• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinismusla ilgili bir cok siteye girdim .yazilanlari okudum. ama hep ayni seyler yaziyordu. bi de ulusoy ve hera sitelerinde parmak egzersizlerini bayagi bi kotulemisler.yapmayin psikolojiniz bozulur diye(sanki psikolojimiz kalmis gibi). ulusoya msj attim.durumumu anlattim.4000 tl ye hallederiz diye mesaj atmis.sanki ona kac liraya hallediyosun diye soran var.tekrar durumumu anlatan bi mesaj attim. gerisi gelmedi(tedavi olmayacagimi anladi herhal).sayfasina uye olmustum.yeni seyler faydali seyler ogrenirim diye ama bosuna.hep ayni mesajlar.ben kurtuldum siz de gelin kurtulun.yol yordam gosteren yok. bakalim herkesin 4000 tl si var mi.? cok sinir oldum.hirs yaptim. kendim yenecegim diye.simdi de egzersiz yapiyoum.

aynen bende söylediklerine katılıyorum nasıl bir insafsızlık bu insanların zafiyetlerinden faydalanıyorlar yine en uygun söyleyen o doktor bir tanesi bana 6000 tl dedi gerçekten bu sorunu yaşayan insanların tam olarak ne çektiklerini anlamıyorlar ve bundan faydalanıyorlar bencede sen bu hırsla ilerle oturmakla olmuypo bende doktor egzersiz verdi ama yine üşeniyorum bak şimdi bende egzersizlerimi yapıyım gaza geldim olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

ben de bebe yagi kullandim yakti ve cok kayiyor. o da konsantremi bozuyo diye biraktim. doktor vagisil diye bi kayganlastirici verdi su bazli .30 tl falan.bu iyi gelir kesin yenersin dedi.(110 tl muayene parasi aldi.tabi ben korktugum icin muayene olmamistim.10 dk nasihat verdi .dedim ben soylediklerinizin fazlasini biliyorum netten ayrintili okudum diye.ne umutlarla gitmistim. sonuc 140 tl uctu gitti. elimde kayganlasitirici kaldi. tabi eve gittim denedim .sonuc husran .neden? kafamda bitirmemistim.oyle olsa doktorlarin cebi nasil dolcak dimi?)

ben geçen cuma ilk birleşmemi yaşadım.jel yoktu bebe yağı kullandım.çok yanmam oldu demek ki ondanmış...

bu arada çok haklısın,her şey beynimizde bitiyor...

evet hersey kendi elimizde.gecen sene ben de esim de umudumuzu yitirmistik.taki netten vajinismus illetini okuyuncaya kadar.bildiklerimi esimle de paylastim. istemsiz kaslarin nasil calistigini anlattim. birlikte okuduk. yavas yavas denemelere basladik. hep bu sefer olacak diyordum. olmayinca aglama krizleri. kendinden nefret etme , basaramiyorum hissi.esime bosanalim bile dedim.o kadar psikolojim bozulmustu yani. hipnozolayim ya da psikologa gideyim derken bu siteyi buldum.burdaki yorumlardan sonra ondan da vazgectim. kendime acayip guven geldi. ben de yapabilirim dedim. ki benim p.....s korkusu, esi itme gibi seyler kalmadi.sadece biraz istemsiz kasiliyorum . ama onu da asacagim. Allah dermensiz dert vermesin ve bunun dermani da bizim elimizde. hadi ellerimiz calisssinnnn

bu arada moral cok onemli.sizin yasadiklarinizi yasamamis biri ne derse desin sizi ikna edemez. ama burdaki arkadaslarin soyledikleri cok onemli cunku ortak paydada bulusuyoruz.bize bizden baskasi yardim edemez.hadi kizzlarrrr.kim tutar bizi ... az kaldi. biz de basardimmmm yazanlar kervanina katilacagizz.

bu arada moral cok onemli.sizin yasadiklarinizi yasamamis biri ne derse desin sizi ikna edemez. ama burdaki arkadaslarin soyledikleri cok onemli cunku ortak paydada bulusuyoruz.bize bizden baskasi yardim edemez.hadi kizzlarrrr.kim tutar bizi ... az kaldi. biz de basardimmmm yazanlar kervanina katilacagizz.

kesinlikle arkadaşım! doktorlar ya da kendini doktor sananlar diyeyim,işkembeden atmasını çok iyi biliyorlar!!! anladın sen onu :)))

duacınızım hepinizin,inşaallah güzel günler göreceğiz hepimiz... kaydirigubbakcemile5

evet ck dogru bende dr..ulusoy la gorusmustum 4000 ıstedı ..yuh yanı dedım ııcmden tabı o kadra parammı var ebnım..sonra kzılıgımı aldırmak ıstedım bazı doktor dedıyapma aldırsanda basaraamzsın bazııs dedı gel alalım randevuyu aldım 400 tel ama son andan vazgectım ya yapamazssam dusundum yapabılıcekmıyım dıye yk yapamıycam gene ..sonra nette arastırıdm ve bu sıteyı buldum ve gercekten 1 hafta sonunda bıttı ...parmka egzersızelerıyle yendım ..doktorlar sadeecc bu durumumuuz kullanıyorlar ınanaın sıhırlı bır degneklrı yok su sıtedekı parmak egzersızlerını yaptırıyolr kızlarrr bosuna tonlarca para harcamayın ..ılk beynnızı yenın acı olmadııgnı duusnunun gerııs gelıyor ..cesaret sadece

