Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilen varsa nerden nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi??
hamile değilsem bile -ki umarım değilimdir-
evliliğim için yaparım şu kadar günlük gelin die :123:[/

canım o dediğim siteye gir orda ne için istersen var,burda topicte de yazıyodu nasıl yapılcağı bulamazsan ona bakarız şimdi adını unuttum
buldum şimdi kelebek bu topicte tarif ediliyo bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Son düzenleme:
bilen varsa nerden nasıl yapabileceğimi anlatabilir mi??
hamile değilsem bile -ki umarım değilimdir-
evliliğim için yaparım şu kadar günlük gelin die :123:[/

Ben bu net işlerinden pek anlamadığım için eşime yaptırdım çizelgemi,kadınlar kulübü gebelik çizelgesi nasıl yapılır? yazınca çıkmıştı nasıl yapıldığı ile ilgili bir topic,oradan yapmıştık..:KK70:

evet canım. iki kez yarısına kadar almış sonra çok acı çektiğim için bırakmış vaji olduğuma karar vermiş ilişkiye ara vermiş ve egzersize başlamıştım üç kez parmak egzersizi yaptıktan sonra dün eşimin ısrarıyla deneme yaptık ve başarılı olduk canm. :KK16::KK64:
ama halayıma bile sevinemiyorum çünkü yarısını aldığım o günden dolayı hamile kalma riskim vardı adetim de iki gün geçmişti içim içimi yiyordu sabah sağlık ocağına gittim ve şüpheli çıktı 3 4 gün sonra tekrar gel hamile olabilirsin dedi daha çok yeni evliliğim olmak istemiyorum yaa :KK14::KK14::KK14::KK14:

canım bende öyle hamile kaldım yarısına kadar giriş oldu eşim de tutamadı kendini bende bişi olmaz dedim ama olmuş işte bizde düşünmüyorduk ama şimdi iyiki olmuş diyorum:emir_bebek::emir_bebek:

canım bende öyle hamile kaldım yarısına kadar giriş oldu eşim de tutamadı kendini bende bişi olmaz dedim ama olmuş işte bizde düşünmüyorduk ama şimdi iyiki olmuş diyorum:emir_bebek::emir_bebek:

ben bişey sormak istiyorum kızlık zarı kaç cm ilerde acaba? p...s in ne kadar ilerlemesi lazım yırtılması için? bi de ilk ilişkide pre...f kullanmakta bi sıkıntı oluyo mu?

ben bişey sormak istiyorum kızlık zarı kaç cm ilerde acaba? p...s in ne kadar ilerlemesi lazım yırtılması için? bi de ilk ilişkide pre...f kullanmakta bi sıkıntı oluyo mu?

kızlık zarı 2 cm kadar ilerde canım ben zarımı kendim gördüm köprülüydü gittik aldırdık köprüsünü:KK1::KK1:yırtılması için 4-5cm girmesi gerekir sanırım.valla ben hamileyim hala pre...kullanıyorum çünkü daha rahat yapıyoruz kaygan olduğu için ama bu kişiden kişiye değişiyor.bebek istemiyorsan korunun ama eğer eşin çekilirim derse korunmana gerek yok bizim acemiliğe denk geldi :KK61::KK61:

kızlık zarı 2 cm kadar ilerde canım ben zarımı kendim gördüm köprülüydü gittik aldırdık köprüsünü:KK1::KK1:yırtılması için 4-5cm girmesi gerekir sanırım.valla ben hamileyim hala pre...kullanıyorum çünkü daha rahat yapıyoruz kaygan olduğu için ama bu kişiden kişiye değişiyor.bebek istemiyorsan korunun ama eğer eşin çekilirim derse korunmana gerek yok bizim acemiliğe denk geldi :KK61::KK61:

köprülü neymiş nasıl oluyomuş ya :) valla burdan o kadar çok şey öğrendim ki bi yenisi daha eklendi sanırım :)) biz de acemiyiz ya ondan korkuyorum ben de :)) bebek istiyoruz ama hemen düşünmüyoruz onun için sordum. yanlışlıkla olanları duyunca :)

bebişini de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel :)

nasilsin kuzum. valla benim leptop tamirde bende carsiya geldikce internet cafeye giiyorum. gecmisi okuyamiyorum, ama 1.seyler gözüme carpti. sen rahatsizlandinmi, sikayetlerin vardi herhalde simdi nasilsin, sunu bana tam anlatsana

miss.figo canım aynen dediğin gibi ben de çok korkak ve canı tatlı biriyim... ben de başarırsam heeeeerkes başarır diye düşünüyorum... ne kadar acıyo ki acaba az mı azıcıııık mı :) bi de bişey sorcam bu kızlık zarı kaç cm ilerde oluyo acaba? p...s ne kadar ilerleyince yırtılıyo? yırtılma olunca ilişki hemen mi bırakılıyo?

canım benim oncelikle su yırtılma vs tabirlerini unut cunku onlar tıb dilinde belki gecerlidir ama sen bişi hisetmeyecegin için (!) cunku ben hissetmemiştim gecerli olmayacak. oyle bişi yok inan bana oyle cart curt diye yırtılmıcak :KK1: bi kere sen rahat olursan eger inan bana oyle agrıymıs vs hiç bişi hissetmiceksin canım. oyle az falan bi agrıda olmadı zaten hissedenler de 2 sn lik bişi oldugunu soylemişlerdi ben onu da anlamadım :) arada kaynamıstır. ama bi sekilde egzersizle kendini rahatlat yda esin yapsın sonra deneyin hazır olunca ve goreceksin olmus :) bide oyle hemen bırakma vs durumu olmuyo sadece bi ara ilk girişte biraz girmiyomus gibi oluyo az rahatlat kendini yavas yavas ilerleyin bi bakmıssın olmus :KK1:

köprülü neymiş nasıl oluyomuş ya :) valla burdan o kadar çok şey öğrendim ki bi yenisi daha eklendi sanırım :)) biz de acemiyiz ya ondan korkuyorum ben de :)) bebek istiyoruz ama hemen düşünmüyoruz onun için sordum. yanlışlıkla olanları duyunca :)

bebişini de Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel :)

septalı kızlık zarı yani iki bölmeli zar çeşitlerine bakarsan orda görürsün :KK1::KK1:işte acemilikte oluveriyor pat diye ama dikkat spermlere 1 tanesi bile yetiyormuş:KK34::KK34:

tam orda ben kendimi kasıyorum işte iyice kapatıyorum orayı daha da zorlaşıo :KK43:

kendinizi kastığınız yerde eşiniz beklesin çıkarmayın pe...i sonra sen derin nefes al ve ıkın sen ıkınırken eşin ittirsin yavaşça giricektir.eşinizle ekip çalışması yapın sizin nefes alıp verişlerinizi ve ıkınmanızı izlesin ki rahatça olsun birde size hatırlatsın nefes al ver ıkın diye

X