-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.381
selam canım bende evleneli 2 ay oldu daha .aynı sorunları bende yasadım ki hala tam analmıyla atlatmıs degililim ama burası o kadar cojk cesaret veriyor ki egzersiz vs hepsini burada oğrndim eminim basaracagız. moral bozmak yok.
Tebrik ederimm canımRabbim mutluluğunu daim etsin.. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah
evet tatlım... canım üzüldüm ya... ama neden ek besşn verdin... yetmiyormu sütün?
merhaba kızlar nasılsınız artık giremiyorum biliyosunuz ama fırsatım oldukça yazacağımıda söylemiştim dediğim gibi oldu egzersizler yapamıyorum vakit yoksulluğundan bide eşimde problemler var ama az kaldı kızlar yenicem belki yarın belki yarından daha yakınn yenincede hemen gelip burda halay çekişcemmmmmmmmmmmm
nolsun canım cok sukur ıyı gıdıyor bulantı ve kusmalara devam bakalım 1 aya gecer dıyolar. bende 3-4 gundur evde degıldım nete gıremedım dr gıttım seker hastalıgı ıcın cok sukur tahlıller ıyı cıktı dr ınsılun cesıdını degıstırdı, dıyetısyene de gıttım seker hastalıgına uygun dıyet hazırladı bakalım 3 doktorla yola devam ınsallah sorunsuz bı sekılde atlatırım bu surecı. benden haberler boyle sende ne var ne yok?bende gecmısı okumaya calısıyordumnasilsin canim özledim senihic karsilasamiyoruz.iyimisin bebis nasil ne yapiyor, hamislik nasil gidiyor.