Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eski sayflarda geziyordum yeni gördüm..ya o başarmış neden ayrıldıkı sayfadan....heyy millet başaranlar gitmeyin sayfadan biz yeni geldik kim destekleyecek bizi bu yaban ellerde:95::95:

hemen başarıp kacanlardan değilim ben :))) hamileyim ramazandan itibaren yüksek ihtimal annemlerde kalıcamo yuzden uzun bi müddet olamıycam malesef aranızda.. ara ara girebilirsem belki.. ama daha gitmiyorum biraz daha var :))

hemen başarıp kacanlardan değilim ben :))) hamileyim ramazandan itibaren yüksek ihtimal annemlerde kalıcamo yuzden uzun bi müddet olamıycam malesef aranızda.. ara ara girebilirsem belki.. ama daha gitmiyorum biraz daha var :))

Bende başaranlardan ama hala siteyi takip edip yardımcı olmaya çalışıyorum..

ay gözlerime inanamiyorum, burdamisin kiz. nasilsin, bebis nasil büyüdünü, 1.dahaki dr.randevunuz nasil

inan inan :) sıkıldım bakınıyım dedim.. dün geldikk eve gelince agladım yine yalnız kaldım diyeeee ( iyiyiz şükür bebişimde büyüyo kımıl kımıl oynuyo.. :) bir hafta sonra gidecez canım bakalım.. şeker testi yapılcak falan.. sen nasılsın. .nasıl oldu ameliyat yerin agrın falan yoktur inşallah

biz variz burda, aglama. maasallah maasallah hep kipirdasin yumurcak hic durmasin, hep oynasin. bende iyim canim ameliyat yerim agrimiyor. suan reglim, insallah su reglim 1.bitsin siki 1.sekilde bebs calismalarina giricez. esime bak dedim bu sefer iyi calisalim, söyle yapalim dedim böyle yapalim dedim, oda tamam dedim. bakalim rabbim ne zaman nasip edicek.

Son düzenleme:

ağladım valla eşimde dedi bilseydim bi gece daha kalırdık.. yanımda insan olunca hiç bişey aramıyorum.. şimdi yemek yemek bile canım istemiyor.. annemler yolda bir iki saate gelirler inşallah memlektten.. hadi bakalım sizde baslayın çalışmalara.. reglden sonra gün aşırı ilişki biz öyle yatptık ilk seferde Allah nasip etti sizede eder inşallah hayırlısı ile..

merhaba arkadaşlar.
bişey sorcam size vajimi inceledim açıp baktığımda et parçası gibi bişey görüyorum. o normal mi herkeste var mı?
bi de serçe parmak bir boğumdan sonrasını ittiremiyorum acıyo gibi oluyor.
eşimlede denedk dün tam hissediyorum oraya değdiğini giricek gibi kendimi çekiyorum hemen refleks olarak...

et parcasi gibi gördügün sey normal. serce parmagini ittirememenin nedeni kendini kasiyorsundur, ondandir. o.an pes etme nefes al ver, nefes verirken orasida gevsiyor. 1.de arkadaslarin her zaman dedigi 1.sey var ikinmak, denedinmi, ben denemedim ama herkes ikininca vaji aciliyor diyor. hadi bakalim kolay gelsin

sağol canım. et parçasını görünce tırstım biraz. ne olduğuna anlam veremedim. biraz önce adet oldum
ıkınmayı denedim ama çok değil. bide ben hemen pes ediyorum o aşamada devam ettiremeyince ağlamak geliyo bana kendimden nefret ediyorum. şu anda çok canım sıkkın. sabahtan beri kafama takıyorum bide evde otur otur sıkıldım havada sıcak. off:/
sen nasılsın bu arada canım

bende iyim canim. pes etmek yok bizim vajide, en büyük düsmanimiz pes etmek . neyse regliden sonra kaldigin yerden devam edersin. canini sikma, takma kafana, bu günlerde gecicek. bizim en büyük dostumuz, azim etmek biraz cesaret 1.de bazi seyleri hep tekrar etmek. yapabilirim, kendime inaniyorum, herkes yapiyorsa bende yapabilirim, benim digerlerinden neyim eksik.

Son düzenleme:
birbirimize yakin otursaydik cik bana gel derdim. ay biz burdaki kislar, hepimiz ayni sehirde otursaydik ne güzel olurdu demi.

ay o zaman hicbirimizin cani sikilmazdi.

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehranurum (bebişi doğdu)

3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)

5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)

6- Zerr (bebişi doğdu)
Kız
7- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561 Erkek
10- Füsuncuk

11- Narcicegi16
12- Bocuss

13- Selmatem
14- Ada_439

15- Nazlı1982
01/10/2011
16- Elisaist
19/10/2011 Kız
17- Gulcn
18- Gülcel
Erkek
19-
Sevcihan ilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66 Erkek
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85
Aralık/2011 Kız
27- Jas_min
28-
Ylnv
29- Terazi88
30- Seremi2002 20/01/2012
31- Tacem
32- Midye

33- Helpless
34- Cara

35- Green_89
36- Aydamld

37- Tamek
38- Kelebek986

39- Rabia84
40- Gunısıgımmm

41- Venüsten
42- Kad_er
43- Sera87

44- Bestem
45- Nurulebrar

39 k
işi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…