- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.001
merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...
yaklaşık 850 civarında bitanem zaten tedavi öncesi yarısı tedavi sonrası geri kalaını alıyor
evet canım uzun ince saplı sprey kullandığımız.ilk sıktığında bikac dakika can yakıyo ama geciyo sonra.yalnız ben spreyi öyle içeri filan sıkmıyorum uzaktan vaji dışına bir fıs sıkıyorum tamam.yada kenarına cok cok az kullanıyorum yani sıkmıs olmak için psikolojik olarak güvende hissetmek için kendimi,yavas yavas bırakmak istiyorum zaten.evet canım 2 bucuk sene sonra ilk defa oldu.kan gelmedi zaten beklemiyoduk çünkü biz doktora gittiğimizde doktor vajinan esnek yapıya sahip demişti.vallahi ne uğurlu yılmış şu 2010,diliyorum sanada uğur getirsin canım,gecicek sabret ve ümidini kaybetmea.s.
Kızlar duyun yok sanırım o spreyin adını bilen varmı
kızlar selam uzun bir aradan sonra.işlerimin yoğun olması birde başka problemlerimin olması nedeni ile burayta girip çok fazla sizlere yardımcı olamadıgım için kendime kızıyorum.ama inanın başarabilirsiniz.en başaramaycaklar arasında ben vardım.şükür yendim.fakat şimdi ise başka problemler var.cesaret diyorum.tabi bende alt haricinde başka pozisyonda yapamıyorum.korkuyorum.oda zamanla olucak zannediyorum.onun haricinde herşey güzel.baharcım senin durumunu merak ediyorum.özele yazarsan daha çok okuma şansım olur canım.tebessümcüm sana minnettarım bunu unutma.sende özele bişeyler karala benim için.öpüyorum hepinizi.
duyun o spreyin adını vermen mümkünmü
serce parmağınla sürerken bi et barcası var oraya kadar gelebiliyor musun ben orda tıkanıyorum bide yani tam geçmesi gereken yerde duruyorum su pasta mumları varya küçük bugün onunla denemeyi düşünüyorum
canım sen ne kadarlık evlısın ??
emla anetol gibi kremler kullanıyormusun tatlım
orta parmaktada gecersin nefes egzersizi yap kasıldıgın yerde
sağol tatlım, sen ne alemdesin
canım 850 tl bana özelden msnini yolla telini veriyim terapsitle görüş
eelifes ne alemdesin gozukmuyon... nası gıdıo bi ilerleme varmı