Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım egzersizsiz de yenen oluyor... mukix var onunla biraz konuş istersen cesaretlenirsin gülüm...ama sabır diyorum sana lütfen ve kendini rahatlat tatlım...

evet biliyrm bende böyle yenerim diye umut ediyrm ama arada umutsuzluga kapılıyrm egzersiz bu sürece kısaltıyr bence yapamadıgım için b kadar uzun sürdüğünü düşünüyrm siz yapabılıyrsunuz ne mutlu tez vakitte kurtuluruz inşallah hepimiz ne diyim

kızlar ne durumda bakalım egzersizler ?

albuneaa cım tahriş etmişsin vajini.... 5 gün ara vermiş dr. üzülme sakın... çünkü acele etmene gerek yok...
en iyici ilacımız zaman değilmi zaten.... zamanla olacak herşey.....

sen dilatörre ne sürüyorsun jel olarak ?

evet biliyrm bende böyle yenerim diye umut ediyrm ama arada umutsuzluga kapılıyrm egzersiz bu sürece kısaltıyr bence yapamadıgım için b kadar uzun sürdüğünü düşünüyrm siz yapabılıyrsunuz ne mutlu tez vakitte kurtuluruz inşallah hepimiz ne diyim

inşaallah gülüm yaaaaaaaa... hepimiz ok istiyoruz herkesin de kurtulmasını... ama sıkıyorum hep bunu söyleyerek biliyorum ama herşeyin bir zamanı vardır... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah...

kızlar ne durumda bakalım egzersizler ?

albuneaa cım tahriş etmişsin vajini.... 5 gün ara vermiş dr. üzülme sakın... çünkü acele etmene gerek yok...
en iyici ilacımız zaman değilmi zaten.... zamanla olacak herşey.....

sen dilatörre ne sürüyorsun jel olarak ?

Canıcım, doktorun verdiği 2 krem ve bebek yağını bellii oranlarda karıştırıp sürüyorum. Yanlış açıyla girdiğim için tahriş etmişim. İnşalalh sabrediyorum napalım:))

Canıcım, doktorun verdiği 2 krem ve bebek yağını bellii oranlarda karıştırıp sürüyorum. Yanlış açıyla girdiğim için tahriş etmişim. İnşalalh sabrediyorum napalım:))

tatlımmsn adresimi yazdım eklermisin..sende kendikini özelden yazarsın..önemli bişey konuşmam lazım

evet ilkine verdin sonra nasıl yapıyorsun anlat yardım cı olayım dedin ama ona cevap vermedin:KK25:

hmmmmmmmmmmm ne kadannnnnnnnn unutkanım... tatlım ban a biraz daha açıklama yaparmısın... mesela yatarak yap diye tarif eden bi arkadaş varduı bence o şekilde biraz zor olur... ben şunu sölim yatağa oturuyorum hafif eğimli sırtıma bi yastık karşımada ayna alıyorum... benim tavsiyem şu kaba taslak anlatım... önce lavaboya git... çünkü egz. sırasında çişin varmış gibi bi his geliyo... önce lavaboya git ki... o hiz gelse bile az önce yaptığına göre gelemez dersin... neyse aynayı karşına al önce bi incele vajiyi tatlım... ıkın bak orada minnacık bi delik gözükecek... eldiveni giy ve vajiye jel sür ... sonra sadece dokun o deliğe... ittirme... biiraz alışsın... biraz kendni rahat hissedince derin nefes al verirken ıkın ve parmağını çok hafif ittir tatlım... girmezse önemli değil... ünkü çoğu kişinin ilk seferinde olmuyor zaten... en az bi kaç kez dene.. gene mi olmuyo bırak orada malzemeleri... mutfağa salona git başka şeylerle ilgilen.. tv izle vs.... sonra rahatlkarsan tekrar dene... istersen tv karşısında dene kafan daha rahat dağılır tv karşısında tatlım... umarım yardımcı olmuşumdur... yinede sen bak bi burda anlatılandan farklı mı yaptın diye... ona göre bildiğim kadarıyla tekrar yardımcı olurum gülüm...

vajinismusla ilgili tek cümle yazmamış, sanırım yeni üye ve boyuna bizden mail adresi topluyor. erkek gibi geliyor bana. benim de saflığıma geldi verdim mailimi. ama inandırıcı gelmiyor bana.

böyle vakalar çok olmuş tatlım dikkatli olmak lazım... yanlış anlama sözlerimi ama daha hiç mesaj yazmamış 3-4 tane ve tanımıyorsun ne konuşacak seninle... herkes nasıl sabretti özel mesaj için 100 mesaja oda sabretsin... özümün bir sözü vardı fıstığın kulağı çınlasın... bizim kocalarımıza hayrımız yok diğer erkeklere nasıl olsun diye:KK9: buraya yazma iyi olmuş tatlım diğer arkadaşlarda görsün...

X