Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. İlk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. İlk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.