Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar geçmişi okuyorumda bi yandan emla kremden bahsedilmiş.bu konuda bilgisi olan varmı yada tavsiye eden

selam kızlar nasılsınız? bu arada merak eden olduysa canax nıcklı kısıyı edıtore sıkayet ettım gereken uyarı yapılmıs...son yazdıgı yazıya bu sekılde cevap verılmelıydı...

hoş geldin. varmı hayırlı haberler

saol canım hoşbulduk. bende iyi haber henüz yok. reglim bitmedi bitsin haftasonu denemeyi dşünüyorum. emla kremi sormuşsun bence sakın deneme hem hiç bir faydası yok. normalde uyuşuyo ama p..s girdiğinde yine aynı acyıı duyuyorsun yani p...s acısını engellemiyo üstelik sürdüğünde çok fazla canın yanıyo ben hiç tavsiye etmiyorum denemee bence. sen en iyisi egzersizlere devam et tatlım. bak ben jelsiz egzersiz yapoyurm hiç te canım yanmıyo eğzersiz yaparken.ki benim kadar korkak bi insan daha tanımıyorum ben. ben bile yapıyorsam herkes yapabilir.

bu AYLA benimde dikkatimi çekti hiç hoşlanmadım ondan bu ne yaa. biz buraya derdimize derman olsun diye geliyoruz millet te kendi şeyinin derdinde. yanlış yere takılıyor burdakilerin hayrı olsa kendilerine kocalarına olurdu ona ne fayda hayret yaaaa..öğlen öğlen gerildim iyice

evet arkadaşlar belli niyeti iideğil sayfaları gezindim konnuyla alakı hiç bişey yazmamış bir ik kişin mail adresini almaya çalışıyordu

thejust tmm canım geçmişte kullanlar varmışta dedim şimdilerde kullanan varmı acabe

ben almıştım işte gaza gelip ama işe yaramadı evde duruyo öyle. senin avatarın çok hoşuma gidiyo o filmi çok begenmiştim o yüzden seni yakın hissediyorum avatarından dolayı

aylanın yazdığıd yorumlara kötü içerik bildir butonuyla cevap verebilirz. kızlar herkes kötü içerik bildir yazan yeri tıklasın

kötü içerik bildirelim, hem de engelleyelim hepimiz, sazan gibi ben de ekledim, ama çok şükür ki kendi mail adresim değildi:))) Kızlar siz de dikkat edin, sonuçta hepimiz burada bir derdimiz için bulunuyoruz ama böyle insanlar da çıkabiliyor malesef :))

ben almıştım işte gaza gelip ama işe yaramadı evde duruyo öyle. senin avatarın çok hoşuma gidiyo o filmi çok begenmiştim o yüzden seni yakın hissediyorum avatarından dolayı

çok teşekkür edrim canım bende yakın hissediyorum seni . evet filmi bende beğenmiştim

kızlar yaa haftasonu denemeyi düşünüyorum bana özelden de olabilir detaylı olarak neyapacağımı yazabilirmisiniz hangi pozis..n da iyi olur ne yaparsam daha rahat olur gibi yazarsanız çok sevinirim inşallah bu sefer olur yaaa

selam kızlar nasılsınız? bu arada merak eden olduysa canax nıcklı kısıyı edıtore sıkayet ettım gereken uyarı yapılmıs...son yazdıgı yazıya bu sekılde cevap verılmelıydı...

kıssss o şikayet et butonuna basan parmaklarına sağlık tatlım... bende aynı şeyi yaptım ama uyarı vardı orda bi onu okudum baktım dedim sonra vazgeçtim... sen iyi yapmışsın tatlım... eline sağlık

kızlar geçmişi okuyorumda bi yandan emla kremden bahsedilmiş.bu konuda bilgisi olan varmı yada tavsiye eden

emla vajinal bölgede güvenle kullanılabilir, güzel de uyuşturuyor ama bende hiç işe yaramadı. bir de maksat bir kez penisin vajinaya girmesi değil ki. vajinismusu çözmez emla bence. sonucta psikolojik bir durum bu. mesela biz ilk ilişkiye girdikten sonra 2. 3. denemelerimizde de hemen başarılı olamadık. hala normal bir çift gibi hemen istediğimiz anda küt diye olamıyor.

o yüzden bence hiç emla alkol vs bulaşma.

yok alkola falan asla bulaşmamda.emlayla yenen beş altı kişi olmuş .zaten tavsiyelerinizden sonra vazgeçtim bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…