- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.201
bende anlamadım ayy. yolda zor yürüyo elinde bastonu ama işte laf atmaya gelince yaşlılık maşlılık dinlemiyo bu erkekler demekki 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyo
Günaydınlar ne güzel kendini hazır hissediyosan hiç durma bence biran önce bitsin bu iş sonra halledersiniz diğer konuları da
bende anlamadım ayy. yolda zor yürüyo elinde bastonu ama işte laf atmaya gelince yaşlılık maşlılık dinlemiyo bu erkekler demekki 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyo
öyle olamıyo malesef ben kırgınken hayatta bişi yapamam ki .. içimde hiç istek de yok o yüzden önce barışmamız sorunları çözmemiz lazım sonra da işte bu olayı halletmemiz lazım ama bakalım daha ne kadar sürecek bu böyel bende bilmiyorum bekliyorum ama sabır da tükenmek üzeree...
bak dede vajiliyim zaten kafanı koparır eline veririm sinir yaptı dicektin..... terbiyesize bak yaaa
mukix sen naptın.. senin hamile olma ihtimalin vardı noldu. ben pek umutluydum senden
günaydın mukiximmmmmmmmmmmmmm naber yavru nööööööööööörüyon? bak bu kelimeye alış çok duyacan hehehehetatlım nasıl oldu dişinin ağrısı?
aykurt ya benim reglim bitti.egzersizlere başlicam inş.(cesaretimi toplarsam)önce kulak çöpüylemi başlıyayım
aynı ya değişiklik yok cok agrıyor hala cıksa bi pffff cıkamıyorki varya ben p..isi içime alırken bu kadar acı cekmedim yahu inan dişim daha cok agrı acı yapıyor............
aynı ya değişiklik yok cok agrıyor hala cıksa bi pffff cıkamıyorki varya ben p..isi içime alırken bu kadar acı cekmedim yahu inan dişim daha cok agrı acı yapıyor............
canım mukixin 20lik dişleri çıkıyomuş ondan bu kadar ağrı çekiyo... ama dediğine katılıyorum doktora gitmişken söylerse hamiş olmak istediğini iyi olur... bazen hamilelikte dişler hakkında rahatsızlık olabiliyro... herkesin önceden önlemini alması daha iyi oolur...mukix cim eğer bebiş düşünüyorsan dişlerini halletmelisin canım sonra hamilelik döneminde çok zorlanırsın hazır hamile değilken dişçiye gidip bütün dişlerini kontrol ettirmelisin. doktora deki ben hamilelik düşünüyorum ona göre bütün gerekli işlemleri yapın de sonra zorluk çekme.
canım mukixin 20lik dişleri çıkıyomuş ondan bu kadar ağrı çekiyo... ama dediğine katılıyorum doktora gitmişken söylerse hamiş olmak istediğini iyi olur... bazen hamilelikte dişler hakkında rahatsızlık olabiliyro... herkesin önceden önlemini alması daha iyi oolur...
canım mukixin 20lik dişleri çıkıyomuş ondan bu kadar ağrı çekiyo... ama dediğine katılıyorum doktora gitmişken söylerse hamiş olmak istediğini iyi olur... bazen hamilelikte dişler hakkında rahatsızlık olabiliyro... herkesin önceden önlemini alması daha iyi oolur...
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bu sabah bakalım ya kızlar yarından itibaren yokum çünkü işten ayrılıyorum artık evdeyim egzersize başlıcam evde vaktim var artık çok şükür arada genede girip bakıcam size evde net yok ya ondan :)
dersanem başlıyor çok çalışmam lazım canım ondannnnnnn evide çok özledimmmgünaydın canım.. neden işten ayrılıyorsun.. gerçi evde oturmak daha güzeldir rahat rahat oh ne güzel