Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Her şey Göründüğü Gibi Değildir
Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu dogmadan ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir... kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda yaralı olarak bulduğu bir gelinciği evinde beslemeye baslar.

Gelincik kadının yanından bir an bile ayrılmaz. Her ne kadar evcil bir hayvan olmasa da, oldukça uysallaşır.Bir kaç ay sonra kadının çocuğu doğar. Tek başına tüm zorluklara göğüs germek ve yavrusuna bakmak zorundadır.

Günler geçer ve kadın bir gün birkaç dakikalığına da olsa evden ayrılmak ve yavrusunu evde bırakmak zorunda kalır. Gelincikle bebek evde yalnız kalmışlardır. Aradan biraz zaman geçer ve anne eve gelir. Gelinciği ve kanlı ağzını görür. anne çıldırmışçasına gelinciğe saldırır ve oracıkta öldürür hayvanı. Tam o sırada içerdeki odadan bir bebek sesi duyulur.

anne odaya yönelir... Ve odada beslediği beşiğin içindeki bebeği ve bebeğin yanında duran parçalanmış bir yılanı görür.

Einstein’ in bir sözü vardır; “ İnsanlardaki önyargıyı parçalamak benim atomu parçalamamdan çok daha zor.”

merhaba yaslandım canım ben dün akşam eş parmağı denedim 2.kez... ve bu sefer ben hiç yapmadım hep eşime bıraktım... ama iki parmakta zorlanıyorum oradaki kas çok sızlıyor yav((( ama eşim dediki sen ıkınınca kas açılıyor ve va....na içine çekiyor parmağımı dedi... hatta iki parmaktada ıkınıncxa giriyor dedi ama zsızladı... çekmesini rica ettim parmağını ... canım tatlı geldi(( canım sen nasılsın?

nerelerdesin kiz nasilsin iyimisin cok özledim seni alismisim burda özümde sonra sana. bebis nasil ne yapiyor, cimcime hamislik nasil gidiyor.

Hepimizin rüyaları vardır, değil mi? Hepimiz; ailemizde, arkadaşlarımızda ya da diğer kişilerde belirgin bir yolla şu ya da bu şekilde fark yaratabilen, özel insanlar olduğumuza inanmak isteriz. Yaşamımızın herhangi bir anında, gerçekten neleri istediğimiz ve neleri hak ettiğimiz konusunda bir fikrimiz olmuştur.
Bununla birlikte çoğumuz yaşamın güçlükleriyle karşılaşınca, rüyalarımızı unuturuz. Özlemlerimizin geleceğimizi şekillendirmedeki gücünü unutarak, onları bir kenara bırakırız. Güven ve ümidimizi kaybederiz. Yaşamda herşeyi değiştirecek gücün, içimizde uyuyor olduğunu hatırlamayız. Bugünden başlayarak, bu gücü uyandırabilir ve rüyalarınızı yaşama geçirebilirsiniz.

Olumlu düşünme, şüphesiz önemli bir başlangıçtır. Elbette nelerin ne kadar yanlış olduğu yerine, nelerin nasıl çözümleneceği üzerinde durmalısınız. Ancak tek başına olumlu düşünce, yaşamımızı değiştirmek için yeterli değildir. Nasıl düşündüğünüzü, nasıl hissettiğinizi ve yaşadığınız her gün yaptığınızı değiştirmek için, bazı stratejilere ve adım adım neler yapacağınızı gösteren planlara sahip olmanız gerekir.

Yaşamınızda bazı şeyleri değiştirmek ya da geliştirmek istiyorsunuz değil mi? Değiştirmek istediğiniz şeyleri iki grupta toplayabiliriz; ya hislerimizi (daha fazla güven duymak, korkularımızı yenmek, mutlu olmak, geçmişte olanlar için kendimizi daha iyi hissetmek gibi) ya da eylemlerimizi (sigarayı, içkiyi, ertelemeyi bırakma gibi farklı şeyleri) değiştirmek isteriz. Asıl sorun; herkesin bu değişiklikleri yapmak istemesine rağmen, çok az kişinin bunların nasıl yapılacağını bilmesi ve sonsuza kadar sürdürebilmesidir. Bunun için bazı temel teknikleri kullanarak, yaşamınızın kalitesini denetlemeye ve değiştirmeye başlayabilirsiniz. Şu anda bu sürecin sizin lehinize çalışması için gerekli olan tek şey, değişimin mümkün olduğuna inanmakla işe başlamaktır. Geçmiş önemli değildir. Geçmişte işe yaramayan hiçbir şeyin, bugün yapacaklarınızla herhangi bir şekilde ilgisi yoktur. Şu anda yapacaklarınız, geleceğinizi şekillendirecektir. Hemen şimdi kendi kendinizin dostu olmalısınız. Olanlar için kendinizi yıpratmak yerine, derhal sorunlarınızın çözümü üzerinde yoğunlaşmalısınız.

