- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.981
canım aynı sıkıntıgı bende yasadım..ck kotu bılıyorum ama bıraz sabret sakın kalkma bır kac denme sonrasında gecıyor yanı hepımız yasadık ama bıraz dayanman lazım okkızlar ben git gel yapamıyorum kasıklarımda asırı baskı oluyor p...s in hemen cıkmasını istiyoru kendimi kastığımı düsünmüyorum kassam girişte ağrı olurdu değilmi?benzer bişi yasayan varmı bu yuzden ilişkiye girmek istemiyorum bilginiz varmı yardım edermisiniz
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, beni dinleyin. Mükemmel bişi oldu. Arkadaşlar sanırım ben de BAŞARDIMMMMMMM. Eşim başardığımızı söyledi.Darısı sizlerin başına. Nihayet dualarım kabul oldu. Allahım çok mutluyum. Oruç adak adamıştım, yarın tutucam orucumu. kızlar size nasıl yaptığımı anlatayım. Kızlar benim allık fırçam vardı. Sapı 9 cm uzunluğunda ve yarım cm çapında. Akşam önce ona jel sürüp biraz egzersiz yaprım.Çünkü ben parmağımı sokamıyorum. 5-10 dk onunla denedim. Sonra yarısına kadar emla krem sürüm tekrar denedim. Sonra dedimki ben bunu sokabiliyosam daha kalın bişiyle de deneyebilirim. Arkadaşlar hani şu çiçekli böcekli kapıt havluyu taktığımız masa üstü kağıt havlu takacağı varya onun ortasındaki sopayı çıkardım.(çevirdikçe çıkıyo vidalı). Zaten şekli aynı p---ne benziyo. 15-20 cm uzunluğunda ve 1,5 cm çapında. Ona jel sürüp denedim. İlk başta korktum ben gözümü kapattım eşim soktu. İlk başta ürktüm ama sonra kendim yapmaya başladım. Tabi sopayla sürekli git gel yaptım ve arada çıkarım bi jel bi de emla krem sürdüm. Bolca emla sürdüm. 30-40 dakika yapım ve korkum azalı cesaret geldi. Eşime yalvardım lütfen deneyelim diye önce istemedi. Yine başlayınca kaçıcaksın dedi. P--ni sokana kadarda çubuğu çıkarmadım. onu çıkarıp hemen eşimin p--ni oraya yerleştirdim. Okadar kolay girdi ki inanamadık. Defalarca git gel yaptı. Eşim çok mutlu olduğunu söyledi. O kadar rahattı ki anlatamam. Korkacak hiçbişi yokmuş. Arkadaşlar sizde deneyin. Sakın pes etmeyin.Allahım hepinize yardımcı olsun.
hevall tesekkür ederim canım ben uzandım,bel ve popo hizama yastık koydum bacaklarımı egzersizdeki gibi açtım biraz ve eşim yaklastı o şekil başladı işte ama sonra ne şekil aldık çok komiktisırnaşık şeyben sprey ve kayganlastırıcı kullanıodum canım ama kayganlastırıcımız bitince esim vazelin sürdü kendisine öyle oldu.
slm ıhsallh sende yazıcaksın..baksana nasıl ısteklıısn ..duyun seninki uzun ince saplı spraydanmi,acaba onu nekadarlık içeriye doğru sıktın,bendede var ama çok içeriye sokamıyorum kızlığımı bozar diye,sizinkide ilk oldu değilmi,kan falan gelmedimi peki?
,inşallah bende başardım diye yazabilirim birgün buraya bunu o kadar çok istiyorumki:Saruboceq:
canım deniyorum ama olmuyor,çok zor ya.aşağı ittirerek yapıyorum, zaten denerken okuduğum mesajları getiriyorum aklıma ama malesef.bu arada seni çok tebrik ediyorum.inş 2010 banada uğur getirir.
güzelim sakın zor deme bunu deyince herşey biter.biraz daha sakin soğukkanlı ol.sen niye yapamıcaksınki bizim senden üstünlüğümüz ne?sakın pes etme.inan aynısını bende yaşadım.ben başardığım halde girişlerde hala zorlanıyorum.ama uğraşınca oluyo..zamanla eminim düzelecektir.
madem uste rahat yapabılıyosun o zamn bır sure ustte yap..ıyıce alıs sonra altta gecersın acele etme uste oluoysa bı muddet ustte yapkızlar basımdan gecenleri anlatmıstım bi de ben altayken elimle yerleştiriyorum giriyor git gel de elimi çekince kayıyor parmakta da çok basarılı değilim o et parcasını gecemiyorum deli olucam sizce kayması o et parcasını gecemediğimden mi? ben üsteyken bi kere oldu resmen p..s içimde kayboldu ne acı ne bişe iyiydi ama altta dizimiş kırıp bacaklarımı sonuna kadar acmaya korkuyorum sixzce ne yapmalıyım
duyun seninki uzun ince saplı spraydanmi,acaba onu nekadarlık içeriye doğru sıktın,bendede var ama çok içeriye sokamıyorum kızlığımı bozar diye,sizinkide ilk oldu değilmi,kan falan gelmedimi peki?
,inşallah bende başardım diye yazabilirim birgün buraya bunu o kadar çok istiyorumki:Saruboceq:
hevall canım nasıl gidiyo dün gece net gitti şimdi gördüm yazdıklarını sen parmak yapabiliyomıusun az da olsa
güzelim sakın zor deme bunu deyince herşey biter.biraz daha sakin soğukkanlı ol.sen niye yapamıcaksınki bizim senden üstünlüğümüz ne?sakın pes etme.inan aynısını bende yaşadım.ben başardığım halde girişlerde hala zorlanıyorum.ama uğraşınca oluyo..zamanla eminim düzelecektir.
arkadaşlar ben serçede o et parçasını geçiyorum hissetmiyorum.orta parmakta geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?