-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.841
inanamıyorum kendimee şoktayım işaret parmagımı içime aldımgerçekmiydi bu yaa heyycandan ölücektim canım acımadı hala şoktayım ama çıkartırken korktm biras ama acayip bişeydi yaa kendime inanamıyorum ay valla ya işaret parmak içimdeydii
mehabaaaa en sonunda gelebildim... 10-15dk değilde bir saat 10-15dk oldu herhaldemiss.figocuğum yazıları okumadım sana anlatan varmı bilemiyorum... ıkınma meselesi şu canım... vajide pc kasları diye kaslar var netten aratırsan resminide görebilirsin... tam bu giriştekiş kaslar onlardır... kegel egzersizleriyle alıştırma yaparak onları kasmayı öğrenebilirsin... kızlarda bu kaslar güçsüz olduğu için vücut kendi kasıyor bizim isteğimiz dışı kasılıyor... ama kegelle bu lkasları güçlendiriyoruz ve bizim emrimiz dahilinde kasılıp gevşeyebiliyorlar... işte bu girişteki kasları açmanın bir yolu da ıkınmak tatlım... pe...s tam gireceği zaman o kaslara değiyor ve kaslar kasılı olduğu için acıma sızlama yapıyor... ama ıkınırsan o kaslar açılıyor tatlım ve parmakvs.... çok rahat geçiyor o kasların içinden... zaten kasları geçince gerisi boşluk gibi biyer... birde bu ıkınmayı nefes verirken yaparsan daha etkili oluyor sanırım... yardımcı olabildiysem ne mutlu tatlım...
evet yaa parmak olayını aşırı büyütüyodum nasl oldu anlamadım vakkumluyo çekiyo vallaacımayınca şüphe ettim baktım içinde çıkışı zorlandm bıraktm sonra dvm ederim artık
ya arkadaşlar, sarhoş olmayı denemedim. işe yarar mı sizce. hiç egzersiz işine girmeden votkayla halledemez miyiz? çok sıkıntıdayım. yardım lütfen.
inanamıyorum kendimee şoktayım işaret parmagımı içime aldımgerçekmiydi bu yaa heyycandan ölücektim canım acımadı hala şoktayım ama çıkartırken korktm biras ama acayip bişeydi yaa kendime inanamıyorum ay valla ya işaret parmak içimdeydii
Allah razı olsun arkadaşım, desteğinizi unutamam yenmeme siz vesile oldunuz, Allah cc ne hayır muradınız varsa versin, sağlıklı rahat bir hamileliğin ardından hayırlı kolay bir doğum, sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsintebrik ederim canım.. cok sevindim... sen dua et bize yeterrr bi kacımız hamileyiz biliyosun.. :)))
ya arkadaşlar, sarhoş olmayı denemedim. işe yarar mı sizce. hiç egzersiz işine girmeden votkayla halledemez miyiz? çok sıkıntıdayım. yardım lütfen.
canım benım kafana cok takma bu konuyu ınan hersey zamanla hersey düzelıyor
Aynen ben de ilk serçeyi almış ve şoke olmuştum çok sevinmiştim, bundan sonrası çok kolay, hızlı bir şekilde ilerleyip birkaç haftada aşacaksın biiznillah.
sevcihan arkadaşınız genelde buraya yardım etmekten çok hamileliğini anlatmaya, işine gelmeyenlere laf sokmaya bizede yardım edin artık hamileliğinizi konuşmayın diye yalvaranları burdan kovmakla meşgul olduğu için genelde ters bi durum varsa geliyo
merhaba arkadaşlar bende 1 aylık evliyim ve aynı dertten muzdaribim
ne yapacağımı sorabileceğim kimse yok derken sizleri gördüm bana yardımcı olursanız çok sevinirim
yazılara biraz göz attım ama çok anlamadım
neticede 6000 küsür sayfa hepsine bakamadım:S
lütfen yardım edin bana bu kadar anlayışlı davranan adamı daha fazla üzmek istemiyorum
mima50 naslsn bugün arayı düzelttinizmi eşinliyiyim canım evet düzelttik dün yine oldu ama yanmalarla beraber tabiki bi türlü geçmiyo bu yanma ve kasıyorum kendimi yoksa herşey normal sen nasılsın canım nasıl gidiyo
ben çok iyiyim bugün canm egzersize dvm yanmalarında zamanla geçicegini söylüyo arkadaşlar düzelicek inşallah takma fazla
canım çok sevindim hadi bakalım tam gaaz devam