sonra gerisi beyinde bitiyo doktorun da yapacağı bu zaten beynine hükmedemez başaracak olan sizsiniz.