Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aykurt ya benim reglim bitti.egzersizlere başlicam inş.(cesaretimi toplarsam)önce kulak çöpüylemi başlıyayım

Günaydınlar ne güzel kendini hazır hissediyosan hiç durma bence biran önce bitsin bu iş sonra halledersiniz diğer konuları da

öyle olamıyo malesef ben kırgınken hayatta bişi yapamam ki .. içimde hiç istek de yok o yüzden önce barışmamız sorunları çözmemiz lazım sonra da işte bu olayı halletmemiz lazım ama bakalım daha ne kadar sürecek bu böyel bende bilmiyorum bekliyorum ama sabır da tükenmek üzeree...

karı koca arasında çok sürmez dargınlıklar inş sizde halledersiniz herşeyi sabrını aman tüketme herşey olacağına varır üzme tatlı canını Allahım herkese yardım etsin bizlerede inş

günaydın mukiximmmmmmmmmmmmmm naber yavru nööööööööööörüyon? bak bu kelimeye alış çok duyacan hehehehe tatlım nasıl oldu dişinin ağrısı?

mukix sen naptın.. senin hamile olma ihtimalin vardı noldu. ben pek umutluydum senden

değilmişim şekerim ama cok istediğimi farkettim 20lik diş cıkarıyorum şimdi bu agrıları bi atlatayım bebiş çalışmalarına baslıcam heheheh :) hayırlısı artık eee siz napıonuz bakalım bayadır yeni gelin göremiyorum...

günaydın mukiximmmmmmmmmmmmmm naber yavru nööööööööööörüyon? bak bu kelimeye alış çok duyacan hehehehe tatlım nasıl oldu dişinin ağrısı?

aynı ya değişiklik yok cok agrıyor hala cıksa bi pffff cıkamıyorki varya ben p..isi içime alırken bu kadar acı cekmedim yahu inan dişim daha cok agrı acı yapıyor............

aykurt ya benim reglim bitti.egzersizlere başlicam inş.(cesaretimi toplarsam)önce kulak çöpüylemi başlıyayım

ilk defa başlayacaksın galiba tatlım... ben ilk denememi anlatayım sen ona göre kendin düşün gülüm... ben va...naya dokunmaktan yada bakmaktan korkmazdım... sonuçta kendi organın değilmi... kendi kendine bişeyde yapacak değilsin yani... neyse... bi hastane eldiveni giydim serçe parmağıma jel sürdüm ve vajinin üzerine jeli sürmeye çalıştım... sonra aldım aynayı karşıma hafif yatar-oturur gibi şekilde... sonra baktım anam delik yok nerde bu delik nerde bu delik derken ıkınmak aklıma geldi... (bu arada dün eşimle eş parmağı deneyecez ikinci kez... neyse jeli sürdü bakıyo nerde kız delik yok diyo ne güldüm ama... sonra ıkınınca hah gördüm gördüm diyo manyah kocişim yav) neyse ıkınınca orada böle serçe parmağının ucukadar bile yok nerdeyse ufacık bi delik açılıyo... ama çok esnek merak etme... o deliğe parmağını dokun... bişey yapma... biraz bekle hafiften itmeye çalış... zaten acı hissetmezsin canım merak etme... sonra milim milim hafif hafif serçe parmağını ittir... sızlama olursa dur bekle tamammı... sonra biraz daha birazdaha... eminim rahatça alıcaksın... bende hiç alamam sanırdım ama hem serçeyi hemen arkasındanda işaret parmağımı ilk seferinde almıştım ben... gelelim kulak çöpüne... ben hiç denemedim ööööle ama belki yabancı madde olunca dahada çok korkacaksın tatlım... benim atvsiyem önce bi serçe parmak dene... olmazsa kulak çöpü denersin acizane tavsiyemdir gülüm... öpüyorum başarılar tatlım... ha bu arada sızlama olursa drin derin nefes al yavaşça... sonra ıkın inan bende inanmıyordum ama eşimde diyor ıkınınca hem açılıyor hemde parmağını içine çekiyor diyor...

aynı ya değişiklik yok cok agrıyor hala cıksa bi pffff cıkamıyorki varya ben p..isi içime alırken bu kadar acı cekmedim yahu inan dişim daha cok agrı acı yapıyor............

mukix cim eğer bebiş düşünüyorsan dişlerini halletmelisin canım sonra hamilelik döneminde çok zorlanırsın hazır hamile değilken dişçiye gidip bütün dişlerini kontrol ettirmelisin. doktora deki ben hamilelik düşünüyorum ona göre bütün gerekli işlemleri yapın de sonra zorluk çekme.

oy oy oyyyyyyyyy kıyamammmmmmm... gülüm ilaç felan almıyormusun hiç? ağrısı neden geçmiyroki?

canım mukixin 20lik dişleri çıkıyomuş ondan bu kadar ağrı çekiyo... ama dediğine katılıyorum doktora gitmişken söylerse hamiş olmak istediğini iyi olur... bazen hamilelikte dişler hakkında rahatsızlık olabiliyro... herkesin önceden önlemini alması daha iyi oolur...

bende biran önce bebiş istiyorum ya gerçi bu vajiyi halletmeden nasıl olcaksa artık... gittim dişçiye dedimki ben gebelik düşünoyorum ona göre ne gerekiyorsa yapın. adamda dolgularımı yaptı çürük vardı onu çekti şimdi hiç bir sorunun yok diş yönünden rahat bi gebelik geçirirsin sana sıkıntı çıkaracak dişin kalmadı dedi bende rahatladım hamilelikte birde diş sorunuyla uğraşmak istemem.

tatlıslar ilac kullanıyorumda cok gecirdiğini söyleyemem sızlıyorlar hala aksam bidaha gidicem zaten doktora... önce su diş bi cıksında.....

günaydın kızlarrrrrr nasılsınız bu sabah bakalım ya kızlar yarından itibaren yokum çünkü işten ayrılıyorum artık evdeyim egzersize başlıcam evde vaktim var artık çok şükür arada genede girip bakıcam size evde net yok ya ondan :)

günaydın canım.. neden işten ayrılıyorsun.. gerçi evde oturmak daha güzeldir rahat rahat oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…