Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabaa Arkadaşlar..
Yaa arkadaşlar Egzersz yaparken mum sokanlar var parmakla yapanlar var vs.. Pekii Bunları denerkenn kızlık nasıl bozulmuoo .. Ben Korkumaa yapamıyorum egzersizz falan offss...

kızzz kasmadan dolayı kanama oluyorya zaten benimkide okadar esnekmiski doktor cocuk bile cıkabilir bozulmadan dedi heheheheh :) ama gel gelelim koskaca p..is giriyor 2-3 damla regl olamıyor sancı yapıyor... takılma böyle seylere tüm kızlık zarları aynı değildir mesela orası bosluklu olana serce parmak cok rahat girip cıkabilirmişbende korkmustum doktor sokunca serceyi laynnn dedim gitti bekaret ama değilmiş jel kullan baktın olmuyor yapma ben yapmadım egzersiz ama cok faydası oluyor tavsiye ederim....

kızlaaaarrrr su jel dediginiz sadece kayganlastırıyomu ? isim vs verilemezmi hangisi iyidir
daha egzersize gecemedim delircem yenelim artık sunu yaa

ewet canım sadece kayganlastırıyor ben vagiday kullandım p..iste egzersiz yapmadım ama p..is girişte rahat yol almasını sağladı tabiki yenicez tüm ömrümüz böyle gecmesin azmedin yapacaksınız.....

ewet canım sadece kayganlastırıyor ben vagiday kullandım p..iste egzersiz yapmadım ama p..is girişte rahat yol almasını sağladı tabiki yenicez tüm ömrümüz böyle gecmesin azmedin yapacaksınız.....

nasilsin canim hersey yolundami varmi 1sorum, biliyorsun burda her zaman hersey sorabilirsin:34 sen hangi pozisyonda yenmistin:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…