- 2 Ekim 2007
- 175
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.101
canım dün akşam deneme yapacaktın ne yaptın ? anlat bakalım ?
canım olmadı yani eşim oturmayı tercih etti özelden yazayım şimdi ben sana burayı meşgul etmiteyim du yazıyomm
tatlışım mesajını aldım ama cevap yazamıyorum forumlarda 100 mesaj yazmadığım için gönderilmiyor.... msn deyim... eklersen konuşalım canım neslihan_yilmazgulec@hotmail.com
tamam cnm ekliyorum şimdi hotmailimden
canım olmadı yani eşim oturmayı tercih etti özelden yazayım şimdi ben sana burayı meşgul etmiteyim du yazıyomm
thejust mukix günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr nööööööörüyonuz
canım bizde merak ettik kız neden denemediniz... bi sorun yoktur umarım tatlım... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm... dün olmadı diye bugünde olmayacak değilya... erteleme tatlım ya... sana diyom ama ben kendimede kızıyorum işte bende dün denemedim:84:
thejust mukix günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr nööööööörüyonuz
Ben çok kötü vajinismusum canım, ilk evlndğimde denedik 1 cm e ancak izin verdim hamilelik lohusalık derken hiç bir kere dahi ilişkiye niyet etmedik, istemsiz şekilde bacaklarımı kapatıp yanlara kaçıyordum şimdi egzrszle biraz aştım başını aldım bir kez.
asıl siz nedipdurunuz bakem... yeni gelin istiyoruz bizzzz... zaten dişim agrıyor bakkkkk :84::84:
canım sizden gizlim saklım yok artık kimsenin bilmediğini sizler biliyosunuz eşim dün akşam istemedi sanırım ben öyle hissettim ondan gittim uyudum bende
olsun tatlım nolcak ki moralini bozacak bişey yok... bendede oldu o hepimizde oldu kısssssssss... hem gülüm biz kaç ay kaç yıl naz yapmışız onların bikaç kez naz yapmasını çekemiyoruz demi?dediğim gibi dün olmadıysa bugünde olmayacak diye bişi yokki... bizde dün eve gitti ne güzel yaparız diye düşündüm haydaaaaaaaaa arkadaş çarşıya gidelim dedi... gönlüm olmadı ama bişey diyemedim... eve gittik yemek yedik... hadi bekle bekle çağırmadı arkadaş... ütü yapacaktım yapamadım beklemekten... egzersiz dersen olmadı... zaten yorgun da oluyoruz... e kafada yorgun... hazır annemler evde yok misafirde gelmiyo rahat oluruz diyom yok anam yok... ama herşeyde moralini bozmaya hiç gerek yokki demi ama... insanın bir anı bir anını tutmuyor... bugün tekrar düşün bence tatlım ama moralini bozmadan ALLAH ıma sığınarak... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm
olsun tatlım nolcak ki moralini bozacak bişey yok... bendede oldu o hepimizde oldu kısssssssss... hem gülüm biz kaç ay kaç yıl naz yapmışız onların bikaç kez naz yapmasını çekemiyoruz demi?dediğim gibi dün olmadıysa bugünde olmayacak diye bişi yokki... bizde dün eve gitti ne güzel yaparız diye düşündüm haydaaaaaaaaa arkadaş çarşıya gidelim dedi... gönlüm olmadı ama bişey diyemedim... eve gittik yemek yedik... hadi bekle bekle çağırmadı arkadaş... ütü yapacaktım yapamadım beklemekten... egzersiz dersen olmadı... zaten yorgun da oluyoruz... e kafada yorgun... hazır annemler evde yok misafirde gelmiyo rahat oluruz diyom yok anam yok... ama herşeyde moralini bozmaya hiç gerek yokki demi ama... insanın bir anı bir anını tutmuyor... bugün tekrar düşün bence tatlım ama moralini bozmadan ALLAH ıma sığınarak... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm
ayyy haklısın canımcım napalım bekliyeceğiz sabır sabır walla başka bişey yok bide yukarıda allahım var yardımlarını esirgeme yarabbim bizden tez günde bu hastalıktan kurtar hepimizi aminnnnnnnnnnnn
evt cnm bıraz sabır ama o ertelıorsa hergun sorun hergun ustune gıdın...
bu arada senın kaç ay oldu cnm evlenelı?
ay değil canım ömrümden tam 2 yıl aldı bu illet
asıl siz nedipdurunuz bakem... yeni gelin istiyoruz bizzzz... zaten dişim agrıyor bakkkkk :84::84: