- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #6.041
vajinismusla ilgili bir cok siteye girdim .yazilanlari okudum. ama hep ayni seyler yaziyordu. bi de ulusoy ve hera sitelerinde parmak egzersizlerini bayagi bi kotulemisler.yapmayin psikolojiniz bozulur diye(sanki psikolojimiz kalmis gibi). ulusoya msj attim.durumumu anlattim.4000 tl ye hallederiz diye mesaj atmis.sanki ona kac liraya hallediyosun diye soran var.tekrar durumumu anlatan bi mesaj attim. gerisi gelmedi(tedavi olmayacagimi anladi herhal).sayfasina uye olmustum.yeni seyler faydali seyler ogrenirim diye ama bosuna.hep ayni mesajlar.ben kurtuldum siz de gelin kurtulun.yol yordam gosteren yok. bakalim herkesin 4000 tl si var mi.? cok sinir oldum.hirs yaptim. kendim yenecegim diye.simdi de egzersiz yapiyoum.
ben de bebe yagi kullandim yakti ve cok kayiyor. o da konsantremi bozuyo diye biraktim. doktor vagisil diye bi kayganlastirici verdi su bazli .30 tl falan.bu iyi gelir kesin yenersin dedi.(110 tl muayene parasi aldi.tabi ben korktugum icin muayene olmamistim.10 dk nasihat verdi .dedim ben soylediklerinizin fazlasini biliyorum netten ayrintili okudum diye.ne umutlarla gitmistim. sonuc 140 tl uctu gitti. elimde kayganlasitirici kaldi. tabi eve gittim denedim .sonuc husran .neden? kafamda bitirmemistim.oyle olsa doktorlarin cebi nasil dolcak dimi?)
bu arada moral cok onemli.sizin yasadiklarinizi yasamamis biri ne derse desin sizi ikna edemez. ama burdaki arkadaslarin soyledikleri cok onemli cunku ortak paydada bulusuyoruz.bize bizden baskasi yardim edemez.hadi kizzlarrrr.kim tutar bizi ... az kaldi. biz de basardimmmm yazanlar kervanina katilacagizz.
evet ck dogru bende dr..ulusoy la gorusmustum 4000 ıstedı ..yuh yanı dedım ııcmden tabı o kadra parammı var ebnım..sonra kzılıgımı aldırmak ıstedım bazı doktor dedıyapma aldırsanda basaraamzsın bazııs dedı gel alalım randevuyu aldım 400 tel ama son andan vazgectım ya yapamazssam dusundum yapabılıcekmıyım dıye yk yapamıycam gene ..sonra nette arastırıdm ve bu sıteyı buldum ve gercekten 1 hafta sonunda bıttı ...parmka egzersızelerıyle yendım ..doktorlar sadeecc bu durumumuuz kullanıyorlar ınanaın sıhırlı bır degneklrı yok su sıtedekı parmak egzersızlerını yaptırıyolr kızlarrr bosuna tonlarca para harcamayın ..ılk beynnızı yenın acı olmadııgnı duusnunun gerııs gelıyor ..cesaret sadece
ilk zamanlar olmayinca moralim bozuluyordu agliyordum yine yapamadim ne beceriksizim diye. agla agla nereye kadar. mesela ben ustte rahat edemiyordum.olmiyordu.kasiliyordum.parmak egszesizlerinden sonra esimin de cesaretiyle p....s ucunu aldi iceri. biraz hareket bile ettirdim!!!
cok kucuk ama benim icin cok buyuk bi olay kendimi odullendirmem icin. her gecen gun daha iyi olacak. cunku ben harikayimmm.superiimmm. kendi cabalarimla ( ve sizin desteginizle ) yenecegim bu illeti. sonra yarisini da alacagim sonra tamami eeee geriye ne kaldi ???? bitti mi yani? bu muymussss!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2
aras merhaba hoşgeldin aramıza kızlar valla ben egzersiz yapıyorum ama kayıyor girmiyor içeri p...
ozamanda çok baskı hissediyorum elimle yerleştirince ,okuldan geldim biraz egzersiz yapıcam...inşallah başarırız yaa 1 buçuk yıl oldu....
ozamanda çok baskı hissediyorum elimle yerleştirince ,okuldan geldim biraz egzersiz yapıcam...inşallah başarırız yaa 1 buçuk yıl oldu....
canım eczanede ultroson jeli diye mi geçiyor başka bi adı var mı eşimi yollıcaqm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?