- 7 Haziran 2011
- 329
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.181
hoş geldin canım .. napalım tembel tembel takılıyoruz işte sen nasılsın
aykurtttttttttttttt tatlım ben haftasonu denemeyi düşünüyorum ii cesaret geldi bana.
kıssssssssssss mukixxxxxxxxxxxx bana gaz getirecen miiiiiiiiiii?
kıslar bişi sorcam. ben parmak egzersizi yapamıyorum zara bişi olcak diye. ama dün ayna ile vajiyi inceledim. eskiden daha kapalıydı. bu sefer bi açık göründü gözümede:)) ama o açıklıkta bi et var. o nedir ya. ordan geçmeyecekmiş gibi geldi. bu aralar bende kafamı sürekli olacak olacak diye telkin ediyomda. onu
görünce bi soru oluştu kafamda. hemen size sorayım dedim. haftaya eve geçicem. deneyecem ve bu işi yapacam inşşş. ama o soruda takılmasın aklım diye
size bi sorayım dedim
hahahahah deli gız getiremmi dur bi şişeye doldurayım :) sen bana sen gelene kadar yapıcam demistin amabu aksam oldu oldu bak dalga gecerim :) şaka bi yere gayret et benide kendinide sevindir canım :)
yok alkola falan asla bulaşmamda.emlayla yenen beş altı kişi olmuş .zaten tavsiyelerinizden sonra vazgeçtim bende
bende ellemeye çalıştım ama bende dediğim gibi zara bişi olacak korkusu var ondan çok ellemedim. ama doktora gitmiştim fiziksel bişi olsa sölerdi. acaba penis onu arkayamı ittiriyo girince. anlayamadım yaw:))))
Zarr Korkusuu BEnde de Var Canımm ama Benn ittirmeye çalıştım da Beceremedimm.. AYnen bende doktora gittimm Herşey Normal Dedii.. Bilenn arkadaşlar o etii ittrdiğimiz zaman girmeye engell kalmıyoo muu acabaa ?
araştıra araştıra yakında jinekolog olacazhepinizi tıp okumaya davet ediyorumm