Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende merak ediyorum dogrusu her mesajında bu doktoru öneriyo ben o doktorun kendisi olabilecegi ihtimali üzerinde duruyorum olumunekankayizsmile zemuszemus

Hayır, madem işe yarıyor, isim verse de gidebilecek durumda olanlar gitse. İnsanlar iyileşse, doktor da görevini yapıp parasını kazansa...

Forumlar paylaşmak içindir. Neden böyle el altından yürütülmeye çalışılıyor bu mesele anlamadım. Aşırı talepten mi korkuluyor nedir, kapıda kuyruk olmasın hanımlar diye :roflol:

Bana güvensizlik veriyor, ötesine karışmam.

Aynen bana da hiç güven vermiyor ne muayenehanesi ne bişeyi doktorun çalışığı hastane adı yok ama msn adresı üzerinden doktorun telefon numarası var. doktorrana belki çok iyi niyetle yazıyorsun günahını alıyoruz ama burda defalarca bu tarz durumlar yaşadık. Genelden herşeyi paylaşabilirsin. msn istemene hiç gerek yok bence.

ayrıca yeni katılanlar, dikkat etmeyenler, genelde okuyup buraya yazmayanlar lütfen dikkatli olun çünkü böyle msn üzerinden konuşmalarda erkek çıkabiliyolar sonra üzülürsünüz.

:Saruboceq:
Baharcım sende çok yardımcı oldun bana tatlım çok çok çoooook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun:enbuyukkk:
ınan o kadar sevındımkı basarmana ...ben bır buuck yıl yasadım ve bu sıte sayasıınde yendım ve burdakı kızlar sayesınde ..cok ıyı bılıyoum ne kadra kotu bır sey olduugnu ıhsaalh butun kızlar basarırlar ....sadece bır an lık cesaret ...
tebrıkkkkler cnm ALLAH baska dert vermesın:Saruboceq::Saruboceq:

böyle bi olayın müzdaribi olarak aynen bende katılıyorum.

merhaba ben de bu siteyi yeni kesfedenlerdenim.aylardir vajinismusla ilgili netten arama yapiyorum.bir cok kisinin bu dertten muzdarip oldugunu okudum ama bu bas belasiyla hala ugrasan veya yenmis olanlari nasil bulacagimi bilmiyordum.uzun lafin kisasi gecen hafta bu siteyi kesfettim ve bastan sona butun sayfalari okudum.bi cesaretle ben de denemlere basladim. umarim en kisa zamanda ben de bu beladan kurtulurum.

slm merhaba ..
hosgeldın aramıza ..demek hemen basladın egzersızlere superrrr..burda herkez bırbırınıe cıkarsız yardım edıyor sanada herkez yardım edıcektır ...umarım en kısa zamnda sende basarırsın ...a.s.

umarim . iyi dileklerin icin sagol.iki gundur gribim.egzersizlere ara verdim. ama beynim rahat.yapamayacagim korkusu yok. sadece kasilma var bende .istemsiz kasilma.ama onun da caresini sizler sayesinde buldum. bol egzersizzz

kızlar aranızda gliserin damlalıklı kayganlastırıcı kullananınız varmı,eczacı vermişde eşime,bilemiyorum kullansammı:sm_confused:

ben de bebe yagi kullandim yakti ve cok kayiyor. o da konsantremi bozuyo diye biraktim. doktor vagisil diye bi kayganlastirici verdi su bazli .30 tl falan.bu iyi gelir kesin yenersin dedi.(110 tl muayene parasi aldi.tabi ben korktugum icin muayene olmamistim.10 dk nasihat verdi .dedim ben soylediklerinizin fazlasini biliyorum netten ayrintili okudum diye.ne umutlarla gitmistim. sonuc 140 tl uctu gitti. elimde kayganlasitirici kaldi. tabi eve gittim denedim .sonuc husran .neden? kafamda bitirmemistim.oyle olsa doktorlarin cebi nasil dolcak dimi?)

merhaba kimse yok herhalde
ben de araniza yeni katildim

hosgeldın aramıza ... nekadarlık evlısın canım.
ben 1 bucuk yıl sonra basardım bi 20gün önce atlattım bu sorunu..
sende atlatırsın ıns . egzersızlerıne hıc ara verme bos oldukca yap
en yakın zamanda basarırsın üstüne düsersen lülülülülülü

Merhaba Sınem , gıttıgın doktorun adını yazdın mı ben goremedım , bıldırmen mumkun mu ?

2.5 sene olcak ama islerimizden dolayi araya ayriliklar girdi.bi kac aydir olayin ustune dusuyorum.netten falan aramalar yaptim

vajinismusla ilgili bir cok siteye girdim .yazilanlari okudum. ama hep ayni seyler yaziyordu. bi de ulusoy ve hera sitelerinde parmak egzersizlerini bayagi bi kotulemisler.yapmayin psikolojiniz bozulur diye(sanki psikolojimiz kalmis gibi). ulusoya msj attim.durumumu anlattim.4000 tl ye hallederiz diye mesaj atmis.sanki ona kac liraya hallediyosun diye soran var.tekrar durumumu anlatan bi mesaj attim. gerisi gelmedi(tedavi olmayacagimi anladi herhal).sayfasina uye olmustum.yeni seyler faydali seyler ogrenirim diye ama bosuna.hep ayni mesajlar.ben kurtuldum siz de gelin kurtulun.yol yordam gosteren yok. bakalim herkesin 4000 tl si var mi.? cok sinir oldum.hirs yaptim. kendim yenecegim diye.simdi de egzersiz yapiyoum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…