Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar bişi sorcam. ben parmak egzersizi yapamıyorum zara bişi olcak diye. ama dün ayna ile vajiyi inceledim. eskiden daha kapalıydı. bu sefer bi açık göründü gözümede:)) ama o açıklıkta bi et var. o nedir ya. ordan geçmeyecekmiş gibi geldi. bu aralar bende kafamı sürekli olacak olacak diye telkin ediyomda. onu
görünce bi soru oluştu kafamda. hemen size sorayım dedim. haftaya eve geçicem. deneyecem ve bu işi yapacam inşşş. ama o soruda takılmasın aklım diye
size bi sorayım dedim

kıslar bişi sorcam. ben parmak egzersizi yapamıyorum zara bişi olcak diye. ama dün ayna ile vajiyi inceledim. eskiden daha kapalıydı. bu sefer bi açık göründü gözümede:)) ama o açıklıkta bi et var. o nedir ya. ordan geçmeyecekmiş gibi geldi. bu aralar bende kafamı sürekli olacak olacak diye telkin ediyomda. onu
görünce bi soru oluştu kafamda. hemen size sorayım dedim. haftaya eve geçicem. deneyecem ve bu işi yapacam inşşş. ama o soruda takılmasın aklım diye
size bi sorayım dedim

Canımm dün bende bii incelimm dedimm Ikınıncaa bende bir et parçası gördümm.. HEmen kapadımm = )) SOnra yine Ikındımm Ellemeye çalıştımm ama acıdıı sankii bıraktımm incelemeyi..

hahahahah deli gız getiremmi dur bi şişeye doldurayım :) sen bana sen gelene kadar yapıcam demistin ama :KK43: bu aksam oldu oldu bak dalga gecerim :) şaka bi yere gayret et benide kendinide sevindir canım :)

tehdit etme kızzzzzzzzzzzzzzzzz heyecan yapıyommmmm sonra :KK37:

yok alkola falan asla bulaşmamda.emlayla yenen beş altı kişi olmuş .zaten tavsiyelerinizden sonra vazgeçtim bende

Aybicee EMlayıı 2 KEzz denedimm... BEnimm Kii UyuşCağınaa Eşiminn Kii UyuşTuuu =) Daha İzin Vermio Kullanmama birde Sorunn BEyinde Olduğu İçinn BEn yinee kastımm KEndimii.. ÖneMlii Olann Beyindee Bitirmekk Bu İşii Ama nasıLL BİLmiyorumm... = /

bende ellemeye çalıştım ama bende dediğim gibi zara bişi olacak korkusu var ondan çok ellemedim. ama doktora gitmiştim fiziksel bişi olsa sölerdi. acaba penis onu arkayamı ittiriyo girince. anlayamadım yaw:))))

bende ellemeye çalıştım ama bende dediğim gibi zara bişi olacak korkusu var ondan çok ellemedim. ama doktora gitmiştim fiziksel bişi olsa sölerdi. acaba penis onu arkayamı ittiriyo girince. anlayamadım yaw:))))

Zarr Korkusuu BEnde de Var Canımm ama Benn ittirmeye çalıştım da Beceremedimm.. AYnen bende doktora gittimm Herşey Normal Dedii.. Bilenn arkadaşlar o etii ittrdiğimiz zaman girmeye engell kalmıyoo muu acabaa ?

Zarr Korkusuu BEnde de Var Canımm ama Benn ittirmeye çalıştım da Beceremedimm.. AYnen bende doktora gittimm Herşey Normal Dedii.. Bilenn arkadaşlar o etii ittrdiğimiz zaman girmeye engell kalmıyoo muu acabaa ?

evet bilen arkadaşlar yazarsa çok seviniriz. ben 20 gündür eşimden uzaktayım. bu süreçte her akşam olacağını hayal ediyorum. gözümde canlandırıyorum. doktora gidecektimde kıyamadım o kadar paraya:)) egzersizden yapamıyorum. o yüzden tek çözüm beyinde halletmek. ben bu işi yapacam. rabbimin izniyle bunu çözücemmmmmmmmm. inşallahh:))))

arkadaslık arkadasım dediğin insanın zor zamanında morali bozukken basarıda yardımı dokunan yanında olandır... benim zor zamanımda yanımda olup yardımı dokunanlara teşekkür eder kardes ilan ederim..... hepinizin kurtulması dileğiyle dostlarım........ iyiki varsınız..........:KK16::KK16::KK16:

kızlar yukarda sormuştum tekrar soruyorum çümküüü birazdan çıkacağım banaa acil cevap yazın haftasonu denicem yaa bana gaz moral bilümüm cesaret verici şeyler söyleyin artı yenenlerden ricam ayrıntılı olarak litfen ne yaparsam daha iyi olur deyinki bana bende onları uygulayayım on dakkaya kadar cevap bekliyom sorasında eve gidecem tehdit eder gibi oldu sankim:KK69:

X