• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cara hani söz vermiştin aksatmıycaktın egzersizleri :kızgın:
Bence çok süper gidiyorsun. Eşinle kasılman çok normal ben de ilk kez kendi parmağım hariç parmak almaya çaliştiğimda 5 dakikada ancak olmuştu ve şıpır şıpır heryerimden terler damlıyodu kurbanlık koyun olsam bu kadar titremezdim. Buraya kadar çok iyi ama neden hemen penis denediniz ki. Daha var penis denemene. 2 3 parmaktan sonra denemen lazım. Egzersizleri düzenli yapsan şimdiye iki parmaga rahatlamiştin. Hadi ama bak sırada sen varsın opuyorumnanaktan

ececiğim kızmakta haklısın ama yaşadıklarımı bilsen kızmazdın.süper gidiyor diyorsun ya aslında haklısın,eşimin parmağını almak benim için bi mucize önce inanamadım ama evet içimdeydi korkup kasılmama rağmen çıkarma diyodum.penise gelince evet acele ettim ya adamın boşalmaya ihtiyacı vardı sırnaşınca deniyelim dedik tabii olmadı.bu arada çok yazamıyorum çünkü beceriksizliğimden utanıyorum çok ilerliyemiyorum diye.

kızlar tesekkur ediyorum tebrikleriniz için bişey sorucam sizlere bizim jelimiz bitti burada ty&ja yokmus esimde emla almıs ama nasıl kullanıldıgını bilemedik anlatabilirmisiniz bu gece 2.denemeyi yapıcaz nasipse:kedi:

canım bende emla kremle başardım
kullanımı çok kolay parmağınla kremi içine doğru sür. gittiği yere kadar sür ama
4-5 dk sonra uyuşuyo zaten.. ondan sonra istediğin gibi ilişkiye girebilirsin..sositosositosositososito
hadi kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. ılk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. ılk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.

arkadaslarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu anın hayalini kurdum hep,bunu yazabilecegim günü nasıl bekledim.......veee Allah'ıma sükürler olsun yazıyorum nihayet....BAŞARDIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...BAŞARDIM...kızlar başardım yaaa azönce başardım hala inanamıyorum şoktayım rüyada gibiyim ellerim titriyo aglıyorum mutluyum çok çok mutluyum

canım tebrik ederım maşallah nazar değmesın başaran başarana inşallah bırgun bızde başarırız canım sen hangi pozısyonda başardın bırde bırşey kullandınmı acaba ??

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. İlk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. İlk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.
tebrikler canım darısı başımıza inşallah

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. İlk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. İlk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.

canım sakıncası yoksa pozisyonunu sorabılırmıyım ben fena olarak takmış durumdayım pozisyona sureklı alttayım başka turlu kendımı rahat hıssedemıyorum o şekildede bır turlu olmuyor

Canım öncelikle sakin olmaya çalış, sakın korkma. Benim kadar kimse korkamazdı ama ben bile başardıysam herkez başarır. Sırtüstü yattım bacaklarımı kırıp iki yana açtım. Benim asla yapamayacağım dediğim bi pozisyondu bu. Ama en kolay bu pozisyonda oldu.Öncelikle bol bol emla krem kullan. Önce çok hafif yanma oluyo ama çok etkili. Birde orayı açman , genişletmen lazım. Bak benim dediğim yöntemleri uygula. Ben parmağımı sokamazdım. Oyüzden allık fırçasının sapıyla denedim.tabi iyice hem vajinaya hemde fırçaya jel sürdüm. ılk etapta ürktüm ama baktım canım yanmıyo, sızı da yok sonra kağıt havlu takılan havluluğun ortadaki tahta sopasını kullandım. Bak hiç acı yok tamam mı? ıstersen önce eşine yaptır.. Ben öle yaptım o soktu sonra ben sürekli çıkardım soktum. Deneme yap bol bol, sonrada orası kapanmadan tekrar vajinaya ve eşinin penisine jel sür bolca ve deneme yapın. Çok rahat girdiğini göreceksin. Bol şans. Sormak istediğin bişi olursa çekinme. ıyi geceler.

Canım öncelikle sakin olmaya çalış, sakın korkma. Benim kadar kimse korkamazdı ama ben bile başardıysam herkez başarır. Sırtüstü yattım bacaklarımı kırıp iki yana açtım. Benim asla yapamayacağım dediğim bi pozisyondu bu. Ama en kolay bu pozisyonda oldu.Öncelikle bol bol emla krem kullan. Önce çok hafif yanma oluyo ama çok etkili. Birde orayı açman , genişletmen lazım. Bak benim dediğim yöntemleri uygula. Ben parmağımı sokamazdım. Oyüzden allık fırçasının sapıyla denedim.tabi iyice hem vajinaya hemde fırçaya jel sürdüm. İlk etapta ürktüm ama baktım canım yanmıyo, sızı da yok sonra kağıt havlu takılan havluluğun ortadaki tahta sopasını kullandım. Bak hiç acı yok tamam mı? İstersen önce eşine yaptır.. Ben öle yaptım o soktu sonra ben sürekli çıkardım soktum. Deneme yap bol bol, sonrada orası kapanmadan tekrar vajinaya ve eşinin penisine jel sür bolca ve deneme yapın. Çok rahat girdiğini göreceksin. Bol şans. Sormak istediğin bişi olursa çekinme. İyi geceler.

tşkrler canım bılgılerın için ama ben egzersız yapmadan p... denemı yapıyorum ama altta olduğum içinmi bılmıyorum sureklı kayıyor anlamıyorum na yapacağımıda bılemıyorum

hevall seninle aynı durumdayız canım napsakta kurttulsak ben kurtuldum sayılır ama iştebazen oluyo bazen olmuyo

kurtulmayı o kadar çok istıyorumkı anlatamam emınımkı burdakılerın hepsının dıleği aynıdır ama ben egzersız yapamıyorum deneme yapmadan önce emla suruyorum surerkende parmağımla bıraz denıyorum sonra dırek p... geçıyorum ama olmuyor offff ya kafayı yıyecem

ececiğim kızmakta haklısın ama yaşadıklarımı bilsen kızmazdın.süper gidiyor diyorsun ya aslında haklısın,eşimin parmağını almak benim için bi mucize önce inanamadım ama evet içimdeydi korkup kasılmama rağmen çıkarma diyodum.penise gelince evet acele ettim ya adamın boşalmaya ihtiyacı vardı sırnaşınca deniyelim dedik tabii olmadı.bu arada çok yazamıyorum çünkü beceriksizliğimden utanıyorum çok ilerliyemiyorum diye.

ya işte o yüzden penis denememen lazım , benim de başima geldi aynı .oku ben de yedim sonradan da evet ben işte tek parmak yapıyorum ama penis olmiack heralde diye çok moralim bozulmuştu. Ama sonradan denemeden yine parmak egzersizine devam edince oldu. O yüzden aksatma sonuçta tek parmagı bile yapabiliceğini düşünmüyodun ama oldu 2 parmak da olcak ama önce tek parmakta biraz rahatla en fazla 1 haftanı alır.

cokkkkk guzelllll tebrıklerrrr ...tebrık edıyorum senı ya ne kadra guzel bu 2010 gercekten cokkk ugurlu geldı her gu bırı yenıyo hadı kızlr bak gercekten krkulck bır sey degıl hadı

Back