- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.461
Kızlaaaaaar cumartesi günü oldu, olduğuna inanamayıp her halde bir daha yapamam deyip size haber vermedim ve dün gece yine denedik ve yine tam anlamıyla oldu.
Hala şoktayım, sadece 3 haftalık egzersiz sonunda bu illetten kurtardı Rabbim beni. Darısı diğer muzdarip arkadaşlarımın başına. Burada bana her aşamada destek olan bilgi ve cesaret veren arkadaşlarıma, hepinize sonsuz teşekkürler, özüm, sevcihan, jasmin, yaslandım, aykurt, akayy, venusten ve ismini hatırlayamadığım kardeşlerim, Allah hepinizden razı olsun, tüm hayır muradlarınızı versin. Hakkınızı helal edin, üzerimde çok hakkınız var. Bebiş ağlıyor pek iyi ifade edememiş olabilirim mazur görün.
günaydınn herkese bişey sormak istiyorum dün oldu benimmmm sonunda ama yanma oluyo lişkiye girerkende yanma oluyo kendini kastığın için oluyo diyo eşim ama ben yandığı için kasıyorumilişkiden sonra geçmedi bi türlü yanma yarım saat sürdü niye böyle oluyoki
hay maaşallah gülüm ya.. bak kendini hep umutsuz gör,yordun... her zaman söylediğim gibi herşeyin bir vakti zamanı vardır mutlaka... ALLAH ım mutluluğunu daim etsin gülüm... Rabbim huzurlu sağlıklı hayırlı bir ömür versin sevdiklerinle beraber... bebişinede bir kardeş versin inşaallah... valla çok sevindim tatlım... yeni yeni umutlar doğuyor tüm kızlara... bizedeçok tebrik ederim... Rabbim birdaha yaşatmasın gülüm
beni duyan yok mu
cumartesi günü itibariyle parmak egzersizlerine son verdim... çünküüüüüüüüü.......... artııııııııııııık...... gerek yooooooook !!:))
:92::92::92::92::92::92:
sağol canım ama ben hergün yapmıyorumki.. biş yapsam zaten biterdi çoktan... ben yavaş yavaş gidiyom... sindire sindire... daha kaç kere yaptım...5kez felan... 3ü tek başıma 2si eşimle... 2parmaktan zorlandım eşimnle... ama daha deneyemedim gülüm... akşam geç gidiyom evime... yorgunluk vs.. mazeret açıkçası... ama bugünde denemek istiyıorum tatlım gaza ihtiyacım var gaz verinSağol canım, Allah razı olsun, amin, ne güzel dualar etmişsin, hepsi sana da olsun inşaAllah, sıra sende, her gün egzrsz yapıyorsun değil mi, sakın ihmal etme, en fazla birkaç haftaya senin de müjdeli haberini alıcaz inşaAllah.
yanmalar normal mi yani bende düşünüp duruyorum bi problem mi var diye gitgel yapamıyoruz çünkü yanıyotşk ederim canım ilgilendiğin için ayrıcada tebrik ederim
yanmalar normal mi yani bende düşünüp duruyorum bi problem mi var diye gitgel yapamıyoruz çünkü yanıyotşk ederim canım ilgilendiğin için ayrıcada tebrik ederim
kışgünaşi canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum valla adına çok ama çok sevindim... bugün ne kadar güzel bir gün Rabbim büssürü sevibnç gösteriyor bize... sen bulutlar... mima arkadaşımız... maaşallah maaşallah maaşallah
yanmalar normal daha çok yeni. kasmaktan ya da yanlış pozisyondan kaynaklanıyor bence. bir de bizde eşimin kullandığı bebek yağı nedense bende çok fena yanma yapıyor. egzersizlerde farketmiştim, sonra emin oldum. jelle devam etcez.
mima50 senide tabrik ederim tatlım... sen yapabilmiştin ilkgece galiba.. ama şimdide yapabilmen çok güzel... yanmalar normal diyordu hep arkadaşlar meraklanma... kastuğın içindir... bende geçengün egzersiz yaparken hafif yandı ama geçer meraklanma tatlım...
tatlım herkesin vücut yapısı farklı oluyo... kimizi hiç bişi hissetmiyo.. kimizi yanıyo kendini gevçetince hiç kalmıyo... kimisi yanma biraz sürüyo... yapısal bişi yani... ama bulutların da dediği gibi... ilk başta alışması lasım... belki zevkde alamayacaksın... sonrada eski arkadaşların dediği gibi şekilden şekile (pozisyon olarak) gireceksindir... ahhhhhhhhhhh ah bende öööööööle umutlardayım... ama ben uyuşuğum yav... bi yapıyom çok seviniyom o sevinç bana rahat 3-4 gün gidiyo...ilk gece yapamadım canım balayım kötü geçti bu yüzden ama egzersiz yapmadım hiç ilk zamanlar dokununca kaçıyodum sırtımı dönüp yatıyodum sonra eşim sağolsn yavaş yavaş çözdü meseleyi ilk yaptığımdada çok zor olmuştu kırmızıda gelmedi zaten ama çok uğraştık esnettikçe açıldı heralde 10. günde falan yapabildik sonra ben regl oldum ve dün denedik oldu ama çok yanma oluyo daha 22 günlük evliyim canım yandığı içinde kısa sürüyo eşim bırakıyo hemen devam etmiyo bende problem mi var acaba diye kara kara düşünüyodum baya uzun yazdım galiba
Sağol Allah razı olsun, evet tam ilişki yaşayamadan hamile kalmıştım.