Yaşamda sık sık, gerçekten kontrol edemeyeceğimiz olaylar olur. Çalıştığımız şirket küçülür ve işten çıkarılabiliriz. Eşimiz bizi terk edebilir. Aile fertlerinden biri hasta olabilir ya da ölüme çok yaklaşabilir. Bu gibi durumlarda artık yapabileceğimiz hiçbir şeyin olmadığı hissine kapılabiliriz.
Belki de bir iş bulabilmek ya da sadece kendinizi daha mutlu hissedebilmek için, bildiğiniz her şeyi denemiş olabilirsiniz. Hiçbir şey işe yaramamış gibi gözükebilir. Elimizden gelenin en iyisini yaparak, yeni bir yaklaşımı denediğimizde hala amacımıza ulaşamamışsak, genellikle bunları tekrar denemeyiz. Niçin? Çünkü hepimiz acıdan kaçmak isteriz! Hiç kimse başarısızlığı tekrar yaşamak istemez. Hiç kimse sadece hayal kırıklığına uğramak için, bütünüyle kendisini vermez. Genellikle bu hayal kırıklığı deneyimlerinden sonra, tekrar denemekten vazgeçeriz! Böylece hiçbir şeyin işe yaramayacağına inandığımız noktaya geliriz. Halbuki yanılıyorsunuz. Her şeyi yapabilirsiniz! Bugün, algılama ve eylemlerinizi değiştirerek yaşamınızdaki herhangi bir şeyi değiştirebilirsiniz. Yaşamınızı tersine çevirmede ilk adım, bir şey yapamayacağınız ya da çaresiz olduğunuza ilişkin inancınızdan kurtulmaktır. Bunu nasıl yapabilirsiniz? Genellikle insanlar geçmişte denediklerini, fakat başaramadıklarını söylemektedirler. Yaşamım boyunca geçmiş geleceğiniz değildir ifadesini sık sık kullandığımı hatırlatmak isterim. Dün ne yaptığınız önemli değildir, şimdi ne yaptığınız önemlidir. Bugün yapacaklarınız üzerine yoğunlaşırsanız, her şey daha iyi olacaktır.
Mesaj basittir. Amaçlarınızın peşinde giderken, sabırla ve esneklik duygusunu kaybetmeden, yoğun ve sürekli eylemde bulunur ve çözüm yoktur duygusunu bir kenara bırakırsanız; eninde sonunda istediğinizi elde edersiniz. Derhal, küçük bile olsalar, bugün yapabileceğiniz eylemler üzerinde yoğunlaşmalısınız.

mrb arkadaşlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ben de maalesef vaji yaşıyorum daha doğrusu dün geceye kadar buradan okuduklarımla kendime güven geldi ve dün başardım Allahım hepinizden razı olsun bu çileyi çekenlere de rabbim en kısa zamanda şifasını versin yeter ki pes etmeyin bakın ben 4 yıllık evliyim bir kaç ay önce parmak egzersizlerine başladım orta parmağa kadar gelmiştim ama bir daha yapmadım. ama burayı hep takip edyordum ve sizlerin yazdıklarınızı okuyunca tekrar denemeye karar verdim sadece ikinci denememizde de başardık. sadece kasları geçerken kendinzi rahat bırakın ondan sonrası çok kolay. hepinize çok teşekkürler

Daha önce yaşamınızın herhangi bir kısmını değiştirebilecek güce sahip olduğunuzu söylemiştim. Peki, o nerededir? Onunla nasıl anlaşacağız? Hepimiz yeni sonuçlara ulaşmak için yeni eylemler yapmak zorunda olduğumuzu biliyoruz, fakat hepimiz eylemlerimize bir kararın babalık yaptığını anlamak zorundayız; kararın gücü, değişimin gücüdür. Tekrar belirtmeliyim ki, yaşamımızdaki olayları her zaman kontrol edemeyiz, fakat bu olaylarla ilgili olarak ne düşüneceğimizi, neye inanacağımızı, ne hissedeceğimizi ve ne yapacağımızı kontrol edebiliriz. Yaşamımızın her anında kendi kendimizi kabul etsek de, etmesek de; yeni seçimlerimizin, yeni eylemlerimizin ve yeni sonuçlarımızın nedeninin sadece bir ya da iki karara bağlı olduğunu hatırlamalıyız.

SONUÇTA GELECEĞİMİZİ; YAŞAM KOŞULLARIMIZ DEĞİL, VERDİĞİMİZ KARARLAR BELİRLER.

