- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.781
Ne demek teşekkür ederim.Bişey daha sorucam ıkınınca derken ? ilişkiye girerken mi?
valla canım ozetle bende yeni evliyim :) es parmagında sorun yok nedense hersey yolunda 3. boguma kadar rahat bi şekilde oluyo . ama ben kendim hç denemedim reglim bitince dusunuyorum ama korkuyorum. sadece es parmagında korkum azalıo :) genelde millet onu yapamaz bende tersi ..esas denemede yarısına kadar hissettim bende sanki tamamı gibi geldi ama degilmişbole bi basınc falan oldu resmen ama acı yoktu hiç bi şekilde acı olmadıgını kabullendim ama niyeyse hala korkum var ama bu korku acıyacak diye degil korkumdan korkuyorum :) bide kesinle bu bi geciktirme hastalıgı insan eside guzel yaklastıkca sanki dahada rahat oluyo ve geciktiriyo gbi ama yanlıs tabi uzerine gitmedikce olmayacagını farkettim.. ve dedigim gibi acı olmadıgını biliyorum. ben sıkı bi şekilde 1 haftaegzersizle yenmek istiyorum ramazana kadar. hedef koydum kendime insallahhh
.buranın destegi cok.. bende simdi okuyorum yeni evlileri falan aynı benim gibi ben 2 aylıgıma am 23. gunumu 24. gunumu hepsini hatırlıyom tabiki ve huzunlerimi.. bu cok yıpratıcı oluyo biz kendi kendimizi mahvediyoruz aslndabirde ben yapamam ne itici parmak falan diyodum bende.. :83: ki hala henuz denemedim ama esimin yapacagını duysam hayatta olmaz olurum derdim ama bi baktım oluvermiş o zman dedim o olduysa buda olur hadi bakalımd edim ve ozguvenim geldi. bu tamamaen olumlu dusunmekten geciomus kızlar. kendi dusuncelerimizi olumlulaştıralım olumsuz hiç bişi olmasın aklımızda.
gercerketn oradan cocuk cıkıyo yahu bi parmak mı girmicek yada bi p.s mi girmicek. onceki sayfaları okumanında cok yararı oluyo inananın cesaret için. tavsiye ederim kesinlikle. Birde bunu soylemek dogrumu bilmem ama hani bazen ozelden yazıosunuzya ben buna karsıyım aslında sonucta burada acıkcası alalen anlatıozyani bazen dtayları ozelden donenle oldugunda bende bize niye anlatılmıyo diyom
işte boyle kızlar biraz ceasret. herkes yapıo sonucta. bizde yapacagız tamamen bizim elimizde :90:
sevgiler
gunaydıııınnnnn hepinize .
aykurt su ıkınma olayını bende merak ediyorum yani simdi su kegel kasları vardı ya hani ben p.s girmeye calısınca onları calıstırırısam ne olacak yani onları ne zaman calıstırmalıyım :26: ay robot gibi oldum
hadi yahh ayyyyy ben eş parmagını asla yapamam yaff
canm ben pe..s girmeye calısınca kegel kaslarını çalıştırdım biraz ilerleme oldu yoruldumdvm etmedim parmak egzersizi yapmadan yaptım..
günaydın mukixim günaydın aybice günaydın miss.figo
valla bana kalsa bende yapmazdım ama bişi olmadıgını gordum ya o yuzdn rahat olabiliyorum artık ama tabi oyle direk giremez bunu biz kendimizde yapayız sanırsam nerden baksan bi 10-15 dk orayla ilgilen oksa orada dursun parmak sonra kendi giriyomus valla ufacık ittirmede ay dusununce bana da garip gelo içim kalkıo ama inan bu bizim içimizdeki korku ben yasadım hiç bi kotu yanını da gormedim üstelik git gel de denedim kendim nası yapcam bilmiyom :) ama insan kendi daha rahat olur istediginde dururu vs..
korkmayalım kızlar
kıs sen zoru yapmışın eş parmagı inan kendi parmagın daha basittir çoook kolay olur senin çok az kalmış bence vajiden kurtulmana..eş parmagı büyük bi başarı bence
hmm ben o esnada yapmaya korkuyom daha cok acır dye :) nası bi duyguydu rahatmıydı? eger oyle ise giriş esnasında durmadan calıstırırım valla zaten onu yaparken kasamıyosunda :87:
ay ciddimisiniz .. yuppiiii
çok ciddiyim senin korkun yersiz şekerimben o noktaya gelsem peşini bırakmam yani ne kalmışki eş permagı giryo içinde hareket edyoo oooo çok iyi valla umarım en kısa zamanda o noktaya gelirim bende geriside gelir allahın izniyle
kısslar tekrar günaydın geçmişi okuyordum... 07belinay sanada günaydın tatlım...
ay insallah canım benim valla buyuk cesaret geldi bir an once bitsin denicem :81: insallah hepimiz asıcaz sekerim sende cok azimlisin masallah hep boyle ol :94:
dene çok rahat geçer senin şekerim uzun süre olamicam burada takip edemicem:93: arada ugradıgımda iyi haberini almış olurum umarım..telden buraya giremyorm..sakınca yoksa face ekleyeblrm..haberleşiriz..aykurt senide ekleyebilirm tabi sizin için sakınca yoksa..