Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Slm kızlar bilmiyorum sorunumun cevabını burdan bulabilir miyim ama ben ilişkiye girebiliyorum ama sadce kendimi kastığım için rahatlıkla giremiyo eşim ve rahat giremediği içinde ben ilişkiden zevk almıyorum sizce bende bu egzersizlerden mi yapmalıyım

rahat olmaya calis, nefes al ver, eger vaji kuruysa ondanda olabilir, jel kullanin

mrb yaşlandım valla ben hergün gelip okuyorum artık egzersiz yapmaktan p.. demesi yapmaktan ve olmamasından utanıyo gibi hissediyorum 3yıl oldu evleneli 2 yıldır bu forumdayım ve hala yenemedim...utanıyorum diyebilirim...

ben geldim yaslandım özümün yoklugunda sen siteyi yalnız bırakmıyrsun napıyordur acaba özüm o güzel yerlerde ne kadar kalcak bılıyor musun?

ne bilim ya uzun zamandır buraya geliyorum egzersiz yapıyorum kzılara soru soruyorum ama olmuyor olmayınca ben de bırkıyorum okuyorum ama bütün sayfları..ben 2 parmak yapıyorum egzersiz ama zorlanıyorum biraz p..denemesinde de bi türlü olmuyor..

kızlar ben 2 ay oldu evleneli ve bu form sayesinde sizler sayesidne yenilebilecek bişi oldugunu kavradım ve herşeyin aslında kendi kafamızda oldugunu hissetmeye basladım. inanıyorum ki hepimiz yenicez ama biraz da bizim bişiler yapmamız gerek. hepimiz aynı durumdayız ve eminimki hepimiz en ufak zorda bırakıyo olmuyo olmicak diye :) ama bu guc sadece bizim elimizde unutmayalım. hep birlikte yenebiliriz ama once biz kendimiz yenebiliriz diye iananmalıyız dimi ?

maşallah bak sen 2 parmak yapmıssın bence bıraz daha üstüne düşersen yenersin yakında ben hiç egzersiz yapamıyrm bi türlü beceremedim hep p...s denemesi öyle ilerlemeye çalısıyrm bakalım bizim sınavımız ne zaman bitecek ...... ???

aynen kafada bitirmek gerekiyor ama bizim kafa biraz kalın heralde hala bitmiyor sen daha çok yei evlisin inşallah bir an önce yenersin

cok sagol canım valla benimde kalın diye dusunuyorum :) ama basarıcaz kızlar allahın izni ile sagolsun buradaki kızların destegi cok.. sadece okumak bile yetiyo :81:

utanilacak birsey yok hayatim, olucak 1.gün olucak, ama olmasi icin senin gayrat sarfetmem gerek, azim kendine inanmak, güvenmek neyden korkuyorsan yada ne seni rahatsiz ediyorsa üstüne gitmelisin

aslında korkum yok kapatmıyorum bacaklarımı falan ama 2 parmak yapıyordum en son uzun zamandır da yapmıyorum 2parmaktan sonra p... denedik ve olmadı bende bıraktım..şimdi hiç cesaretim yok

ben geldim yaslandım özümün yoklugunda sen siteyi yalnız bırakmıyrsun napıyordur acaba özüm o güzel yerlerde ne kadar kalcak bılıyor musun?

ay sorma bende özümü düsünüyorum, suanda daha ondan daha bahtiyar kim var bu dünyada o.o,topraklarda oranin topraklarina ayak basiyor, oranin suyunu iciyor, havasini icine cekiyor. insallah ailece iyidirler, bebis ne yapiyor aceba daha dogmadan annesinin karnindan aralari gördü ne sansli bebis he he

kızlar birşey soracağım size bu kayganlaştı jeli kullanmaya başlayınca buna mahkummu kalacağız yksa iyileştirme etkiside varmı????

aslında korkum yok kapatmıyorum bacaklarımı falan ama 2 parmak yapıyordum en son uzun zamandır da yapmıyorum 2parmaktan sonra p... denedik ve olmadı bende bıraktım..şimdi hiç cesaretim yok

sen en gec sat kaca kadar girebiliyorsun buraya eger 1.bucuk saate gelebilirsin seninle biraz yakindan ve özel mesasla yazismak isterim eger sende istersen. ama gelemezsen baska 1.zaman görüsürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…