Anthony Robbins Bir Dosttan PUSULALAR

Kuyudan çıkmanın sırrı
Bir gün, bir çiftçinin eşeği kuyuya düşer.
Adam ne yapacağını düşünürken, hayvan saatlerce anırır.En sonunda çiftçi, hayvanın yaşlı olduğunu ve kuyunun da zatenkapanması gerektiğini düşünür ve eşeği çıkartmaya değmeyeceğine kararverir. Bütün komşularını yardıma çağırır. Her biri birer kürek alarak kuyuya toprak atmaya başlarlar. Eşek neolduğunu fark edince, önce daha beter bağırmaya başlar. Sonra, herkesin şaşkınlığına, sesini keser.Birkaç
kürek toprak daha attıktan sonra, çiftçi kuyuya bakar. Gözlerine
inanamaz. Eşek, sırtına düşen her kürek toprakla müthiş bir şey
yapmakta, toprağı aşağıya silkeleyerek yukarı çıkmasına basamak
hazırlamaktadır.Bir süre sonra, komşular toprak atmaya devam
edince, herkesin şaşkınlığı altında eşek, kuyunun kenarından dışarı bir
adım atıp, koşarak uzaklaşır!
Hayat üzerinize hep toprak atacaktır; her türlü pislik ile.Kuyudan çıkmanın sırrı, bu pisliği silkeleyip bir adım yükselmektir.
Sıkıntılarımızın her biri bir adımdır. En derin kuyulardan bile yılmayarak, usanmayarak çıkabiliriz.Silkelenin ve biraz daha yukarı çıkın.
Mutluluğun 5 basit kuralını unutmayınız:

1. Kalbinizi nefretten arındırın - Affedin.
2. Düşüncelerinizi endişelerinizden arındırın - Çoğu zaten hiç gerçekleşmez.
3. Basit yaşayın ve elinizdekilerin kıymetini bilin.
4. Daha çok verin.
5. Daha az bekleyin..

darısı başımıza adına çok sevindim buyrun halayaaaaaaaaaaa

cok sevindim senin adina. sakin pes etme git su vajinin üstüne, ordaki kasin sizlamasi normal önce sizlicak, sonra vajina alisacak. v... zaten herseye alisiyor, vakum gibi icine cekiyor. unutma orasi asneyen 1yer

nazlıcıımmm annemlerde kalcaz büyük ihtimal ramazanda falan.. o da boşuna para hem ev teli hem net.. bi sürü masraf olcek bize.. o yuzden kapatmayı düşündük canım.. bende sizleri özlerim valla.... ama belki sonra tekrar açılır.. gönüller bir olsun şekercimm

nasilsiniz hanimlar.hersey yolundami, sevciha nerelerde, o.gelmedigim zaman hep aklim onda kaliyor. ecrinim ben biraz evi üstdden toplayim görüsürüz canim, bak yagmur yagmiyorsa disari cik 1.hava al,emi

nerelerdesin kiz nasilsin iyimisin cok özledim seni alismisim burda özümde sonra sana. bebis nasil ne yapiyor, cimcime hamislik nasil gidiyor.

yaslandııımmmmm dayımlardayım canım.. annemler memlekette bizde burdayız yengecim bakıyor bana:)) valla bende özledim şekercimmm.. bebişimde iyi pek kımıldamıyo çocuk yerini yadırgadı herhalde burda heheh :))) sen nasılsın canımcım

rabbim 1daha yasatmasin

YENI GELINIMIZ F_D

insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
evettt duygu ve düsüncelerini alalim, nasil basardin

insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
evettt duygu ve düsüncelerini alalim, nasil basardin

amin hepimizin inşallah egzersizlerle iki parmağa kadar gelmiştim daha sonra muma peçete sararak iki parmak kalınlığına getirdim önce biraz zorlandım ama o da oldu sonra p...s denemesine geçtik yarısı oldu dün akşam da kafama iyice yerleştirmiştim bu gece olsun da artık kucağımıza bebişimizi de alalım diye çok şükür oldu bundan sonrası bebiş için hepinizi kocaman öpüyorum
unutmayın arkadaşlar her şey beyinde bitiyo sakın pes etmeyin herkes bir gün bu işin üstesinden gelecek:76:

ne GüzeL anLAtmışssınn SAnkii Kendimii okuyoo Gibii oLDum.. Artıkk AnlaşabiLİo Musunuz?? Vajiyii HAlledemedenn Şİmdii de Küsme sorunumuz Çıktıı.. Psikolojimm BozuLduu Yaaa = /

eskiden hep o.beni ve ben onu degistirmeye calisiyordum. o.benim istedigim gibi bende onun istedigi gibi olmayi beceremedigimiz icin ikimizde arkamizi birbirimize dönüp gidiyorduk. hic konusamiyorduk, eskiden ben cok sinirli anlayissiz, zor 1.insandim. ben biraz gec büyüdüm gec olgunlastimda. yillar bizi yonttu, isledi. ve en cokda yasadiklarimiz, bizi kat kat olgunlastirdi, ders aldik yaptiklarimizdan. simdide arada atisiyoruz ama, konusabiliyoruzda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…