Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlarrrr...
ben dün ağda yaptırdım bikini bölgemi aylardır şu ağdanın acısına dayanıyorum da bi vaji olayını halledemiyorum. şaşıyorum kendime. çünkü ağda çook fena acıdıııı :S

anam ölüyom zannediyom ha hiçmi geçmez yawwsütüde içemes oldum sati 3 gündür saldım gitti napemamanda aman ne güsel olur onlar kıs renk renk ben hiç anlamam örgüden oy midem bi geçse hiç kalkamadım bugün saçlarımı bile temin taradım öyle cadaloz gibin gezdim bütün gün he

kuzum daha cok baştasın umarım cok uzun sürmez.. ben cok cektim 3 ay sürdü.. ilk zamanlar ben su bile içemiyodum bırak sütüü.. millet benden ayrı odada yiyip içiyodu.. portakalın kokusundan tiksinmiştim, cok fenaydı benimde.. ayy bi fotograflarımı cekmiş eşim hortlak gibiyim.. sil diyorum sildirmiyodaa.. anıymışşş :))) onun bile güzelligi varmış öle diyoo ay inşallah senin daha kısa sürer canım.. ben 6 haftalıkken baslamıştı.. sen dedigim gibi tuzlu kraker falan ye.. bastırır mideni.. ben etimek yiyodum beyaz peynirle habire baş ucunda krakerin bulunsun yataktan kalkmadan agzına al bikac tane kalkınca hemen bulantın artmasınnn cicişş

umarım sürmeshe bulantım başlamadan önce içiyodum dünden beri suda içemiyom sati sütü çoktan geçtimde su bilem kokuyo be yawsilmeyin tabi kıs ne güsel bakıp hatırlarsınız.benimki 5. haftada başladı işte.tmm. canım bide öyle deniyeyim sağolasın.ben şimdi çıkıyom canım namaz kılcam sonra yine görüşürüz kendinize iyi bak baybay

aykurttt canım tebrık ederım ya cok ii yollar katetmıssınız kocısınle banada cesaret verdın valla ben malesef regl oldum egzersızlerımde yarım kaldı hafta sonuda tatıle cıkıyorum yapamam 15 gun falan ılerı attı benım egzersız ısım:85::85::85::85::85::85::85::85::85: reglım bıtıp tatılden dondukten sonra bende kocısımle denıcem bıkac gece ustuste denedıkten sonra p...s denemesı yapıcam artık ıkı parmak alabılıyorum cunku ay ınsallah bende basarırım akayyy olsaydıda oda okusaydı cesaretlenırdı neyse ben ona haber vereyım senın yaptıklarını

kızlar geçen burada bende yardım istemiştim sizden ama ben kendi kendime çözdüm gibi ama biraz acı çekiyorum süreklilik sağlayamadık henüz ama çoğunu aştım sanırım tamamen kendime telkin vererek

meraba canim ne durumdasin sana yardimci olmak isteerim, sormak istedigin 1sey varsa sorabilirsin

canım doktor bana yarı vajinusmussun demişti o nasıl birşeyse ben ilk girerken çok acı çekiyordum ve içerrdede ilerlemiyordu bir yerde takılıp kalıyordu ve yine acı neyse sonra ilk grişteki acının çoğunun kuruluktan kaynaklı olduğunu farkettim onu hallettik büyük ölçüde ama içerdeyken çok acı çekiyorum yumurtalıklarımda kist varmış ama doktor acı ondandır falan demedi ondanmıdır bilemem

Allah razı olsun arkadaşım, sizin destekleriniz olmasa ne yapardık bilmiyorum, Allah tüm hayır muratlarınızı versin ne diyeyim.

canim bak kuruluk olunca jelle bir sekilde halletmeye calisiyoruz ama asil olan islaklik sende olmasi lagzim islaklik olunca zaten kendiliginden kayiyor.on sevimseyi uzun tutsaniz belki biraz daha faydasi olur diye dusunuyorum.

canım ben zaten kendimde ıslaklığı hissedene kadar izin vermedim bir de eşimdede fena halde ıslaklık oluyo tek başına o bile yetiyor
ama içteki acı için ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…