evet ck dogru bende dr..ulusoy la gorusmustum 4000 ıstedı ..yuh yanı dedım ııcmden tabı o kadra parammı var ebnım..sonra kzılıgımı aldırmak ıstedım bazı doktor dedıyapma aldırsanda basaraamzsın bazııs dedı gel alalım randevuyu aldım 400 tel ama son andan vazgectım ya yapamazssam dusundum yapabılıcekmıyım dıye yk yapamıycam gene ..sonra nette arastırıdm ve bu sıteyı buldum ve gercekten 1 hafta sonunda bıttı ...parmka egzersızelerıyle yendım ..doktorlar sadeecc bu durumumuuz kullanıyorlar ınanaın sıhırlı bır degneklrı yok su sıtedekı parmak egzersızlerını yaptırıyolr kızlarrr bosuna tonlarca para harcamayın ..ılk beynnızı yenın acı olmadııgnı duusnunun gerııs gelıyor ..cesaret sadece

baharcım sana özel mesaj yolladım bakar mısın bi :kahve:

ilk zamanlar olmayinca moralim bozuluyordu agliyordum yine yapamadim ne beceriksizim diye. agla agla nereye kadar. mesela ben ustte rahat edemiyordum.olmiyordu.kasiliyordum.parmak egszesizlerinden sonra esimin de cesaretiyle p....s ucunu aldi iceri. biraz hareket bile ettirdim!!!
cok kucuk ama benim icin cok buyuk bi olay kendimi odullendirmem icin. her gecen gun daha iyi olacak. cunku ben harikayimmm.superiimmm. kendi cabalarimla ( ve sizin desteginizle ) yenecegim bu illeti. sonra yarisini da alacagim sonra tamami eeee geriye ne kaldi ???? bitti mi yani? bu muymussss!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2

ilk zamanlar olmayinca moralim bozuluyordu agliyordum yine yapamadim ne beceriksizim diye. agla agla nereye kadar. mesela ben ustte rahat edemiyordum.olmiyordu.kasiliyordum.parmak egszesizlerinden sonra esimin de cesaretiyle p....s ucunu aldi iceri. biraz hareket bile ettirdim!!!
cok kucuk ama benim icin cok buyuk bi olay kendimi odullendirmem icin. her gecen gun daha iyi olacak. cunku ben harikayimmm.superiimmm. kendi cabalarimla ( ve sizin desteginizle ) yenecegim bu illeti. sonra yarisini da alacagim sonra tamami eeee geriye ne kaldi ???? bitti mi yani? bu muymussss!!!!!!!!kaydirigubbakcemile2

helal sana alkisalkisalkis

ozamanda çok baskı hissediyorum elimle yerleştirince ,okuldan geldim biraz egzersiz yapıcam...inşallah başarırız yaa 1 buçuk yıl oldu....

işte o baskı bende de oldu(ben de cuma günü ilkini yaşadım) ama sıktım dişimi...11 ay olmuştu benim de çünkü..

canım biraz beyninde bitirmen lazım..yoksa inana hep erteliyorsun,hep...

ozamanda çok baskı hissediyorum elimle yerleştirince ,okuldan geldim biraz egzersiz yapıcam...inşallah başarırız yaa 1 buçuk yıl oldu....

zamana takilma benim de 2.5 yil olacak aman napimm. daha cok stres yapiyorum.bi de elinle yerlestirince biraz bekle sakinles ondan sonra denersin. sakinlesmeyince orasi kasiliyo.girmiyor o zaman...

mona roza ozelden msj atmissin. cevap yazamiyorum yeni uye oldugum icin. bana da aynisini soyledi.tekrar mesaj attigimda cevap bile yazmadi.
ben ogretmenim. ve devlet bana ek ders ucreti 5 tl veriyor. 1 ders= 5 tl. icin 50-60 ogrenciyle bas ediyorsun. sonra kalkip bilmem kac kati olan 4000tl yi adamin eline sayiyorsun. niye ya? adam beni benden iyi mi biliyor? grekirse 1 ay 2 ay surer ama bunu ben KENDIM bsaracagim .(arkadaslar gidip verenler olabilir. sozum kendime)

merhabalar..bişi sorabilirmiyim bende,kas gewşetici demişsiniz..neyi önerebilirsiniz?? bana sakinleşmem için dr. passiflora şurup wermişti,2ölçek içiceksin dedi,içiorum ama hiçbir değişiklik yok :(( şööle tamamenn uyutan bi ilaç biliormusnuz??

kızlar ultrason jeli alın 3-5mılyon bısey
bırsürü kayganlastırıcılara para vermeyın , ben ultrason jelıyle egzersız yaptım ılıskıye gırerken bıle onu kullanıyorum cok ıyı kayıyor hemde hıcbı zararı yok.. yınede sız bılırsınız opuyorumnanaktan

canım eczanede ultroson jeli diye mi geçiyor başka bi adı var mı eşimi yollıcaqm ben

eczanede varmı bılmıyorumda tüm medıkal marketlerde satılır eczanede yoksa eger nerden alabılırz dıye sorsun esın, benımde esım almıstı vallahı kocaaaaaaaaa bı tüp 3 tl yada 5 tl aldım demıstı 1 senedır kullanıyorum bıtmedı daha hemde hıc zararı yok deriye karşı cok guzel

Back