-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.201
bende ellemeye çalıştım ama bende dediğim gibi zara bişi olacak korkusu var ondan çok ellemedim. ama doktora gitmiştim fiziksel bişi olsa sölerdi. acaba penis onu arkayamı ittiriyo girince. anlayamadım yaw:))))
kızlar yukarda sormuştum tekrar soruyorum çümküüü birazdan çıkacağım banaa acil cevap yazın haftasonu denicem yaa bana gaz moral bilümüm cesaret verici şeyler söyleyin artı yenenlerden ricam ayrıntılı olarak litfen ne yaparsam daha iyi olur deyinki bana bende onları uygulayayım on dakkaya kadar cevap bekliyom sorasında eve gidecem tehdit eder gibi oldu sankim
canım zara birşey olsun sanki, olmaz hem. zaten tüm yaşadıklarımız; aslında kızlığın belirtisi olmayan ama ülkemizde öyleymiş gibi bizim bilinçaltımıza resmen sokulan ve de zara bile benzemediği halde adına "kızlık zarı" diyerek gözümüzü korkuttukları için olmadı mı??
hala ne diye korursun zarı?
bir de tatlım, kızlık zarı ( kendileri her haltı yerken kızlar evlenmeden önce ilişkiye girmesin diye bu adı takan yurdum erkekleri ve sivri zekalı kadınları ) esnek bir yapıdır. yırtılmaz, sadece açılır. ordaki kanama tahrişten ve penisin darbesinden kaynaklanıyor. penis boyunda aparatlar, 2-3 parmak girdikten sonra kanama vs zaten olmaz, açılabildiği kadar açılmıştır o zarımsı şey. bak, akşam al bir ayna, karşısında aç bacaklarını. iyice aç. dış dudaklarından tutup dışarı doğru çek. zarı orda görceksin. parmağın ikinci boğumunda zaten dokunuyorsun ona. vajinanın girişinde, 1,5-2 cmlik mesafede. dokundukça, esnettikçe orası açılıyor. penis girince de dediğin gibi, yanlara doğru iyice açılıyor.
şöyle söyliyim, ben bunları bildiğim halde yine de yapamıyordum, vajinisumus teşhisi bana da koyuldu. egzersizlerimi bazen düzenli bazen düzensiz yaptım. sonra başardığım zaman hiç kanamam olmadı. haa, vajinismus olmayanlarda da çoğunlukla kanama oluyor, evet, ama bunun nedeni de oraya ilk kez o boyutta cismin girmesi. bu da tahrişe yol açıyor.
kızlarrrrrrrr küstüm size ben çıkıyorum zaten((
kızlar merhaba..3 günde yendim bu vaji işini şimdi çok mutluyum oley be:)
merhaba arkadaşlar,ben vajiyi incelediğimde et parçası falan görmedim ama gören arkadaşlar vardı sanırım...Merak etmeyin o can yakacak birşey değil,kenarlara kayıp gidiyor.egzersizlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz...dokununca zaten can acımaz,siz kendinizi kastığınız için öyle hissediyorsunuz,yoksa vajide elimiz kolumuz gibi bir organımız..Mesela gözümüz yada kulağımız görevini yaparken yada dokunduğumuzda açır mı?vajinin görevini yaparken niye acısın ki?onun zarla bir ilgiside yok...Ayrıca zar olayına bu kadar takılmayın,ben zarı ne gördüm ne hissettim..Egzersizlerle yaptığım için gayette rahat ve kolay oldu..
Kızlar bilgisayarım bozulmuş şu an eşiminkinden yazmaya çalışıyorum, bu da bir tuhaf, çok yavaş çalışıyor ve alışık olmadığım için zorlanıyorum kullanmakta. O nedenle birkaç gün giremeyebilirim. Ben yenmiş olmama rağmen hala ilk girişte acı çekiyorum bunu nasıl aşabilirim tecrübelilerden yardım istiyorum :97:
kıslar bişi sorcam. ben parmak egzersizi yapamıyorum zara bişi olcak diye. ama dün ayna ile vajiyi inceledim. eskiden daha kapalıydı. bu sefer bi açık göründü gözümede:)) ama o açıklıkta bi et var. o nedir ya. ordan geçmeyecekmiş gibi geldi. bu aralar bende kafamı sürekli olacak olacak diye telkin ediyomda. onu
görünce bi soru oluştu kafamda. hemen size sorayım dedim. haftaya eve geçicem. deneyecem ve bu işi yapacam inşşş. ama o soruda takılmasın aklım diye
size bi sorayım dedim
2 ya da 3 hafta önce aynı senin yazdıklarını yazıp buradaki arkadaşlardan yardım istemiştim... o et gibi görünene şey aslında kas ya da her neyse ama hissiz bişey... yanisen parmağını soktuğunda ona deyip canın acıycak sanıyosun (yani ben öyle sanmıştım) ama aslında acımıyo,onu ittirmiş oluyosun.... elini 2-3kez alabilirsen sonrasında o ete benzer şeyi nası geçeceğini kendin tecrübe ederek kestiriyosun canım...
bide nacizane bi tavsiye... ben buradaki arkadaşlarımın dediği gibi sırtıma ve popo altına yastık koyarak egzersizlerde başarılıolamadım... yine kastım,yine kitledim kendimi... sonra yine burdan adını hatırlamadığım bi arkadaş sağolsun başka bi pozisyon önerdi,onla başarabildim... eski tip tuvalete oturur gibi, ayaklarımın üstünde çömeliyorum, ıkınınca o delik daha fazla acılıyo bu pozisyonda... biraz bacakların ağrıyo ama bi dene canım,belki faydası olur:)
kiz 1.kac kere halini hatrini sordum, görmedin herhalde.nasilsin bakalim bebis ne yapiyor
selam kızlar nasılsınız? bu arada merak eden olduysa canax nıcklı kısıyı edıtore sıkayet ettım gereken uyarı yapılmıs...son yazdıgı yazıya bu sekılde cevap verılmelıydı...