Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hay maaşallah gülüm ya.. bak kendini hep umutsuz gör,yordun... her zaman söylediğim gibi herşeyin bir vakti zamanı vardır mutlaka... ALLAH ım mutluluğunu daim etsin gülüm... Rabbim huzurlu sağlıklı hayırlı bir ömür versin sevdiklerinle beraber... bebişinede bir kardeş versin inşaallah... valla çok sevindim tatlım... yeni yeni umutlar doğuyor tüm kızlara... bizede çok tebrik ederim... Rabbim birdaha yaşatmasın gülüm

beni duyan yok mu

Sağol canım, Allah razı olsun, amin, ne güzel dualar etmişsin, hepsi sana da olsun inşaAllah, sıra sende, her gün egzrsz yapıyorsun değil mi, sakın ihmal etme, en fazla birkaç haftaya senin de müjdeli haberini alıcaz inşaAllah.

beni duyan yok mu

Canım tebrik ederim maşaAllah mutluluğun daim olsun. Ben de yeni başardım, dün bayağı yandı benim de, sanki vajinam aşırı gerginlikten yırtılacak gibi oldu ilk girdiğinde, sonra kendimi rahat bıraktığımda geçti. Kendini rahat bırakırsan geçecektir inşaAllah.

yanmalar normal mi yani bende düşünüp duruyorum bi problem mi var diye gitgel yapamıyoruz çünkü yanıyo tşk ederim canım ilgilendiğin için ayrıcada tebrik ederim

sağol canım ama ben hergün yapmıyorumki.. biş yapsam zaten biterdi çoktan... ben yavaş yavaş gidiyom... sindire sindire... daha kaç kere yaptım...5kez felan... 3ü tek başıma 2si eşimle... 2parmaktan zorlandım eşimnle... ama daha deneyemedim gülüm... akşam geç gidiyom evime... yorgunluk vs.. mazeret açıkçası... ama bugünde denemek istiyıorum tatlım gaza ihtiyacım var gaz verin

yanmalar normal mi yani bende düşünüp duruyorum bi problem mi var diye gitgel yapamıyoruz çünkü yanıyo tşk ederim canım ilgilendiğin için ayrıcada tebrik ederim

yanmalar normal daha çok yeni. kasmaktan ya da yanlış pozisyondan kaynaklanıyor bence. bir de bizde eşimin kullandığı bebek yağı nedense bende çok fena yanma yapıyor. egzersizlerde farketmiştim, sonra emin oldum. jelle devam etcez.

kışgünaşi canım çokkkkkkkkkkkkkkkkkk tebrik ediyorum valla adına çok ama çok sevindim... bugün ne kadar güzel bir gün Rabbim büssürü sevibnç gösteriyor bize... sen bulutlar... mima arkadaşımız... maaşallah maaşallah maaşallah

Sağol arkadaşım, ilk zamanlar yanma gitgel yapamama oluyormuş, daha tecrübeliler de cevap verirlerse daha iyi olur.

yenen arakdaslar oncelikle tebrike derim darısı basımıza insallah..
sorum su egzersizlerinizi ozellikle parmak egzersizlerini ne kadar uyguladınız ? haftada kac defa? yada gunde? sonrasında ne zaman denediniz? ilk denemede oluyo mu ? offf ne guzel cesaretim vardı regl oldum baslayamadım kendi basıma yapmaya.. bole oluncada hiç bişi yapmıomusum gibi oluyo bunun için adam da haklı

mima50 senide tabrik ederim tatlım... sen yapabilmiştin ilkgece galiba.. ama şimdide yapabilmen çok güzel... yanmalar normal diyordu hep arkadaşlar meraklanma... kastuğın içindir... bende geçengün egzersiz yaparken hafif yandı ama geçer meraklanma tatlım...

Bulutlar - kışgüneşi, canlarım bizede tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız... pozisyon vs... dinlemeye hazırız ...

saol canım, darısı başına :). hem sindire sindire olması çok daha güzel. kendini tamamen hazır hissedince denersin.

kızlar ayrıntılı bir şekilde anlatacağım size ama biraz parça parça olabilir. çünkü sürekli oturamıyorum masa başına.

öncelikle ben bu konuda birçoğunuzdan biraz daha şanslıyım. çünkü eşim, hayat arkadaşım, bir tanem, aşkım, bana inanılmaz destek oldu. birazdan anlatmaya başlıyorum..

ilk gece yapamadım canım balayım kötü geçti bu yüzden ama egzersiz yapmadım hiç ilk zamanlar dokununca kaçıyodum sırtımı dönüp yatıyodum sonra eşim sağolsn yavaş yavaş çözdü meseleyi ilk yaptığımdada çok zor olmuştu kırmızıda gelmedi zaten ama çok uğraştık esnettikçe açıldı heralde 10. günde falan yapabildik sonra ben regl oldum ve dün denedik oldu ama çok yanma oluyo daha 22 günlük evliyim canım yandığı içinde kısa sürüyo eşim bırakıyo hemen devam etmiyo bende problem mi var acaba diye kara kara düşünüyodum baya uzun yazdım galiba

kafanı rahat tut sadece acı sadece biraz girene kadar ondan sonra tamamen alışıyorsun acı fikrini aklından atarsan eminim daha kolay olacaktır.

tatlım herkesin vücut yapısı farklı oluyo... kimizi hiç bişi hissetmiyo.. kimizi yanıyo kendini gevçetince hiç kalmıyo... kimisi yanma biraz sürüyo... yapısal bişi yani... ama bulutların da dediği gibi... ilk başta alışması lasım... belki zevkde alamayacaksın... sonrada eski arkadaşların dediği gibi şekilden şekile (pozisyon olarak) gireceksindir... ahhhhhhhhhhh ah bende öööööööle umutlardayım... ama ben uyuşuğum yav... bi yapıyom çok seviniyom o sevinç bana rahat 3-4 gün gidiyo... çok uyuşuğum hakkaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…