Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... yav bende baya bi değişliklik var kendi dükkanımı dün 7buçukta açtım bugün 9buçukta...:KK53: yav arkadaş kociş evde olunca yanından kalkıp gelmesi bi zor oluyorki anlatamam... bide bizimki aksi tam kalkacağım zaman bi sarılıyo haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kalk kalkabilirsen :KK37:

canım olmadı yani eşim oturmayı tercih etti özelden yazayım şimdi ben sana burayı meşgul etmiteyim du yazıyomm

canım bizde merak ettik kız neden denemediniz... bi sorun yoktur umarım tatlım... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm... dün olmadı diye bugünde olmayacak değilya... erteleme tatlım ya... sana diyom ama ben kendimede kızıyorum işte bende dün denemedim:84:

thejust mukix günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr nööööööörüyonuz

bende geçmişi okuyordum bu aralar pek giremedim işler yoğundu. ben anlamıyorum ya p..s aşamasına geldiğimden beri kavgalar eksik olmadı hayatımızdan.ben kendimi çoktan hazırlamıştım hala da hazır hissediyorum ama tartışmalar yüzünden bi türlü deneyemedik. bide bu aralar o kadar yorgun hissediyorumki kendimi akşamları hemen uykum geliyo.saat 6 da yatılırmı ben yatıyorum:KK47:

canım bizde merak ettik kız neden denemediniz... bi sorun yoktur umarım tatlım... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm... dün olmadı diye bugünde olmayacak değilya... erteleme tatlım ya... sana diyom ama ben kendimede kızıyorum işte bende dün denemedim:84:

canım sizden gizlim saklım yok artık kimsenin bilmediğini sizler biliyosunuz eşim dün akşam istemedi sanırım ben öyle hissettim ondan gittim uyudum bende

Ben çok kötü vajinismusum canım, ilk evlndğimde denedik 1 cm e ancak izin verdim hamilelik lohusalık derken hiç bir kere dahi ilişkiye niyet etmedik, istemsiz şekilde bacaklarımı kapatıp yanlara kaçıyordum şimdi egzrszle biraz aştım başını aldım bir kez.

ayyy cnm inşş sende bu sorunu atlatırsın ama benım anlamadıgım sey kı bu Allah ın işi nasıl bebış oldu?
ıns bende suan denıyoruz bu ılk denememız ama ınş tutar kı bu aksamda deneme calısmamız olucak Allah tan dılegımsaglıklı bı bebısımın olması:emir_bebek:

asıl siz nedipdurunuz bakem... yeni gelin istiyoruz bizzzz... zaten dişim agrıyor bakkkkk :84::84:

ayyy kız gercekten ınsan vajıyı aşınca kendını yenı gelın gıbı hıssedıyor ben 2 haftalık gelın gıbıyım sankımmm ınss yenı gelınlerı beklıoruzzz...egzersızlere devam edın kızlar egzersız cok işe yarıor unutmayın...

canım sizden gizlim saklım yok artık kimsenin bilmediğini sizler biliyosunuz eşim dün akşam istemedi sanırım ben öyle hissettim ondan gittim uyudum bende

olsun tatlım nolcak ki moralini bozacak bişey yok... bendede oldu o hepimizde oldu kısssssssss... hem gülüm biz kaç ay kaç yıl naz yapmışız onların bikaç kez naz yapmasını çekemiyoruz demi? :KK37: dediğim gibi dün olmadıysa bugünde olmayacak diye bişi yokki... bizde dün eve gitti ne güzel yaparız diye düşündüm haydaaaaaaaaa arkadaş çarşıya gidelim dedi... gönlüm olmadı ama bişey diyemedim... eve gittik yemek yedik... hadi bekle bekle çağırmadı arkadaş... ütü yapacaktım yapamadım beklemekten... egzersiz dersen olmadı... zaten yorgun da oluyoruz... e kafada yorgun... hazır annemler evde yok misafirde gelmiyo rahat oluruz diyom yok anam yok... ama herşeyde moralini bozmaya hiç gerek yokki demi ama... insanın bir anı bir anını tutmuyor... bugün tekrar düşün bence tatlım ama moralini bozmadan ALLAH ıma sığınarak... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm

olsun tatlım nolcak ki moralini bozacak bişey yok... bendede oldu o hepimizde oldu kısssssssss... hem gülüm biz kaç ay kaç yıl naz yapmışız onların bikaç kez naz yapmasını çekemiyoruz demi? :KK37: dediğim gibi dün olmadıysa bugünde olmayacak diye bişi yokki... bizde dün eve gitti ne güzel yaparız diye düşündüm haydaaaaaaaaa arkadaş çarşıya gidelim dedi... gönlüm olmadı ama bişey diyemedim... eve gittik yemek yedik... hadi bekle bekle çağırmadı arkadaş... ütü yapacaktım yapamadım beklemekten... egzersiz dersen olmadı... zaten yorgun da oluyoruz... e kafada yorgun... hazır annemler evde yok misafirde gelmiyo rahat oluruz diyom yok anam yok... ama herşeyde moralini bozmaya hiç gerek yokki demi ama... insanın bir anı bir anını tutmuyor... bugün tekrar düşün bence tatlım ama moralini bozmadan ALLAH ıma sığınarak... ALLAH ım yardımcın olsun gülüm

ayyy haklısın canımcım napalım bekliyeceğiz sabır sabır walla başka bişey yok bide yukarıda allahım var yardımlarını esirgeme yarabbim bizden tez günde bu hastalıktan kurtar hepimizi aminnnnnnnnnnnn

o neden oluyor bılıomuusunuz kızlar bız nasıl korkuyla ertelıoruz bugun yarın erkeklerde de o sorun oluor benımkıde öyle ıdı ama sız kararlı olursanız bısıcık olmaz ıstemıorsalar bıle hadı hadı deyıp cesaretlendıreceksınız sızın kararlı oldugunuzu gordukten sonra bişi yapamıolar ve erteleyemıolar...

ayyy haklısın canımcım napalım bekliyeceğiz sabır sabır walla başka bişey yok bide yukarıda allahım var yardımlarını esirgeme yarabbim bizden tez günde bu hastalıktan kurtar hepimizi aminnnnnnnnnnnn

evt cnm bıraz sabır ama o ertelıorsa hergun sorun hergun ustune gıdın...

bu arada senın kaç ay oldu cnm evlenelı?

asıl siz nedipdurunuz bakem... yeni gelin istiyoruz bizzzz... zaten dişim agrıyor bakkkkk :84::84:

kıs sorma kocişin niyet kötü... ööööööööööle bebk istiyo... dün demesinmi genelde hemn hamile kalıyorlar demi diye...:KK37: :KK53: hönk diye kaldım... anam kaç gündür öööööööööle çocuk çocuk diye.... yoksa annenmi dedi diyom :KK9: yo kıs canım istiyo diyo bebeği... hehehehe... ya bizim bi rahat 4-5 ay daha beklememiz lazım tatlım ya... şimdi korkmaya başladım ya hemen hamiş kalırsam diye... neyse Rabbim kısmet ettiyse bişey diyemeyiz... zaten bende istiyorumda... amannnnnnn kısmet herşey bakalım tatlım...

saolun canlarım walla bi siz anlıyosunuz beni bi size anlatabiliyorm derdimi allah hepinizden razı olsun inşallah halayımı çektiğimiz günleride görrüz

X