• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben git gel yapamıyorum kasıklarımda asırı baskı oluyor p...s in hemen cıkmasını istiyoru kendimi kastığımı düsünmüyorum kassam girişte ağrı olurdu değilmi?benzer bişi yasayan varmı bu yuzden ilişkiye girmek istemiyorum bilginiz varmı yardım edermisiniz

kızlar ben git gel yapamıyorum kasıklarımda asırı baskı oluyor p...s in hemen cıkmasını istiyoru kendimi kastığımı düsünmüyorum kassam girişte ağrı olurdu değilmi?benzer bişi yasayan varmı bu yuzden ilişkiye girmek istemiyorum bilginiz varmı yardım edermisiniz
canım aynı sıkıntıgı bende yasadım..ck kotu bılıyorum ama bıraz sabret sakın kalkma bır kac denme sonrasında gecıyor yanı hepımız yasadık ama bıraz dayanman lazım ok

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. İlk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. İlk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.

aylapınar canım siz nekadarlık evlisiniz,daha önce hi,ç çalışma yapmışmıydın egzersiz falan yoksa herşey kısa süredemi gelişti,birde bir sorum olucak ilk defa oldu değilmi sizin kan geldimi peki?

hevall tesekkür ederim canım ben uzandım,bel ve popo hizama yastık koydum bacaklarımı egzersizdeki gibi açtım biraz ve eşim yaklastı o şekil başladı işte ama sonra ne şekil aldık çok komiktisırnaşık şeyben sprey ve kayganlastırıcı kullanıodum canım ama kayganlastırıcımız bitince esim vazelin sürdü kendisine öyle oldu.

duyun seninki uzun ince saplı spraydanmi,acaba onu nekadarlık içeriye doğru sıktın,bendede var ama çok içeriye sokamıyorum kızlığımı bozar diye,sizinkide ilk oldu değilmi,kan falan gelmedimi peki?
,inşallah bende başardım diye yazabilirim birgün buraya bunu o kadar çok istiyorumki:Saruboceq:

duyun seninki uzun ince saplı spraydanmi,acaba onu nekadarlık içeriye doğru sıktın,bendede var ama çok içeriye sokamıyorum kızlığımı bozar diye,sizinkide ilk oldu değilmi,kan falan gelmedimi peki?
,inşallah bende başardım diye yazabilirim birgün buraya bunu o kadar çok istiyorumki:Saruboceq:
slm ıhsallh sende yazıcaksın..baksana nasıl ısteklıısn ..
bak oyle ınce bır sye sokmayla kızlık bozulmuyor yanı dusun orta parmakta bıle acılma oluyor yanı heme bozulu vermıyor genıslıyor ...kan olayına nıye o kadar taklıyosun kan gelmesınde kokruyormuusn ..ben kendı adıma soyluyorum hıc gelmedı zaten egzersız yapınca ve kendını kasmazsan kan falan gelemz egzersızlerını yap

canım deniyorum ama olmuyor,çok zor ya.aşağı ittirerek yapıyorum, zaten denerken okuduğum mesajları getiriyorum aklıma ama malesef.bu arada seni çok tebrik ediyorum.inş 2010 banada uğur getirir.

güzelim sakın zor deme bunu deyince herşey biter.biraz daha sakin soğukkanlı ol.sen niye yapamıcaksınki bizim senden üstünlüğümüz ne?sakın pes etme.inan aynısını bende yaşadım.ben başardığım halde girişlerde hala zorlanıyorum.ama uğraşınca oluyo..zamanla eminim düzelecektir.

güzelim sakın zor deme bunu deyince herşey biter.biraz daha sakin soğukkanlı ol.sen niye yapamıcaksınki bizim senden üstünlüğümüz ne?sakın pes etme.inan aynısını bende yaşadım.ben başardığım halde girişlerde hala zorlanıyorum.ama uğraşınca oluyo..zamanla eminim düzelecektir.

arkadaşlar hepiniz için söylüyorum ne olursunuz egzersizleri sakın ihmal etmeyin..özellikle kocanız gelmeden önce yani ilişki yaşamadan bir kaç saat önce bolca egzersiz yapın ve mutlaka pozsyon üstte olun ipler sizin elinizde olsun..inanın ben yendim ve yenmeden önce kaskatı kesiliyodum önceleri emla ile ara ara emlasız denedik
ve yaklaşık 5-6 denemedir ne emla sürüyorum nede egzersiz yaprıyorum
herşey o kadar kolay oluyorki size anlatamam bittikten sonra ben bile şok oluyorum ne acı ne bişey gerçekten faydası var bu anlattıklarımın vereliniortak

kızlar ben egzersız yapmadanda yapabılıyorum artık bıkac gündür hıc yapmıyom egzersız ön sevi...e bıraz uzatınca kolay oluyo bıde ayrıca ıstedıgım pozısyondada oluyo.. demekki neymış alışmayı beklıcekmısız kaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar bu emla krem uyusturucuymus yaakannehireşim ty&ja bulamayınca eczaneden emla almıs ama oda uyusturucuymus bizim zaten spreyimiz vardı.bugün geri vercek emlayı.

