- 22 Şubat 2011
- 264
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.401
Slm arkadaşlar çoooooooooooooook uzun zamandır giremiyordum(eşimin yasak etmesi nedeniyle)nasılsınız bakalım sizinle paylaşmak istediğim birşey var........... Ben anne oluyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm arkadaşlar çoooooooooooooook uzun zamandır giremiyordum(eşimin yasak etmesi nedeniyle)nasılsınız bakalım sizinle paylaşmak istediğim birşey var........... Ben anne oluyorumm
nolsun canım cok sukur ıyı gıdıyor bulantı ve kusmalara devam bakalım 1 aya gecer dıyolar. bende 3-4 gundur evde degıldım nete gıremedım dr gıttım seker hastalıgı ıcın cok sukur tahlıller ıyı cıktı dr ınsılun cesıdını degıstırdı, dıyetısyene de gıttım seker hastalıgına uygun dıyet hazırladı bakalım 3 doktorla yola devam ınsallah sorunsuz bı sekılde atlatırım bu surecı. benden haberler boyle sende ne var ne yok?bende gecmısı okumaya calısıyordum
Iki aylık bebeğim şimdi..... Teşekkür ederim güzel dileklerin için....
nasilsin canim neler yapiyorsun. bebisin nasil, hersey yolundami
Hakkını helal et arkadaşım, egzrsz yapıyordum sonra bebiş uyandı sonra yemek yapmam gerekti, hep böyle oluyor bir giriyorum pek bakamadan foruma saatler geçiyor, başında duramıyorum ne yazık ki netin, istiyorum ama olmuyor. Bebişim acayip kabız oldu, kan geldi makatından sabah dr ye gittik, Allah sana da hayırlı bir evlat versin ama dertleri bitmiyor bir türlü, ben de p....s boyutu mum çalışıyorum, eşimle deneme yapıcaz ama ne zaman belli değil:44:
olsun canim 1.sey olmaz, sana kolay gelsin egzersisde. brakma sakin , pes etmek yok. ay canim: benim zor olsa gerek, bebisin hasta olunca, yemek, egzersis. allah yardimcin olsun kendine iyi bak. sen vajiliykenmi hamile kalmistin.
Sağol Allah razı olsun, evet tam ilişki yaşayamadan hamile kalmıştım.
nereye kactiniz 2.laf etmeden, neyse gidin bakalim gidin
canım yaa kusura bakma eşim gelmişti yemek fln derken cıktım anca geldım ve yıne gidiyrm bu sefer anneme kedinize ii bakın görüşürz...
naber ne yapıyorsun ? dediğini henüz deneyemedim regl oldum....
regl den sonra dediğin gibi yapıcam
canım senin kaç çocuğun var ve kaç aylık yada kaç yaşında diyim ? vajiliyken hamile kalmışsın sanırım.... tam birleşme olmamışmıydı?
Evet arkadaşım bir ara bende haydar dümen diye tutturmuştum o gene dolandırıcının tekiymiş sekreteriyle görüşmüştüm randevu bile almıştık iyi kide gitmemişiz paralarımızın gittiğinemi yanardık artık yoksa elimizde bir avuç kalan hayal kırıklığınamı bir kere muayenede kendi gözünün önünde ilişkiye sokuyormuş bir kere görüşüyormuş sonra olmayınca 5 dk. görüşme için tekrar dolarlar alıyormuş ben o pisikolajide hiç birşeyi görmüyordum sonra eşim ikna etti nette bütün hilelerini gösterdi de vazgeçtim daha sonra dr. SÜLEYMAN ESERDAĞı bulduk gittik ve 4 günde aştık çok şükür şimdi çok mutluyum doktorumu gönül rahatlığıyla kendi başına aşamayan bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum..
canım merhaba sen nasıl yendin. egzersizler nasıl zor oluyormu bir de bende gidicem o bahsettiğn doktora ne kadar ücret ödeddin bir de daha önce başka yere gitmişmiydin onu sorcaktım.