Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olabilir tatlım neden olmasın... psikolojik olarak parmağı istemiyor olabilirsin... biraz anlatırmısın nasıl yaptığını yardımcı olamaya çalışayım...

Canım, haklısın tamamen psikolojik bir rahatsızlık bizimkisi. Ben de şu tahrişim getikten sonra eşime parmak yaptırmak istiyorım, içerinin yapısını anlayabilmesi için. Ama mumu streçe sararken dikkat et, pütür kalırsa tahriş edebilir. dün ila sürerken doktor bana 2 parmak yaptırdı, ilacı içeriye daha iyi sürebilmem için. Parmakta takılırsan aparat, aparatta takılırsan parmak denemek iyi bir çözüm bence. Aman ya 5 gün egzersiz yok bana poff (

sağol tatlım... bendende sana tavsiye eş parmağı denerken ilk önce girmeyebilir... bende ööle oldu... kendi parmağım olmayınca yadırgadım herhalde... ben kendim denedim önce bir kez... sende aparatınla dene bir kez ve sonra eş parmağını rahatça alırsın inşaallah merak etme... offffflayıp pufffffffflamada lütfen... taşrişin iyileşmesi daha iyi... yoksa belkide çok kolay olacak bir anda tahriş yüzübnden acı çekebilirsin... sabretttttttttttttttttttttttttt

Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

tatlım özelden msn adresini yazarmısın..kis_gunesi

Son düzenleme:

sağolasın cnm ama her türlü denedim rahatkende ama malesef zaten bu kadar uğraşıp yapamdıgım için üstüne düşmüyrm bırakıyrm sadece p..s deniyrz ama o da bi çare olamadı bi türlü kurtulamıyrm bu illetten

tatlım ne diyim bilemedim sabır sabır sabır... psikiyatriste gittinmi hiç... kendini kasmanda başka bir sebep olabilirmi... en baştan yeniden başlasan olmazmı bir kere daha?

tatlım ne diyim bilemedim sabır sabır sabır... psikiyatriste gittinmi hiç... kendini kasmanda başka bir sebep olabilirmi... en baştan yeniden başlasan olmazmı bir kere daha?

gitmem mi yaa gitmediğim yer kalmadı ama bu egzersizleri yapamayınca onlarında yapacak bişeyi yok çözüm egzersizden geçiyor...aslında çok kasılmıyrm ya da kasılmadıgımı sanıyrm ama olmuyr çok sıkıldım artık yaaa hiç düzelmiyck diye düşünğyrm bazen 3 seneye yaklasıyr bu sıkıntıyla uğraşalı ömrümden 3 değil 30 yıl gitti sanki

tatlım egzersizsiz de yenen oluyor... mukix var onunla biraz konuş istersen cesaretlenirsin gülüm...ama sabır diyorum sana lütfen ve kendini rahatlat tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…