- 2 Temmuz 2010
- 947
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.821
Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.
tebrik ederim canım.. cok sevindim... sen dua et bize yeterrr bi kacımız hamileyiz biliyosun.. :)))
evet kızlar gercekten son 1-2 hafta oncesinde daha yogundu bende aynı fikirdeyim. birileri okurda cesaret gelir diye fikir paylaşımı olsun diye bende kendimce bişiler yazmaya cabalıom ama pek kimsede yok ortada biz yeniler kendi halimizde kaldık :)
daha yogundu çünkü herkes evindeydi.. kimi tatilde, kiminin işi yogun, kimi benim gibi hamileliginin son aylarına giriyor dinleniyor..malum havalr cok bunaltıcı.. elimizden geleni yapıyoruz.. inşallah yenipte tamamen cıkmazsınız burdan.. çünkü cok oldu böle vakalar yendiler tşk bile etmeden cektiler gittiler..