- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.021
Doktorrana merak ettim yaa senin uzmanlık alanın nedir???sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.reklamcılığa ilgin falan olbilir mi??
bende merak ediyorum dogrusu her mesajında bu doktoru öneriyo ben o doktorun kendisi olabilecegi ihtimali üzerinde duruyorum olumunekankayizsmile zemuszemus
kesınlıkle sana katılıyorum...ohhhh be sonunda bırı yazdıkafamçokkarıştıDoktorrana merak ettim yaa senin uzmanlık alanın nedir???sürekli aynı şeyleri yazıyorsun.reklamcılığa ilgin falan olbilir mi??
ınan o kadar sevındımkı basarmana ...ben bır buuck yıl yasadım ve bu sıte sayasıınde yendım ve burdakı kızlar sayesınde ..cok ıyı bılıyoum ne kadra kotu bır sey olduugnu ıhsaalh butun kızlar basarırlar ....sadece bır an lık cesaret ...Baharcım sende çok yardımcı oldun bana tatlım çok çok çoooook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun:enbuyukkk:
Aynen bana da hiç güven vermiyor ne muayenehanesi ne bişeyi doktorun çalışığı hastane adı yok ama msn adresı üzerinden doktorun telefon numarası var. doktorrana belki çok iyi niyetle yazıyorsun günahını alıyoruz ama burda defalarca bu tarz durumlar yaşadık. Genelden herşeyi paylaşabilirsin. msn istemene hiç gerek yok bence.
ayrıca yeni katılanlar, dikkat etmeyenler, genelde okuyup buraya yazmayanlar lütfen dikkatli olun çünkü böyle msn üzerinden konuşmalarda erkek çıkabiliyolar sonra üzülürsünüz.
slm merhaba ..merhaba ben de bu siteyi yeni kesfedenlerdenim.aylardir vajinismusla ilgili netten arama yapiyorum.bir cok kisinin bu dertten muzdarip oldugunu okudum ama bu bas belasiyla hala ugrasan veya yenmis olanlari nasil bulacagimi bilmiyordum.uzun lafin kisasi gecen hafta bu siteyi kesfettim ve bastan sona butun sayfalari okudum.bi cesaretle ben de denemlere basladim. umarim en kisa zamanda ben de bu beladan kurtulurum.
merhaba kimse yok herhalde
ben de araniza yeni katildim
bende 3.5 sene çektım bu illeti çok zordu çok her gece ızdırap göz yaşı ağlama krizleri çocuk yokmu çocuk baskıları....... yaparsın edersin kendine inan demek ancak bu kadar boş olabılırdı benim için ne paralar umutlar harcadım sonunda oldu oldu ama dr.ismi verılıyomu bılmiyorum onun sayesinde oldu o olmasa hala düşünüyorum genede yapamazdım şimdi 9 aylık bı oğlum var allah bağışlarsa allah hepinize yardım etsin inşallah hanımlar
merhaba kimse yok herhalde
ben de araniza yeni katildim
hosgeldın aramıza ... nekadarlık evlısın canım.
ben 1 bucuk yıl sonra basardım bi 20gün önce atlattım bu sorunu..
sende atlatırsın ıns . egzersızlerıne hıc ara verme bos oldukca yap
en yakın zamanda basarırsın üstüne düsersen lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?