Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar birşey soracağım size bu kayganlaştı jeli kullanmaya başlayınca buna mahkummu kalacağız yksa iyileştirme etkiside varmı????

hayir canim bu jele mahkum kalmicaksin. iyilestirma etkisi deyilde egzersislerin daha kolay olmasi icin ve p... denemesinde ve basardikdan sonra alisana kadar, kolaylik sagliyor, sen hangi asamadaydin ben bu gidisle buranin bunak yaslandimi olucam
bunak yaslandim hic 1sey kalmiyorki aklimda ben bu unutkanlikla nasil anne olucaksam dövücem kendimi

yaslandım hamilemisin yoksa

ay yaslandımcım çok hoşsun,ççok güldüm sen mükemmel bir anne olucaksın bence hayırlısıyla. en kısa zamanda nasip etsin Allah hepimize inşallah.

günaydınlar.yine ben açtım bugün.dün giremedim sayfaya çok alıştım bne burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha önce nerdeymişim

günaydınnnnnnnn fıstıklar hadi uyanın bakalım bu saat olmuş daha kimse kalkmamış :)) kızlar sabah sabah yaşlı bi amcanın sözlü tacizine uğradım işe geç kalmıştım hızlı hızlı yürüyorum yaşlı amcada arkamda bana dedi ki vay vay vay vay sen nerenin gelinisin böyle (ben burda yabancıyım hemen de belli oluyo zaten yabancı olduğum) ayyyyyy ben neye uğradığımı şaşırdım kendimi zor attım iş yerine. içimden kendi kendime diyomki amca vala ben daha gelin melin olamadım sen böyle göründüğüme bakma şaka bi yana ama ayy korktum bi an ya .. bu yaşlı amcalara noluyosa artık...

Son düzenleme:
günaydın yavrular ... ikinizde taze gelin adayısınız nasıl amcanın göxzü düşmesin ayyyyyyyyyyyyy şaka maka manyah herif... ay ciddi ciddi genç biri olsa anlarsında noluyo ki bu yaşlı başlı heriflere? pis dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..

bende anlamadım ayy. yolda zor yürüyo elinde bastonu ama işte laf atmaya gelince yaşlılık maşlılık dinlemiyo bu erkekler demekki 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyo

Günaydınlar ne güzel kendini hazır hissediyosan hiç durma bence biran önce bitsin bu iş sonra halledersiniz diğer konuları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…