Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...

merhaba kızlar,gleitgelen jel aldım dün egzersiz yaptım 2 parmağa kadar sonra p... denedik ama olmuyor ya kayıyor girmiyor içeri acayip baskı oluyor vaj.....da,çok moralim bozuk inşallah yapabilirim...

bendede öyle olmuştu p...si elinle tutup sen grdr canım ucunu ben öyle yapaıyrum hala ble alışana kadr iyce

duyun o spreyin adını vermen mümkünmü

sen nasıl hallettın yazsana bıze

eelifes ne alemdesin gozukmuyon... nası gıdıo bi ilerleme varmı

canım ya doktora gittim dün yolculuk falan yoruldum bugün doktorun verdiği egzersizleri yaptım birazdan yapıcam tekrar geri kalanını bide misafir geldi dünkü yorgunlugun üzerine bakalım doktorun dediği egzersizleri eksiksiz yapmaya çalışıyorum hayırlısı artık....bu arada başaran arkadaşlar var tebrik ediyorum onlarıa.s. :1hug: :sm_cool: onlar adına çok sevindimhihoyyyt sıra kimde bakalım aklinialirimsmile bende yakında kadınlar ordusuna katılırım inşallh:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…