Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venünüsüm 18 aralıkta doğum büyük ihtimal erkek dedi

venüsüm canım hayırlı olsun listeye sende girmişsin canım özelden yazdım diye hatırlıyordum burda kaynıyo çünkü
ben bebişi kaybettim annemlerde tatildeydim canım yeni döndüm sayılır 1adet dönemi geçireyim dönücem buralara gerçi şuara kocişten kaçışlardayım ama hayırlısı
doktor 6ay korunma verdi o ara yenersem bu sorunu inşallah yenmiş olarak bebiş yaparım

ay listedeki sıramı da hiç sevmemiştim

bu kadar olmaz ya inanki 3.4 saniye önce seni listede gördüm sevindim, simdi okuduguma göre kaybettigini yazmissin, cok üzüldüm, rabbim en kisa zamanda yerini doldurur insallah. kendine cok iyi bak:2:

nasilsin canim iyimisin nasil gidiyor bebis ne yapiyor. ben seni bu dönemlerde dogum yapicaksin sandim:44:, listede ekim yaziyor, benmi yanlis anladim aceba.

cumartesi günü itibariyle parmak egzersizlerine son verdim... çünküüüüüüüüü.......... artııııııııııııık...... gerek yooooooook !!:))

:92::92::92::92::92::92:

Günaydın arkadaşlar.. Çookk Kötüyümm..DÜnn gecee denedikk yinee başaramadımm.. Kötüü kavgaa etttikk ağırr sözler söyledii banaa.. Bütünn gecee ağladımm.. Ayrılmakk istiyorumm artıkk ondann çook üzdüü benii...
Offf çok kötüyüümmm = ((

canım benim, öfke anında söylemiştir, o da pişman olmuştur emin ol. erkekler o anda olmayınca kendilerini reddedilmiş gibi hissederler, üzülürler, kadınları anlamaları zaten imkansız. sen egzersizleri bitirmeden deneme birleşmeyi. buna eşini de ikna et. kendini hiç ama hiç üzme..

[SUP][/SUP]
canım benim erkekler biraz basit karsılıyor bu durumu ciddiyetinin farkında değiller canın kıymetli deyip sucu üstümüze atıyorlar yardımcı olsalar düzelicek bişey ağlama şekerim inan hersey yoluna girecek sabret....

günaydınn herkese bişey sormak istiyorum dün oldu benimmmm sonunda ama yanma oluyo lişkiye girerkende yanma oluyo kendini kastığın için oluyo diyo eşim ama ben yandığı için kasıyorum ilişkiden sonra geçmedi bi türlü yanma yarım saat sürdü niye böyle oluyoki

olmayınca eşler böyle oluyo maalesef bişey söylemeselerde yüzünden anlıyosun zaten üzme kendini canım ya anlık sinirden herşey olur yıpratma kendini

Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…