Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bitanem net yok annamlere gidicem bugün haftasonuda ayvalıga gidicem net yok istemeden gelemicem buraya..insan bazen kendiyle aynı sorunu yasayan biriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyo valla şahsen ben öyleyim

ilk evlendıgım sıralarda ben de yasamıstım.yenı evlenen her 10 kadından 7 sı yasıyor bu sorunu zamanla hersey düzelıyor kayganlastıcı jel buyuk yardımcısı oluyor ama burada sanada buyuk görev düsüyor kendını fazla sıkmamalısın.

yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele

evet kızlar gercekten son 1-2 hafta oncesinde daha yogundu bende aynı fikirdeyim. birileri okurda cesaret gelir diye fikir paylaşımı olsun diye bende kendimce bişiler yazmaya cabalıom ama pek kimsede yok ortada biz yeniler kendi halimizde kaldık :)

çoğu kişi izinde tatilde olduğu içindir. burda başaranlar herkese yardım etmeye çalışıyorlar...bende bi kaç haftalık üyeyim bana çok yardımcı oluyorlar

Son düzenleme:
selam hanımlar
dün p..s denedik ama çok korkuyorum içime alırken neyse bi de mum deneyim dedim. Mumu çok rahat aldım içime ama hiçbişe olmadı nasıl olucak bu iş anlamadım gitti. Mum da hangi boyutunu yapmalıyım var mı fikri olan

hareket konusunda aynı kanıdayım ama muhbbet biri bişey diyo herkes dahil oluyo konular açık yani birebir muhabbt yok sorunumuzu ortaya söylüyoruz yenen yenmeyen dahil olup yardımcı oluyo şeker sana öle gelmiştir belki..

as. ya mumla hiç yapamam ben doktorda bana parmak egzersizi yap dedi sonra eş parmagına geç dedi ne güzel mum yapmışsın en azından ben onu hiç yapamam..canım dün mum konusu geçti gayette açık anlatıldı bir iki sayfa geriye bak var orda..

Sağol arkadaşım amin siz de tez zamanda şifa bulursunuz inş. Ben iki parmağı üstüste koyup yapıyordum, hiç küs şeklinde yapmadım. ikisi de aynı hizaya getireceksin bir de, aynı anda ikisi de girecek.

mehabaaaa en sonunda gelebildim... 10-15dk değilde bir saat 10-15dk oldu herhalde miss.figocuğum yazıları okumadım sana anlatan varmı bilemiyorum... ıkınma meselesi şu canım... vajide pc kasları diye kaslar var netten aratırsan resminide görebilirsin... tam bu giriştekiş kaslar onlardır... kegel egzersizleriyle alıştırma yaparak onları kasmayı öğrenebilirsin... kızlarda bu kaslar güçsüz olduğu için vücut kendi kasıyor bizim isteğimiz dışı kasılıyor... ama kegelle bu lkasları güçlendiriyoruz ve bizim emrimiz dahilinde kasılıp gevşeyebiliyorlar... işte bu girişteki kasları açmanın bir yolu da ıkınmak tatlım... pe...s tam gireceği zaman o kaslara değiyor ve kaslar kasılı olduğu için acıma sızlama yapıyor... ama ıkınırsan o kaslar açılıyor tatlım ve parmakvs.... çok rahat geçiyor o kasların içinden... zaten kasları geçince gerisi boşluk gibi biyer... birde bu ıkınmayı nefes verirken yaparsan daha etkili oluyor sanırım... yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlım...

simdi yardımcı oldun canım bu ıkınma denen seyle kegel kaslarıı calıstırmak aynı sey anladıgım kadarıyla ben o kasların farkındayım çalısolar duzgun :) ama bunu yapma asamasını bilmiyodum o anda yaparsam sanırım kolay girecek acıldıgı için. bende bunu denicem :)insallah olurda buraya yardımcı olamak için seve seve yazarım bende sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…