Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm arkadaşlar çoooooooooooooook uzun zamandır giremiyordum(eşimin yasak etmesi nedeniyle)nasılsınız bakalım sizinle paylaşmak istediğim birşey var........... Ben anne oluyorumm

ne olsun bende iste ameliyat oldum safradan kurtuldum, simdi iyim. suan reglim var. reglim 1.bitsin siki calismaya giricez hamis olmak icin.

nasilsin canim neler yapiyorsun. bebisin nasil, hersey yolundami

Hakkını helal et arkadaşım, egzrsz yapıyordum sonra bebiş uyandı sonra yemek yapmam gerekti, hep böyle oluyor bir giriyorum pek bakamadan foruma saatler geçiyor, başında duramıyorum ne yazık ki netin, istiyorum ama olmuyor. Bebişim acayip kabız oldu, kan geldi makatından sabah dr ye gittik, Allah sana da hayırlı bir evlat versin ama dertleri bitmiyor bir türlü, ben de p....s boyutu mum çalışıyorum, eşimle deneme yapıcaz ama ne zaman belli değil:44:

olsun canim 1.sey olmaz, sana kolay gelsin egzersisde. brakma sakin , pes etmek yok. ay canim: benim zor olsa gerek, bebisin hasta olunca, yemek, egzersis. allah yardimcin olsun kendine iyi bak. sen vajiliykenmi hamile kalmistin.

olsun canim 1.sey olmaz, sana kolay gelsin egzersisde. brakma sakin , pes etmek yok. ay canim: benim zor olsa gerek, bebisin hasta olunca, yemek, egzersis. allah yardimcin olsun kendine iyi bak. sen vajiliykenmi hamile kalmistin.

Sağol Allah razı olsun, evet tam ilişki yaşayamadan hamile kalmıştım.

canım senin kaç çocuğun var ve kaç aylık yada kaç yaşında diyim ? vajiliyken hamile kalmışsın sanırım.... tam birleşme olmamışmıydı?

1.5 senelik evliyim. Ancak 1 cm girmişti her halde ve hamile kaldım, bir daha da hamilelik doğum derken hiç deneme yapamadık. Bacaklarımı kapatıyorum ve yatakta kaçıp yanlara kayıyorum. Bebişim 6 aylık oldu. Egzersizde p...s boyutu mumdayım bugün kolayca oldu hamdolsun. Eşimle p...s denemesi yapmamız gerek.

Haydar Dümen’e ‘vajinusmus' davası
T24 - Vajinismus hastalığının tedavisi konusunda yaptığı açıklamalar yüzünden Türkiye Psikiyatri Derneği’nce savcılığa şikayet edilen doktor Haydar Dümen’e dava açıldı. Doktor Dümen hakkında “insan üzerinden deney yapma” suçundan 3 yıla kadar hapis isteniyor.

Vatan gazetesinin haberine göre, cinsel hastalıklar ve sorunlar hakkında tedaviler uygulayan ve yazılar yazan Haydar Dümen’in başı, tedavi yöntemleri yüzünden derde girdi. 12 Mart 2010’da özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa katılan Dümen, vajinismus hastalığını 40 dakikalık teknik bir seansla kesin olarak iyileştiğini öne sürdü. Dümen daha sonra bu açıklamalarına internet ve farklı televizyonlarda devam etti. Dümen’in bu açıklamaları sonrasında Türkiye Psikiyatri Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı Dümen hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde Dümen’in tıbbi ve etik kurallara aykırı fiillerde bulunduğunun saptandığı anlatıldı.

Şikayet dilekçesinde Dümen’in hastalarından 2 bin bin euro civarında tedavi ücreti aldığı belirtilerek, “seminer odası” denilen bir odada 6-7 çifti grup halinde terapiye aldığı belirtildi. Tedaviye katılan kadınlar ise, Dümen’in tedavi sırasında kendilerinin dudaklarına uyuşturucu krem sürerek toplu iğne batırdığını ve kas gevşetici uyuşturucu ilaçlar verdiğini anlattı. Bu tedavilerden sonuç alamamaları halinde Dümen’in kadınlardan muayene ortamında kendi gözetiminde eşleriyle cinsel ilişkiye girmeleri gerektiğini söylediği öne sürülerek, hakkında yasal işlem yapılması istendi.

'Yapmadım'

Konuyla ilgili soruşturma başlatılırken, Haydar Dümen savcılıkta alınan ifadesinde herhangi bir kimse üzerinde tedavi amaçlı denemede bulunmadığını belirterek, “Bilimsel yöntemlerle Vajinismus hastası olan insanlara tıbbi bilgiler çerçevesinde tedavi uyguluyorum. Bu konuda çok insanın yıllardır çekmiş olduğu durumlarına çare oldum. Suçsuzum” dedi. Bunun üzerine savcılık Dümen’in yapmış olduğu bu tedavi yöntemlerinin bilimsel olup olmadığının tespiti için İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanlığı’na yazı yazdı. 8 Haziran 2011 tarihli cevap yazısında ise Dümen’in cinsel birleşmeye tanıklık, hastaya zararlı olabilecek yöntem uygulama, kendi yöntemini tek çözüm şeklinde hatalı olarak sunma, bilimsel ortamlarda kanıtlanmamış ve tartışılmamış bir yöntemi hastalara uygulama, cinsel eylemlere iştirak etme gibi davranışlar sergilediği anlatıldı. Yazıda hastaların cinsel birleşimlerini izlemek ve bu durumun tedavi amacı ile olduğunu iddia etmenin cinsel birleşme sırasında hastaların yanında olmayı hastalara kendi bulduğu özel bir tedavi yöntemi olarak tanıtmanın TCK’de “insan üzerinde deney yapma” suçu kapsamında olduğu belirtildi.

3 yıla kadar hapis

Yazıyı dikkate alan İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Akif Ekinci ise Dümen hakkında “insan üzerinden deney yapma” suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Haydar Dümen’in yargılanmasına önümüzdeki günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde başlanılacak.

Evet arkadaşım bir ara bende haydar dümen diye tutturmuştum o gene dolandırıcının tekiymiş sekreteriyle görüşmüştüm randevu bile almıştık iyi kide gitmemişiz paralarımızın gittiğinemi yanardık artık yoksa elimizde bir avuç kalan hayal kırıklığınamı bir kere muayenede kendi gözünün önünde ilişkiye sokuyormuş bir kere görüşüyormuş sonra olmayınca 5 dk. görüşme için tekrar dolarlar alıyormuş ben o pisikolajide hiç birşeyi görmüyordum sonra eşim ikna etti nette bütün hilelerini gösterdi de vazgeçtim daha sonra dr. SÜLEYMAN ESERDAĞı bulduk gittik ve 4 günde aştık çok şükür şimdi çok mutluyum doktorumu gönül rahatlığıyla kendi başına aşamayan bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum..

canım merhaba sen nasıl yendin. egzersizler nasıl zor oluyormu bir de bende gidicem o bahsettiğn doktora ne kadar ücret ödeddin bir de daha önce başka yere gitmişmiydin onu sorcaktım.

canım merhaba sen nasıl yendin. egzersizler nasıl zor oluyormu bir de bende gidicem o bahsettiğn doktora ne kadar ücret ödeddin bir de daha önce başka yere gitmişmiydin onu sorcaktım.

Canım mrb daha önce doktora gitmedim sadece jinekolajik muayene olmuştum doktorların dedikleri aynı zaten fizyolajik bir sorun yok tamamen psikolajik diye ben başından beri yardım almak istiyordum nasıl hasta olup doktora gidiyorsak bu da böyle birşey yardımsız zor olsa bile süreç alır benim artık sabrım kalmamıştı biliyorsun cnm ankaraya gittik eşim ankaralı zaten ailesinde kaldık her gün gidip geldik herşeyden önce çok güven veriyor o ve asistanı ayla hanım ve tam 3 günde aştım 4 günde konuştu sadece bizimle ben sana hiçbirşey demiyim gidiceksen kesin aşıyorsun ücret olarak 3.500 +ilaçlarla 3.700 tuttu ama helal olsun hiç umrumuzda değil hayatımız değişti kendi vajinamı tanıdım doktorumunda dediği gibi vajinam orda duran ama benim bilmediğim tanımadığım bir organdı ama şuan tanıyorum ve benim hakimiyetimde cnm sana şu kadarını söyliyim eğer durumun varsa bir dakika bile durma cnm ben eşimin ailesinde kaldım ama sen dışardan geliceğin içiN anlaşmalı otelleri var onların bu arada doktorun sitesini incelemediysen bir göz at hera klinik süleyman eserdağ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…