S
saziye19
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.061
canım eczanede ultroson jeli diye mi geçiyor başka bi adı var mı eşimi yollıcaqm ben
nette bak ıstersen ordada yazar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım eczanede ultroson jeli diye mi geçiyor başka bi adı var mı eşimi yollıcaqm ben
kızlar ultrason jeli alın 3-5mılyon bısey
bırsürü kayganlastırıcılara para vermeyın , ben ultrason jelıyle egzersız yaptım ılıskıye gırerken bıle onu kullanıyorum cok ıyı kayıyor hemde hıcbı zararı yok.. yınede sız bılırsınız opuyorumnanaktan
O benim de aklıma yattı kız. Kayganlaştırıcı kullanımına son verebilmiş değilim henüz. Hem egzersiz hem deneme olunca da tamam çok iyi bir ürün gleitgelen ama nereye kadar yani.
Bu arada ben sistit oldum :a015:
yaaa bende kayganlastırıcı kullanımına son veremedım ışte bırazda olsa yıne yaptıgımız günler kullanıyorum sankı ozaman daha ıyı hıssedıyom kendımı..
ultrason jelide gercekten cok ıyı hem uygun hem kayganlastırıyo baya dıger jellerı denedım bende bazısı kasıntı kızarıklık felan yaptı o yuzden kullanmıyom onları artık.
gecmıs olsun kız sistiti nerden kaptın.. acaba ılıskıye gırdın dıyemı olduuuki tüh görüyonnnu kaydirigubbakcemile3
mona roza ozelden msj atmissin. cevap yazamiyorum yeni uye oldugum icin. bana da aynisini soyledi.tekrar mesaj attigimda cevap bile yazmadi.
ben ogretmenim. ve devlet bana ek ders ucreti 5 tl veriyor. 1 ders= 5 tl. icin 50-60 ogrenciyle bas ediyorsun. sonra kalkip bilmem kac kati olan 4000tl yi adamin eline sayiyorsun. niye ya? adam beni benden iyi mi biliyor? grekirse 1 ay 2 ay surer ama bunu ben KENDIM bsaracagim .(arkadaslar gidip verenler olabilir. sozum kendime)
merhabalar..bişi sorabilirmiyim bende,kas gewşetici demişsiniz..neyi önerebilirsiniz?? bana sakinleşmem için dr. passiflora şurup wermişti,2ölçek içiceksin dedi,içiorum ama hiçbir değişiklik yok ( şööle tamamenn uyutan bi ilaç biliormusnuz??
ilk zamanlar olmayinca moralim bozuluyordu agliyordum yine yapamadim ne beceriksizim diye. agla agla nereye kadar. mesela ben ustte rahat edemiyordum.olmiyordu.kasiliyordum.parmak egszesizlerinden sonra esimin de cesaretiyle p....s ucunu aldi iceri. biraz hareket bile ettirdim!!!
cok kucuk ama benim icin cok buyuk bi olay kendimi odullendirmem icin. her gecen gun daha iyi olacak. cunku ben harikayimmm.superiimmm. kendi cabalarimla ( ve sizin desteginizle ) yenecegim bu illeti. sonra yarisini da alacagim sonra tamami eeee geriye ne kaldi ???? bitti mi yani? bu muymussss!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2
kızlar ben iki gündür egzersiz yapamıyuorum sanki kapalı gibi sinirlerim bozulunca zorlamadım bıraktım çok moral bozukluğu olmasın diye bi kez üsteyken içime almıştım bebe yağı ve emla ile ama eşim de bende matar olduk ve çok kötü kasımaktan kanatmışım deriyi vazalin de kullandım ama kayganlaştırma konusunda bebe yağı daha iyi fakat mantar yapıyor ki benim egzersiz engelim bundan dolayı olmuş olabilir eczanelerde satılan jellerden alacam sizce hangisi daha iyidr? bebe yağı ve mantara dikkatt arkadaşlar
ben hep işerim valla yaptıkdan sonra ama bılerek degıl kendılıgınden gelır çişim kaydirigubbakcemile3
ben hep işerim valla yaptıkdan sonra ama bılerek degıl kendılıgınden gelır çişim kaydirigubbakcemile3
ya aynisi bende de oluyo
esimde korkudandir diye dalgasini geciyo
arkadaşlar bugün doktora gittim zarın üstünde bir doku varmış ama ilişkiye engel değilmiş psikolojik dedi parmak egzersizlerine istemeyerek olsada başlıcam herhalde..
ya aynisi bende de oluyo
esimde korkudandir diye dalgasini geciyo
benim kafam karıştı ..sen ilişkiye girebiliyor muydun ki :bbo:
Bende de hafiften öyle bir his oluyor ama ihmal ediyordum açıkçası. Herife sarılıp uzanmak daha iyi bir fikir gibi geliyordu. Kaç kere uyuduk kaldık öylece, ben sistit olmayayım da kim olsun şimdi lmaz: