- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #6.041
vajinismusla ilgili bir cok siteye girdim .yazilanlari okudum. ama hep ayni seyler yaziyordu. bi de ulusoy ve hera sitelerinde parmak egzersizlerini bayagi bi kotulemisler.yapmayin psikolojiniz bozulur diye(sanki psikolojimiz kalmis gibi). ulusoya msj attim.durumumu anlattim.4000 tl ye hallederiz diye mesaj atmis.sanki ona kac liraya hallediyosun diye soran var.tekrar durumumu anlatan bi mesaj attim. gerisi gelmedi(tedavi olmayacagimi anladi herhal).sayfasina uye olmustum.yeni seyler faydali seyler ogrenirim diye ama bosuna.hep ayni mesajlar.ben kurtuldum siz de gelin kurtulun.yol yordam gosteren yok. bakalim herkesin 4000 tl si var mi.? cok sinir oldum.hirs yaptim. kendim yenecegim diye.simdi de egzersiz yapiyoum.
aynen bende söylediklerine katılıyorum nasıl bir insafsızlık bu insanların zafiyetlerinden faydalanıyorlar yine en uygun söyleyen o doktor bir tanesi bana 6000 tl dedi gerçekten bu sorunu yaşayan insanların tam olarak ne çektiklerini anlamıyorlar ve bundan faydalanıyorlar bencede sen bu hırsla ilerle oturmakla olmuypo bende doktor egzersiz verdi ama yine üşeniyorum bak şimdi bende egzersizlerimi yapıyım gaza geldim olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5