• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...

merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...

bendede öyle olmuştu p...si elinle tutup sen grdr canım ucunu ben öyle yapaıyrum hala ble alışana kadr iyce

evet canım uzun ince saplı sprey kullandığımız.ilk sıktığında bikac dakika can yakıyo ama geciyo sonra.yalnız ben spreyi öyle içeri filan sıkmıyorum uzaktan vaji dışına bir fıs sıkıyorum tamam.yada kenarına cok cok az kullanıyorum yani sıkmıs olmak için psikolojik olarak güvende hissetmek için kendimi,yavas yavas bırakmak istiyorum zaten.evet canım 2 bucuk sene sonra ilk defa oldu.kan gelmedi zaten beklemiyoduk çünkü biz doktora gittiğimizde doktor vajinan esnek yapıya sahip demişti.vallahi ne uğurlu yılmış şu 2010,diliyorum sanada uğur getirsin canım,gecicek sabret ve ümidini kaybetmea.s.

duyun o spreyin adını vermen mümkünmü

kızlar selam uzun bir aradan sonra.işlerimin yoğun olması birde başka problemlerimin olması nedeni ile burayta girip çok fazla sizlere yardımcı olamadıgım için kendime kızıyorum.ama inanın başarabilirsiniz.en başaramaycaklar arasında ben vardım.şükür yendim.fakat şimdi ise başka problemler var.cesaret diyorum.tabi bende alt haricinde başka pozisyonda yapamıyorum.korkuyorum.oda zamanla olucak zannediyorum.onun haricinde herşey güzel.baharcım senin durumunu merak ediyorum.özele yazarsan daha çok okuma şansım olur canım.tebessümcüm sana minnettarım bunu unutma.sende özele bişeyler karala benim için.öpüyorum hepinizi.

sen nasıl hallettın yazsana bıze

eelifes ne alemdesin gozukmuyon... nası gıdıo bi ilerleme varmı

canım ya doktora gittim dün yolculuk falan yoruldum bugün doktorun verdiği egzersizleri yaptım birazdan yapıcam tekrar geri kalanını bide misafir geldi dünkü yorgunlugun üzerine bakalım doktorun dediği egzersizleri eksiksiz yapmaya çalışıyorum hayırlısı artık....bu arada başaran arkadaşlar var tebrik ediyorum onlarıa.s. :1hug: :sm_cool: onlar adına çok sevindimhihoyyyt sıra kimde bakalım aklinialirimsmile bende yakında kadınlar ordusuna katılırım inşallh:jeyyar:

Back