- 29 Temmuz 2011
- 1.696
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #62.061
merhaba arkadaşlar evet başlıkta yazdığım gibi bu beladan kurtuldum . 7 ayımı boşa geçirdikten sonra bu konuda uzman bir doktor bulmaya karar verdim ve buldum . Doktor Saygın Micozkadıoğlu . Dr.Saygın Vajinismus Tedavisi | Vajinismus | Vajinusmus . linki bu burdan herşeyi okuyup öğrenebilirsiniz. ben sitede ne var ne yok herşeyi okudum gitmeden önce ve ertesi güne hemen randevu aldım çok çaresizdim çünkü. bir an önce bu beladan kurtulmak istiyordum. ve oldu sadece 3 seansta kurtuldum bu beladan öyle mutluyumki şu an anlatamam inanın. herkes yapar ben yapamam diyordum ama oldu . herşey doktor beye inanmakla başlıyor sonrası geliyor zaten . İstanbul Kadıköy de klinik. ben gittiğimde bir çok ilden hatta kıbrıstan gelen bile vardı. eğer benim gibi çaresizseniz kesinlikle tavsiye ederim.
kızlar yaa size bişe sorcam bu ultrason jelini nerde muhafaza etmem gerekio??
evet canım. iki kez yarısına kadar almış sonra çok acı çektiğim için bırakmış vaji olduğuma karar vermiş ilişkiye ara vermiş ve egzersize başlamıştım üç kez parmak egzersizi yaptıktan sonra dün eşimin ısrarıyla deneme yaptık ve başarılı olduk canm.
ama halayıma bile sevinemiyorum çünkü yarısını aldığım o günden dolayı hamile kalma riskim vardı adetim de iki gün geçmişti içim içimi yiyordu sabah sağlık ocağına gittim ve şüpheli çıktı 3 4 gün sonra tekrar gel hamile olabilirsin dedi daha çok yeni evliliğim olmak istemiyorum yaa
jelsiz yapmayınn kızlar ben ultrason jeli kullandım 1 litresini 2.5 tl ye aldım medical den ...yavaş yavaş git gel yapabilirsin korkma çok kolay oluoo kendini kasma parmaktan can acımıo inankiii sadce kasarsan sadece acıdını sanarsın 1 parmak git gel yapabilirsin çok değill bi kaç kez git gel yap okadar...bende öle en küçükten başladım işaret aldımda tamamını, 2 parmağımın ucunu soktum sadce bi kaç gün sonra 2 parmak 1 boğum girdi sonraa tamı yavaş yavaş yaptmm 2 parmak tamamını alınca p...s geçebilrisiniz....
nerde muhafaza etmem gerek derken nerden almam gerekmi nerde saklamam gerekmi anlamadım..:26: medical lerde satılıo tekerlekli sandalye satan koltuk değeneği satan yerlerde karşılaşmışsınızdır muhakak bi hastanenin yanında vardır medical ordan alabilrsiniz....saklamaya gelinceee nerde istersenizz:)))
evet canım. iki kez yarısına kadar almış sonra çok acı çektiğim için bırakmış vaji olduğuma karar vermiş ilişkiye ara vermiş ve egzersize başlamıştım üç kez parmak egzersizi yaptıktan sonra dün eşimin ısrarıyla deneme yaptık ve başarılı olduk canm.
ama halayıma bile sevinemiyorum çünkü yarısını aldığım o günden dolayı hamile kalma riskim vardı adetim de iki gün geçmişti içim içimi yiyordu sabah sağlık ocağına gittim ve şüpheli çıktı 3 4 gün sonra tekrar gel hamile olabilirsin dedi daha çok yeni evliliğim olmak istemiyorum yaa
ne mutlu sen bu dertten kurtulmuşsun. senin adına çok sevindim. dr. hangi tedavi yöntemlerini uyguladı biraz anlatırmısın
iki çizgi olursa pozitif oluyor ya benim 1 çizgim vardı diğeri de çok silikti.
silik olunca şüpheli oluyormuş 3 4 gün sonra tekrar gel dedi
ama ben meraktan ölecem
silik çıkmasına rağmen olmama ihtimali de var değil mi arkadaşlar
doktordan yüzdeye vurmasını istedim
belli olmaz olabilir de olamaz da dedi.
canlar nasıl geçiyo oruç çok şükür zorlamadan geçiriyorum tek derdim belli onuda aşacam inş. istikbalden güzel bi yatak almıştık(evlenirken eşyalarımıızn hepsini alammıştık yavaş yavaş tamamlıyozo geldi bugün aynı zamanda bizim evlilik yıldönümümüz bu gece inş yenecem tam anlamıyla bu derdi bana dua edin oruçlu ağızlarınızla, iftar açarkern akşam gene kasmayayım kendimi :18: :18:
ben serçeden deil işaretten başladım direk ilk gün bir bogum 2.gün tamamını aldım inanamadım hiç acımadı parmagım içerdeyken kasyrm çıkartırken heycandan ölcek gibi oluyorum..jel olarakta gleltgelen kullandım doktor yazdı birde anestol yazdı o yaktı sanki kullanmadım onu bende birseneyi geçirdim en kısa zamanda başarcam inşallah..
yaa ben zaten aldımda bu sıcaklarda dışarda bişe olmazmı die merak ettm sonuçta hassas bölgeye uyguluoruz:)
doktor kişiye göre farklı yöntemler kullanıyor . önce konuşup sorular sorup sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bulmaya calışıyor. sonrasında tedavi yöntemini belirliyor. parmak egzesizi yok. ben zaten onu denemiştim kendi kendime ama sonrasında yine bişey olmamıştı. sitedeki numarayı da arayabilirsin ben ilk aradığımda direkt doktorla konuşmuştum. sitedeki mektuplar zaten bana cesaret verdi.
her namazdan sonra bu sorunu olan aşamayan herkse dua ediyorum kendimde dahil umarım başarırsın..
ben bu yorumları iyi niyetli bulmuyorum. sonuçta bu tedavi milyarlara mal oluyor bi sektör oluşmuş bunun reklamını yapanların faydasını gördüğünden mi yoksa reklam amaçlı mı oldugunu ayırt edemiyorum. doktorların uygulayacağı tedavi yöntemleri arkadaşlar tarafından burda yazılmış zaten bu egzersizleri yaptıktan sonra gerisi beyinde bitiyo doktorun da yapacağı bu zaten beynine hükmedemez başaracak olan sizsiniz.
reklam kokan hareketler sanki bunlar...