- 22 Nisan 2009
- 461
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.161
kızlar henuz 2 aylık evli olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar bilmiyorum sorunumun cevabını burdan bulabilir miyim ama ben ilişkiye girebiliyorum ama sadce kendimi kastığım için rahatlıkla giremiyo eşim ve rahat giremediği içinde ben ilişkiden zevk almıyorum sizce bende bu egzersizlerden mi yapmalıyım
kızlar henuz 2 aylık evli olan var mı
mrb yaşlandım valla ben hergün gelip okuyorum artık egzersiz yapmaktan p.. demesi yapmaktan ve olmamasından utanıyo gibi hissediyorum 3yıl oldu evleneli 2 yıldır bu forumdayım ve hala yenemedim...utanıyorum diyebilirim...
ne bilim ya uzun zamandır buraya geliyorum egzersiz yapıyorum kzılara soru soruyorum ama olmuyor olmayınca ben de bırkıyorum okuyorum ama bütün sayfları..ben 2 parmak yapıyorum egzersiz ama zorlanıyorum biraz p..denemesinde de bi türlü olmuyor..
kızlar ben 2 ay oldu evleneli ve bu form sayesinde sizler sayesidne yenilebilecek bişi oldugunu kavradım ve herşeyin aslında kendi kafamızda oldugunu hissetmeye basladım. inanıyorum ki hepimiz yenicez ama biraz da bizim bişiler yapmamız gerek. hepimiz aynı durumdayız ve eminimki hepimiz en ufak zorda bırakıyo olmuyo olmicak diye :) ama bu guc sadece bizim elimizde unutmayalım. hep birlikte yenebiliriz ama once biz kendimiz yenebiliriz diye iananmalıyız dimi ?
sahara sen kaç. yıl oldu evleneli
mrb yaşlandım valla ben hergün gelip okuyorum artık egzersiz yapmaktan p.. demesi yapmaktan ve olmamasından utanıyo gibi hissediyorum 3yıl oldu evleneli 2 yıldır bu forumdayım ve hala yenemedim...utanıyorum diyebilirim...
ben geldim yaslandım özümün yoklugunda sen siteyi yalnız bırakmıyrsun napıyordur acaba özüm o güzel yerlerde ne kadar kalcak bılıyor musun?
aslında korkum yok kapatmıyorum bacaklarımı falan ama 2 parmak yapıyordum en son uzun zamandır da yapmıyorum 2parmaktan sonra p... denedik ve olmadı bende bıraktım..şimdi hiç cesaretim yok