- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.161
ben parmak egzersizlerinde hiç sıkıntı yaşamıyorum ama mumla denerken bile aynen senin dediği gibi yönü kestiremiyorum ve canım acıyo,duvara çarpmış gibi bi his... zaten kendimi çok kasıyorum... mumu bile alamıyosam p...se nası geçicem ben...
hoş geldin. varmı hayırlı haberler
vajinismusla ilgili tek cümle yazmamış, sanırım yeni üye ve boyuna bizden mail adresi topluyor. erkek gibi geliyor bana. benim de saflığıma geldi verdim mailimi. ama inandırıcı gelmiyor bana.
evet arkadaşlar belli niyeti iideğil sayfaları gezindim konnuyla alakı hiç bişey yazmamış bir ik kişin mail adresini almaya çalışıyordu
thejust tmm canım geçmişte kullanlar varmışta dedim şimdilerde kullanan varmı acabe
kızlaarrr nabersiniz..........
aylanın yazdığıd yorumlara kötü içerik bildir butonuyla cevap verebilirz. kızlar herkes kötü içerik bildir yazan yeri tıklasın
ben almıştım işte gaza gelip ama işe yaramadı evde duruyo öyle. senin avatarın çok hoşuma gidiyo o filmi çok begenmiştim o yüzden seni yakın hissediyorum avatarından dolayı
selam kızlar nasılsınız? bu arada merak eden olduysa canax nıcklı kısıyı edıtore sıkayet ettım gereken uyarı yapılmıs...son yazdıgı yazıya bu sekılde cevap verılmelıydı...
aylanın yazdığıd yorumlara kötü içerik bildir butonuyla cevap verebilirz. kızlar herkes kötü içerik bildir yazan yeri tıklasın
kızlar geçmişi okuyorumda bi yandan emla kremden bahsedilmiş.bu konuda bilgisi olan varmı yada tavsiye eden
emla vajinal bölgede güvenle kullanılabilir, güzel de uyuşturuyor ama bende hiç işe yaramadı. bir de maksat bir kez penisin vajinaya girmesi değil ki. vajinismusu çözmez emla bence. sonucta psikolojik bir durum bu. mesela biz ilk ilişkiye girdikten sonra 2. 3. denemelerimizde de hemen başarılı olamadık. hala normal bir çift gibi hemen istediğimiz anda küt diye olamıyor.
o yüzden bence hiç emla alkol vs bulaşma.