- 17 Haziran 2011
- 1.826
- 29
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.801
canım ekle tabi ama ben face e aylardır girmiyom işlerimin yogunlugundan belki kapanmıstır bile malesef takip yapamıyom oralardan.
yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele
çoğu kişi izinde tatilde olduğu içindir
yenenler artık eskisi gibi takılmıyolar galiba burda hepsi uçmuş. ben bu sayfaları okuduğum zamanlar daha hareketliydi. e siz egzersiz yapanlarda kendi kendine yenenler haricinde kimseyle muhabbete girmiyosunuz zaten. o zaman yapılacak bişey kalmıyo. kolay gele
selam hanımlar
dün p..s denedik ama çok korkuyorum içime alırken neyse bi de mum deneyim dedim. Mumu çok rahat aldım içime ama hiçbişe olmadı nasıl olucak bu iş anlamadım gitti. Mum da hangi boyutunu yapmalıyım var mı fikri olan
bu forumu takip ederek şifa buldum demişsin, hayırlı olsun darısı bizim başımıza:) ben bi süredir egzersiz yapıyorum, işaret ve orta parmağımı içime alabiliyorum ama iki parmağı sokamıyorum... canım acıyo gibi oluyo (büyük bi acı değil) ama ben kendi kendimi bozacağımı sanıp kasılıyorum ve vazgeçiyorum, yapamıyorum... iki parmağın (orta parmağın ve işaret parmağının) biri uzun biri daha kısa olduğundan nası sokacağımı bilemiyorum... nası yapmam gerektiğini anlatır mısın lütfen... yeni üye olduğum için özelden mesaj da atamıyorum...