kızlaaaaar biz dün 2.denememizi yaptık çok az bi spreyden fıs yaptık bide eski hamile kadın seklinde olan kayganlastırıcımızın dibinde kalanları cıkardı esim.ben onu saklıcaktım aslında kap hoşuma gidiodu ama içinde kalanı baska türlü cıkaramadık,ondan süründük veee yine oldu kızlaaaaaaaaaaarhihoyyytbayagı bi aldım p...si içeri gitgel yaptı eşim çok rahat değilim haliyle ama olsun oldu ya,hersey düzene girer diye düşünüyorum.yine komikti cekyatlarımızın kenarındaki demirlerin arasına basımı nasıl gecirdiysem artık demirin üzerinden bakıyorum eşimekaydirigubbakcemile3eşim yine içime boşalamadı gülme krizinden,cok komik görünüyomusum:kedi:vallahi simdi denesem sokamam basımı o demirin arasına kızlarkaydirigubbakcemile3su panikliğim heyecanımda zamanla gecer umarım.öpüyorum hepinizi kızzzlarrropuyorumnanaktan

kızlar basımdan gecenleri anlatmıstım bi de ben altayken elimle yerleştiriyorum giriyor git gel de elimi çekince kayıyor parmakta da çok basarılı değilim o et parcasını gecemiyorum deli olucam sizce kayması o et parcasını gecemediğimden mi? ben üsteyken bi kere oldu resmen p..s içimde kayboldu ne acı ne bişe iyiydi ama altta dizimiş kırıp bacaklarımı sonuna kadar acmaya korkuyorum sixzce ne yapmalıyım
madem uste rahat yapabılıyosun o zamn bır sure ustte yap..ıyıce alıs sonra altta gecersın acele etme uste oluoysa bı muddet ustte yap

evet canım uzun ince saplı sprey kullandığımız.ilk sıktığında bikac dakika can yakıyo ama geciyo sonra.yalnız ben spreyi öyle içeri filan sıkmıyorum uzaktan vaji dışına bir fıs sıkıyorum tamam.yada kenarına cok cok az kullanıyorum yani sıkmıs olmak için psikolojik olarak güvende hissetmek için kendimi,yavas yavas bırakmak istiyorum zaten.evet canım 2 bucuk sene sonra ilk defa oldu.kan gelmedi zaten beklemiyoduk çünkü biz doktora gittiğimizde doktor vajinan esnek yapıya sahip demişti.vallahi ne uğurlu yılmış şu 2010,diliyorum sanada uğur getirsin canım,gecicek sabret ve ümidini kaybetmea.s.

Bencede kızlar önce bı kolay hıssedıgınız pozısyonda başlayın baktınız ıcıne aldınız vajına uyusuyo sonra ıstedınız pozısyona gecın daha kolay olur

ravzam ilgin için sağol canım.ben telaşlı ve panik bi insanımdır zaten o yüzden zorlanıyorum.egzersizler içinde,kalabalık bi ortamdayım etrafımdakilerden fırsat bulamıyorum,yalanlar söyleyip bahaneler uydurup öyle çekiliyorum evime.pes etmiyecem sadece zaman alacak sanıyorum.zaten vajinusmuslu olarak ölüp tarihe geçmek istemiyorum.

kızlar selam uzun bir aradan sonra.işlerimin yoğun olması birde başka problemlerimin olması nedeni ile burayta girip çok fazla sizlere yardımcı olamadıgım için kendime kızıyorum.ama inanın başarabilirsiniz.en başaramaycaklar arasında ben vardım.şükür yendim.fakat şimdi ise başka problemler var.cesaret diyorum.tabi bende alt haricinde başka pozisyonda yapamıyorum.korkuyorum.oda zamanla olucak zannediyorum.onun haricinde herşey güzel.baharcım senin durumunu merak ediyorum.özele yazarsan daha çok okuma şansım olur canım.tebessümcüm sana minnettarım bunu unutma.sende özele bişeyler karala benim için.öpüyorum hepinizi.

Back