valla canım ozetle bende yeni evliyim :) es parmagında sorun yok nedense hersey yolunda 3. boguma kadar rahat bi şekilde oluyo . ama ben kendim hç denemedim reglim bitince dusunuyorum ama korkuyorum. sadece es parmagında korkum azalıo :) genelde millet onu yapamaz bende tersi ..esas denemede yarısına kadar hissettim bende sanki tamamı gibi geldi ama degilmiş
bole bi basınc falan oldu resmen ama acı yoktu hiç bi şekilde acı olmadıgını kabullendim ama niyeyse hala korkum var ama bu korku acıyacak diye degil korkumdan korkuyorum :) bide kesinle bu bi geciktirme hastalıgı insan eside guzel yaklastıkca sanki dahada rahat oluyo ve geciktiriyo gbi ama yanlıs tabi uzerine gitmedikce olmayacagını farkettim.. ve dedigim gibi acı olmadıgını biliyorum. ben sıkı bi şekilde 1 haftaegzersizle yenmek istiyorum ramazana kadar. hedef koydum kendime insallahhh
.buranın destegi cok.. bende simdi okuyorum yeni evlileri falan aynı benim gibi ben 2 aylıgıma am 23. gunumu 24. gunumu hepsini hatırlıyom tabiki ve huzunlerimi.. bu cok yıpratıcı oluyo biz kendi kendimizi mahvediyoruz aslnda
birde ben yapamam ne itici parmak falan diyodum bende.. :83: ki hala henuz denemedim ama esimin yapacagını duysam hayatta olmaz olurum derdim ama bi baktım oluvermiş
o zman dedim o olduysa buda olur hadi bakalımd edim ve ozguvenim geldi. bu tamamaen olumlu dusunmekten geciomus kızlar. kendi dusuncelerimizi olumlulaştıralım olumsuz hiç bişi olmasın aklımızda.
gercerketn oradan cocuk cıkıyo yahu bi parmak mı girmicek yada bi p.s mi girmicek. onceki sayfaları okumanında cok yararı oluyo inananın cesaret için. tavsiye ederim kesinlikle. Birde bunu soylemek dogrumu bilmem ama hani bazen ozelden yazıosunuzya ben buna karsıyım aslında sonucta burada acıkcası alalen anlatıoz
yani bazen dtayları ozelden donenle oldugunda bende bize niye anlatılmıyo diyom
işte boyle kızlar biraz ceasret. herkes yapıo sonucta. bizde yapacagız tamamen bizim elimizde :90:
sevgiler