Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu yorumları iyi niyetli bulmuyorum. sonuçta bu tedavi milyarlara mal oluyor bi sektör oluşmuş bunun reklamını yapanların faydasını gördüğünden mi yoksa reklam amaçlı mı oldugunu ayırt edemiyorum. doktorların uygulayacağı tedavi yöntemleri arkadaşlar tarafından burda yazılmış zaten bu egzersizleri yaptıktan sonra gerisi beyinde bitiyo doktorun da yapacağı bu zaten beynine hükmedemez başaracak olan sizsiniz.

kızlar yaa size bişe sorcam bu ultrason jelini nerde muhafaza etmem gerekio??

nerde muhafaza etmem gerek derken nerden almam gerekmi nerde saklamam gerekmi anlamadım..:26: medical lerde satılıo tekerlekli sandalye satan koltuk değeneği satan yerlerde karşılaşmışsınızdır muhakak bi hastanenin yanında vardır medical ordan alabilrsiniz....saklamaya gelinceee nerde istersenizz:)))

iki çizgi olursa pozitif oluyor ya benim 1 çizgim vardı diğeri de çok silikti.
silik olunca şüpheli oluyormuş 3 4 gün sonra tekrar gel dedi
ama ben meraktan ölecem
silik çıkmasına rağmen olmama ihtimali de var değil mi arkadaşlar
doktordan yüzdeye vurmasını istedim
belli olmaz olabilir de olamaz da dedi.

canlar nasıl geçiyo oruç çok şükür zorlamadan geçiriyorum tek derdim belli onuda aşacam inş. istikbalden güzel bi yatak almıştık(evlenirken eşyalarımıızn hepsini alammıştık yavaş yavaş tamamlıyozo geldi bugün aynı zamanda bizim evlilik yıldönümümüz bu gece inş yenecem tam anlamıyla bu derdi bana dua edin oruçlu ağızlarınızla, iftar açarkern akşam gene kasmayayım kendimi :18: :18:

ben serçeden deil işaretten başladım direk ilk gün bir bogum 2.gün tamamını aldım inanamadım hiç acımadı parmagım içerdeyken kasyrm çıkartırken heycandan ölcek gibi oluyorum..jel olarakta gleltgelen kullandım doktor yazdı birde anestol yazdı o yaktı sanki kullanmadım onu bende birseneyi geçirdim en kısa zamanda başarcam inşallah..

yaa ben zaten aldımda bu sıcaklarda dışarda bişe olmazmı die merak ettm sonuçta hassas bölgeye uyguluoruz:)

TAZE GELİNİMİZ
:123:

bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm çok teşekkürler jas_min çok incesin

ne mutlu sen bu dertten kurtulmuşsun. senin adına çok sevindim. dr. hangi tedavi yöntemlerini uyguladı biraz anlatırmısın

doktor kişiye göre farklı yöntemler kullanıyor . önce konuşup sorular sorup sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bulmaya calışıyor. sonrasında tedavi yöntemini belirliyor. parmak egzesizi yok. ben zaten onu denemiştim kendi kendime ama sonrasında yine bişey olmamıştı. sitedeki numarayı da arayabilirsin ben ilk aradığımda direkt doktorla konuşmuştum. sitedeki mektuplar zaten bana cesaret verdi.

kkelebekk ve diğer başaran arkadaşları çok tebrik ediyorum..Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın.Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına inşallaaah..

