- 26 Şubat 2011
- 1.593
- 1
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.121
ayyy cnm inşş sende bu sorunu atlatırsın ama benım anlamadıgım sey kı bu Allah ın işi nasıl bebış oldu?
ıns bende suan denıyoruz bu ılk denememız ama ınş tutar kı bu aksamda deneme calısmamız olucak Allah tan dılegımsaglıklı bı bebısımın olması
Selam hanımlar
bende vajınusmusun malesef 9 aydır uğraşıyorum ama olmuyor eğzersizleri tam olarak anlatabilirmisiniz bana özelden de msj atabilirsiniz geçmişi okumaya çalışıyorum ama çok sayfa var yardımlarınızı bekliyrum tşk ederm şimdiden
Allah şifalar versin, ben de 1.5 yıldır hastayım, egzrsz yapamam asla deyip durdum ama sonunda başladım. ilk aynayla vaji.ye bakıp elle, orasının da el ayak gibi bir organın olduğunu kabul et, ardından serçe parmağına kayganlaştırıcı sürüp vaji.nin içine doğru hareket ettir, tabi makata doğru meyilli olarak. Serçeye alışınca diğer prmklara geçeceksin inş.
bende egzersz yapamam diyip durdum kendi kendime şimdi pes ettim yapmalıyım diyorum çok tşk ederm inş başlayabilirim bende
Ben dr. saygın beye bile gitmeyi düşünmüştüm yeter ki parmak egzrszi yapmayayım diye, ama o ve diğer dr lerin hepsinin parmak olmasa da dilatörle egzrsz yaptırarak tedavi ettiğini öğrenince niye o kadar para kaptırayım kendim de yapabilirim deyip başladım, bir ay filan oluyor egzrsz yapıyorum p....s boyutu mumu alabildim dün ama bugün alamadım niyeyse. tekrar uğraşmalıyım. Zafer yakın inş. Sen de hemen bugün başla sakın erteleme.
Ben dr. saygın beye bile gitmeyi düşünmüştüm yeter ki parmak egzrszi yapmayayım diye, ama o ve diğer dr lerin hepsinin parmak olmasa da dilatörle egzrsz yaptırarak tedavi ettiğini öğrenince niye o kadar para kaptırayım kendim de yapabilirim deyip başladım, bir ay filan oluyor egzrsz yapıyorum p....s boyutu mumu alabildim dün ama bugün alamadım niyeyse. tekrar uğraşmalıyım. Zafer yakın inş. Sen de hemen bugün başla sakın erteleme.
inş hemen başlıcam utanarak soruyorum ama eğzersizleri oturarak mı yatarak mı yapsam nasıl kolay olur benm için çok kötü geliyo şimdi bana çok zor geliyo Allahm herkese yardım etsin inş kurtuluruz
Valla utanmak çekinmek yok şu an çok kötü bir hastalıktan kurtulmaya çalışıyoruz tedavi aşamasında da bu şekilde her şeyi açık açık konuşmamız gerek, ben yere oturup bacaklarımı açarak yapıyorum.
bi de mesela serçe parmakla başlıcam ya parmağın ne kadarını sokmalıyım
canım bende p...s boyutu mumda iken bi gün alıyodum bi gün alamıyodum.... hatta alamadığım zamanlar umutsuzluğa kapılıyodum ertesi günü yapmıyodum... ama sonra yapıcam diyip hırslanıyodum bi gün oluyosa bi gün olmuyo... bak şöyle düşün.... normal yönden yani vaji li olmayan çiftlerde bile kadınlar yorgun olduğunda kasılabiliyolar ve olmayabiliyo ......ki.. zaten p...s mumdan daha kolay..... mumu şuan vajili olmayan kadınlar bile
yapamazlar düşün artık...
not : bi gün bunları yazıcağım hiç aklıma gelmezdi :))
Merhabaa Arkadaşlar..
Yaa arkadaşlar Egzersz yaparken mum sokanlar var parmakla yapanlar var vs.. Pekii Bunları denerkenn kızlık nasıl bozulmuoo .. Ben Korkumaa yapamıyorum egzersizz falan offss...