- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.121
ya yapamıyorum arkadaşlar .çok sıkıntılıyım sıkıntım mideme vuruyor artık.bide mide ağrısı çıkyor sinir olmaya başladım kendime.bide aykurt bende alamıyorum daha parmağımı ya aparatmı denesem
tatlım sonuçta bu rahatsızlık psikolojik... hekesin ruh hali farklı oluyor... kimisi yabancı madde diye aparattan korkuyor kimizide parmaktan... ben şunu sölim kendiim parmak yaparken iç yapısını tanıdımya... eş parmağı denerken hiç bişi anlamadığımı farkettim... demekki aparatta yapsam bişey anlamayacak hissetmeyecektim... ha eş parmağıda eşim için çok iyi oldu çünkü o tanıdı vajinin iç yapısını... zaten en önemli olan benim için nerde kasıldığım... nerde sızlama olduğunu bilmemiz eşimle benim... eşim dediki eğer pe...s le deneseydik ben bunların hiç birini hissetmezdim ama parmakla hepsini hissettim dedi... ya tamamen kişisel bu parmak/aparat olayı... ama bence yine vücudumuza en yakın parmak... ve düşünsene sonuçta kendi parmağınla kendi kendine zarar veremezsin milimetrik oynatmalarda senin elinde... herşeye hakimsin tatlım... ama ben kendimden örnek vereyim şuan 2 parmak yapamıyorum... bi kaçkez denedim olmadı... bende bi mumu kalınlaştırarak deneyim diyorum hayırlısı bakalım...
sağol tatlım... bendende sana tavsiye eş parmağı denerken ilk önce girmeyebilir... bende ööle oldu... kendi parmağım olmayınca yadırgadım herhalde... ben kendim denedim önce bir kez... sende aparatınla dene bir kez ve sonra eş parmağını rahatça alırsın inşaallah merak etme... offffflayıp pufffffffflamada lütfen... taşrişin iyileşmesi daha iyi... yoksa belkide çok kolay olacak bir anda tahriş yüzübnden acı çekebilirsin... sabrettttttttttttttttttttttttttCanım, haklısın tamamen psikolojik bir rahatsızlık bizimkisi. Ben de şu tahrişim getikten sonra eşime parmak yaptırmak istiyorım, içerinin yapısını anlayabilmesi için. Ama mumu streçe sararken dikkat et, pütür kalırsa tahriş edebilir. dün ila sürerken doktor bana 2 parmak yaptırdı, ilacı içeriye daha iyi sürebilmem için. Parmakta takılırsan aparat, aparatta takılırsan parmak denemek iyi bir çözüm bence. Aman ya 5 gün egzersiz yok bana poff(
selamlar kızlar... var mı dünden beri vajinismusu yenen?
tatlım sana özel atıyodum hata verdi sen atabilirmiisn özel msj..[/QUO
az önce profil bilgilerine baktım. mesaj sayın 100 olmadığı için hata vermiştir. en az 100 adet yorum yazman gerekiyor.
tatlım sana özel atıyodum hata verdi sen atabilirmiisn özel msj..[/QUO
az önce profil bilgilerine baktım. mesaj sayın 100 olmadığı için hata vermiştir. en az 100 adet yorum yazman gerekiyor.
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
tatlım özelden msn adresini yazarmısın..kis_gunesi
merhaba tatlım... bak bugün mübarek cuma günü... ALLAH ım yardımcın olsun diyoryum... umarım bu günün hayrı sanada olur ve rahatlarsın tatlım...birde şunu söyleyim tatlım başarısız bir denemenin ardından ne kadar rahat olabilirsinki? tabiki başarısız olabilir egzersizin... insanın tamamen rahatlığıyla psikolojisiyle alakalı bir durum bu biliyorsun... hadi tatlım sıkma canını... bidaha dene nolucakki... bu sefer kendini rahatlat... serçe parmak yada yine kulak çöpü dene... ama sabret lütfen... Rabbim derdi veriyorsa dermanınıda veriyor korkma...ve herşeyin bir vakti zamanı vardır sabret ve o zamanı beklerkende biraz cesaretle tekrar egzersizlere başla lütfen gülüm... bir sorun olursa tekrar yaz buraya mutlaka yardımcı olmaya çalışırız...
selamlar kızlar... var mı dünden beri vajinismusu yenen?
ı ıııııııııııııııı benim cephede bir gelişme yok
ama ben senden çoook umutluyum aykurt. biraz gaza ihtiyacın var.
sağolasın cnm ama her türlü denedim rahatkende ama malesef zaten bu kadar uğraşıp yapamdıgım için üstüne düşmüyrm bırakıyrm sadece p..s deniyrz ama o da bi çare olamadı bi türlü kurtulamıyrm bu illetten
tatlım ne diyim bilemedim sabır sabır sabır... psikiyatriste gittinmi hiç... kendini kasmanda başka bir sebep olabilirmi... en baştan yeniden başlasan olmazmı bir kere daha?
ı ıııııııııııııııı benim cephede bir gelişme yok
ama ben senden çoook umutluyum aykurt. biraz gaza ihtiyacın var.
tatlım egzersizsiz de yenen oluyor... mukix var onunla biraz konuş istersen cesaretlenirsin gülüm...ama sabır diyorum sana lütfen ve kendini rahatlat tatlım...gitmem mi yaa gitmediğim yer kalmadı ama bu egzersizleri yapamayınca onlarında yapacak bişeyi yok çözüm egzersizden geçiyor...aslında çok kasılmıyrm ya da kasılmadıgımı sanıyrm ama olmuyr çok sıkıldım artık yaaa hiç düzelmiyck diye düşünğyrm bazen 3 seneye yaklasıyr bu sıkıntıyla uğraşalı ömrümden 3 değil 30 yıl gitti sanki