kızlarr şu vajınusmus olayını benim kadar zor geçiren burda bi kaç arkadaştır çok zor günlerim oldu eşimden boşanma derecesinemi gelmedim intiharamı kalkışmadım neler nelerr.....bu çaresizlik içerisinde her yolu denedimm uyuşturucu ayrı ayrı kremlermi almadım haydar dümenin reçetesinimi denemedim eve anestezicimi çağırtmadım daha bir sürü şey.....okadar çaresiz kaldım anlarda hiç bir zaman bu doktorları düşünmedim bu kadar kolay bi tedaviyse 3 günde hallediliorsa bu 2 milyar 5 milyar niee ameliyatmı oluoruz ne oluoruzz, zavallı durumda olan bizleri ssömürmek bu başka bişi değil bu kadar kolay bi tedavi yöntemiyken bu milyar niee ...niee olacak çaresisiz zavallıyızzz da ondan....bi ara seytan dürttü benii git bu doktorlaraa sonra oturdum kendimle konusştuum bu adamlara bu kadar parayı verdim kesin sonuç varmı onuda bilmiorum hadi o an oldu ya sonrasııı hadi oda olduu...buna bu kadar para verdim ya sonra çocum olmazsaaa ya bu para ilerde tüp bebek için lazım olursaaa...oturdum düüşündümm kendi kendimee vajınusmusu çözebilirmiyim evet çözebilirim egsersizlee....ama çocuk olma olayını çözemem kendim...ilerde başıma ne gelecek bilemem vajınusmusu yaşadım ya çocum olmaz olayınıda yaşarsam ne olacakk....eşler düşüncelii tabikide asla öle bişi demez ama şeytan aklından geçirir kadının karı olması için para ver çocuk sahibi olması için para ver doğurması için para ver...yani herşeyii ölçüp tartıp öle karar verinnnnn...hayatta herşey başımıza gelebilir...kim derdi vajınusmsu yaşıcamızzııı biri dese hadi be 15 yaşındaki çocuk yapıo bizmi yapamıcaz derdik değilmii....öle değil iştee hayatta her an herşey başımıza gelebilir....inanın ben onca sıkıntımdan sonra çocumda olmaz diodum ama çok şükür mevlam verdii.....Rabbim kimseye kaldıramıycağı yükü vermezzz inanın okadar tökezledim an oldukiii isyan edecek durumaa geldim amaa etmedimmmm .....sizde başaracaksınızz inanın buna...burda vajınusmsusu yenmemiş kimse kalmadııı...çoğu başardı gitti gelmediii.....gelenler bi kaç kişiyizzzzz ama kimse yenmeden gitmediii.....sizde gitmicenizzz inşallah......

Ayy canım yanlış bilgi vermek istemem ama bende aynı şekilde idrar testimi kendim yaptığımda ikinci çizgi çok silik çıkmıştı...3 gün sonra sağlık ocağındada idrar testi yapıldı,orda çizgi çok net çıktı ve ebe hamile olduğumu söyledi..Şuan 31 haftalık hamileyim ama hemen tedirgin olma,yanılma payıda oluyor..Hakkında hayırlısı olsun..

her namazdan sonra bu sorunu olan aşamayan herkse dua ediyorum kendimde dahil umarım başarırsın..

slm kızlarrrrrrrrrrrr açar açmaz ne güzel bi haber gördüm tebrikler kelebekk darısı diğer arkadaşlarımıza olsun giremedim bi iki gündür nasılsınız hanımlarrrrrrrr

inşallah canımm.....anestol yakar o uyuşturucu krem onu kullanmana gerek yok....git gelen kayganlaştırıcı güsel ama biraz pahalı madicalden ultrason jelide alabilirsinn ....1 parmağını yapıorsan canım 2 parmak bi boğuma geç ilk olmaz gibi gelicek ilk yaptında 2.gün olur pes etme sakınn ...bak başlamışsın sakın birakmaa egsersizle başaramaman imkansızzz başaracaksın inşallah....
yaa ben zaten aldımda bu sıcaklarda dışarda bişe olmazmı die merak ettm sonuçta hassas bölgeye uyguluoruz:)

bişi olmaz canım benim 1 seneye yakın gardolabımda duruoo ..zaten satan yerlerdede öle buzdolabıında olmuo...bişicik olmaz

reklam kokan hareketler sanki bunlar...

ben psikolojimi alt üst eden özgüvenimi bitiren bi problemden kurtulmusum ve burda belki birine faydası olur diye paylaşıyorum gelen yoruma bak. burda onlarca kişinin yazdığı şeyi okudum bi çare aradım . kendim gibi çaresiz insanlar oldugunu gördüm. ama çözemedim sonuç olarak. madem herkes burda okıuduklarıyla çözüyor bu sorunu neden acaba hala bu kadar çok kadın bu sorunu yaşıyor. ben bir uzman yardımı almadan yapamadım 7 ayım boşa gitti yapan varsa ne mutlu ona ne güzel. reklammış ayıp ayıp!!! yorum yapmadan önce iki kere düşününn !!!!!

miss.figo cum msj ını gördüm ama ben yeniyimya yazamıyorum dediğin gibi evet yapılması lazım dr larda öyle söylüyolar zaten canım :)))))))))))) bende reglim bitsin diye bekliyorummmmmmmmmmmmmm sonra devammmmmmmmmmm kudurdum mu ne sende yendin zaten hadi tamam oldu de halayını çekelimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…