- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.181
buralardayım 12ye kadar falan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birşey soracağım size bu kayganlaştı jeli kullanmaya başlayınca buna mahkummu kalacağız yksa iyileştirme etkiside varmı????
hayir canim bu jele mahkum kalmicaksin. iyilestirma etkisi deyilde egzersislerin daha kolay olmasi icin ve p... denemesinde ve basardikdan sonra alisana kadar, kolaylik sagliyor, sen hangi asamadaydin ben bu gidisle buranin bunak yaslandimi olucam
bunak yaslandim hic 1sey kalmiyorki aklimda ben bu unutkanlikla nasil anne olucaksam dövücem kendimi
yaslandım hamilemisin yoksa
rahat olmaya calis, nefes al ver, eger vaji kuruysa ondanda olabilir, jel kullanin
hayir canim bu jele mahkum kalmicaksin. iyilestirma etkisi deyilde egzersislerin daha kolay olmasi icin ve p... denemesinde ve basardikdan sonra alisana kadar, kolaylik sagliyor, sen hangi asamadaydin ben bu gidisle buranin bunak yaslandimi olucam
bunak yaslandim hic 1sey kalmiyorki aklimda ben bu unutkanlikla nasil anne olucaksam dövücem kendimi
günaydınlar.yine ben açtım bugün.dün giremedim sayfaya çok alıştım bne burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha önce nerdeymişim
senin durum neydi..hangi aşamadasın
günaydın yavrular ... ikinizde taze gelin adayısınız nasıl amcanın göxzü düşmesin ayyyyyyyyyyyyy şaka maka manyah herif... ay ciddi ciddi genç biri olsa anlarsında noluyo ki bu yaşlı başlı heriflere? pis dedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..
ah ahhh benim durumum şöyle: ben bütün egzersizleri yaptım p..s kalınlğınıda alabiliyorum ama eşimle aramız limoni olduğu için hazır olduğum günden bu yana aramız limoni o yüzden napsam bilmiyorum karışık yani... sen ne aşamadasın