- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #60.081
oyyy mideside bulanırmııışşş.... kıyamaaammmm, tuzlu şeyler tüketmeye calış canım birazda olsa faydası olur.. ayy daha başlamadımm yarın dayımlara gitcez bi kacgün ordayız anamlar memlekete gidince yalnız kaldım iyicee.. orda yengemle baslayacammm.. anneannesi renk renk ipler almışşş kuzumaaaa :)
selam kızlarrrr...
ben dün ağda yaptırdım bikini bölgemi aylardır şu ağdanın acısına dayanıyorum da bi vaji olayını halledemiyorum. şaşıyorum kendime. çünkü ağda çook fena acıdıııı :S
kıs sen hala egzersiz yapmıyonmu yoksam bak venüs geldi haberin olsun ona göre
anam ölüyom zannediyom ha hiçmi geçmez yawwsütüde içemes oldum sati 3 gündür saldım gitti napem amanda aman ne güsel olur onlar kıs renk renk ben hiç anlamam örgüden oy midem bi geçse hiç kalkamadım bugün saçlarımı bile temin taradım öyle cadaloz gibin gezdim bütün gün he
kuzum daha cok baştasın umarım cok uzun sürmez.. ben cok cektim 3 ay sürdü.. ilk zamanlar ben su bile içemiyodum bırak sütüü.. millet benden ayrı odada yiyip içiyodu.. portakalın kokusundan tiksinmiştim, cok fenaydı benimde.. ayy bi fotograflarımı cekmiş eşim hortlak gibiyim.. sil diyorum sildirmiyodaa.. anıymışşş :))) onun bile güzelligi varmış öle diyooay inşallah senin daha kısa sürer canım.. ben 6 haftalıkken baslamıştı.. sen dedigim gibi tuzlu kraker falan ye.. bastırır mideni.. ben etimek yiyodum beyaz peynirle habire baş ucunda krakerin bulunsun yataktan kalkmadan agzına al bikac tane kalkınca hemen bulantın artmasınnn cicişş
Egzersiz yapan/yapmayı düşünen arkadaşlar için anlatıyorum özellikle dün akşam eşimle denedik egzersizleri ... bi duş aldım rahatladım önce.. sonra oturduk tarif ettim... serçe parmak denemeye çalıştı çok acıdı...bana kendim denemem daha mantıklı olacağını söyledi önce ben denedim gayet rahat oldu sonra tekrar eşim denedi serçeyi ve rahatça oldu... işaret orta... hatta baya gırgır şamata oldu ya gülmekten heba oldum... baş parmakta denedi..... ama denemesi hem benim alışmam için hemde onun öğrenmesi için iyi oldu açıkçası... bide eşime dedimki parmağı içime alınca hareket ettirsene orada dedim... o hareket ettirdi ama ben bişey hissetmedim... sonra baya takıldık konuya... nerede acıyor onu keşfettik... sadece girişte acı var... içinde halayda çekse haberim yok... eşim içinde bi oyana bi bu yana gidiyo bişey hissetmiyom... şimdi hissediyonmu diyo yoooooo diyom... baya bi keşfetti içeriyi ha sonra dediki sadece girişteki kas var onu da geçince vaji içine çekiyo resmen dedi... ve gittikçe açılıyo genişliyo dedi.. ben p ..le bunu hissedemezdim iyiki denemişiz parmağı dedi... ay çok mutlu oldum sonra 2 parmak deneyelim dedik ben denemeye çalıştım olmadı eşim denemeye çalıştı baya gerildim... bi kas varya girişte acayip sıkıştırıyo parmaklarımı o çok kasıyo... eşim denedi ondada olmadı...ama diyorki sen ıkınınca giriyor aslında diyor ama sizladı baya ve ben yoruldum artık eşim sağolsun yeter artık fazla yorma kendini bugünlük yeter bence dedi çok yorulup yıpranma dedi ama bi hoşuma gittiki hem ilerleme kaydetmemiz hem eşimin va ..yı tanıması en azından şimdi nerde kasılma olduğunu biliyor
aşıkmısın anneeemm :)))
meraba canim ne durumdasin sana yardimci olmak isteerim, sormak istedigin 1sey varsa sorabilirsin
Allah razı olsun arkadaşım, sizin destekleriniz olmasa ne yapardık bilmiyorum, Allah tüm hayır muratlarınızı versin ne diyeyim.
canım doktor bana yarı vajinusmussun demişti o nasıl birşeyseben ilk girerken çok acı çekiyordum ve içerrdede ilerlemiyordu bir yerde takılıp kalıyordu ve yine acı neyse sonra ilk grişteki acının çoğunun kuruluktan kaynaklı olduğunu farkettim onu hallettik büyük ölçüde ama içerdeyken çok acı çekiyorum yumurtalıklarımda kist varmış ama doktor acı ondandır falan demedi ondanmıdır bilemem
canımmmm çok sevindimm yaaa tebrik ederimmmm
halayına yetişemedimm ama olsunn
rabbim mutluluğunu daim etsin canım.. darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallaah ..
zeinax ve minilya sizleri çoooooooooooooooooooook tebrik ederim kıslarrrrrrrrrrrrr... frd arkadaşım ALLAH ım şimdiden hayırlı doğumlar nasip etsin... hayırlı sağlıklı bir ömür versin yavrularınıza Rabbim